reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Czesc dziewczyny .
Malduje sie z Polski :tak:Ale jutro juz wracam :happy:
Bylam na kontroli u neurologa (po to przylecialam )
A teraz jem roznosci ktore mi mama serwuje :-p:-p

reklama
Dziewczyny ja to dzisiaj mam straszny humor:confused2:...mężowi się już oberwało, do synka cierpliwości brak...więc ja tylko dzisiaj króciutko.
Geperty moje gratulację, wiadomość dnia, aż przez komputer czuje jak bardzo jesteś szczęśliwa:-D
Witam nowe mamy:-D
Mam nadzieje, że jutro humor mi wróci...więc pewnie do jutra.
Spokojnego wieczoru dla wszystkich:-)

Mam pytanie:jak myślicie, mówicie o swoich bobasach? My w żartach mówimy Obcy, Fasol, Fasolina, Maluszek, lub Dzidzia. I zazwyczaj jak mówię o dzidzi, to mówię w formie męskiej:-)

Dziewczyny czy wy też tak macie...
Czuję że jestem głodna, takie jakby ssanie, na nic nie mam ochoty a jak coś zjem to po dwóch gryzach już nie mogę, a potem ssanie i mdli mnie i tak w kółko.
Ja nie wiem jak mam funkcjonować normalnie.
A do tego w głowie mi się kręci.

Ja naprawdę muszę się zastanowić czy od stycznia nie iść na L4 znów szefowa uraczyła mnie pracą - do poniedziałku muszę się wyrobić.
echhh

ja czuje sie dosc podobnie...z tym, ze mnie nie ssie...moge nie jesc wcale..i od 2 dni mam jakby nadmiar sliny w buzi:-D

reklama
Na fasoleczke mowie najczesciej dzidzius,dzidzia albo bobasek:-)
M czesto mowi ufolek albo ufiaczek.Dziwacznie,ale twierdzi,ze zarodek przypomina mu ufoludka:-DOn w ogole uwielbia science fiction i dlatego te okreslenia.Boje sie,ze jak tak dalej pojdzie to bedzie chcial malemu dac na imie rycerz Jedi albo Lord Wader;-)

tiffi ja mialam bardzo podobne odczucia.Od kilku dni mdlosci ustaly,ale wczesniej meczylam sie tak jak Ty

Witam serdecznie nowe mamuski.Super,ze sie odezwalyscie-oby czesciej:tak:

ania_pestka co to za doleczki???Hmm???Poprosze o piekny usmiech chocby dla fasoleczki;-)Humorkami sie nie przejmuj.Chyba nie sklamie jak napisze,ze prawie wszystkie je mamy.U mnie sa na porzadku dziennym.Jak tak dalej pojdzie to zasluze w domu na nowa ksywke "wiedzma".

Jakos wczesnie w tym roku,ale czuje juz pomalu atmosfere zblizajacych sie Swiat i o dziwo-naprawde ciesza mnie to Boze Narodzenie.Najchetniej to choinke bym juz ubrala,ale jeszcze troszke za wczesnie.A jak Wy dziewczyny spedzicie Swieta?W domkach,czy u rodzinki?

Do góry