reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny ryczę ze szczęścia :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:, reszta na odpowiednim wątku za chwilę ;-).

Zuzanna
i Axara witam wśród lipcówek :tak:.

reklama
Witam nowe Lipcóweczki:-)

Ja odebrałam właśnie wyniki na toxoplasmozę i cytomegalię- wyszło, że już je miałam kiedyś, mam przeciw ciała, a teraz jest ok.

Witam lipcóweczki!

Geperty wiedziałam ze będzie dobrze,cieszę się bardzo!!!

Zuzanna i Axara witamy Was serdecznie!!!

Ja dziś w przeciwieństwie do wczorajszego dnia czuję sie dobrze,nawet duzo zjadłam: chlebek z pastą z makreli, mleczko z płatkami cynamonowymi, zupę ogórkową , pączka, jak wróci mąż to zjemy krokiety z barszczem,ale mam dziś smaki!!!

Dziewczyny a ja mam dziś takiego lenia :-(nie zrobiłam dziś nic oprócz tego,że do koleżanki na herbatkę poszłam i objadłam się słodkim :tak::-) Może to przez to,że przeżyłam dziś szok,otóż moja szwagierka (ciąża-termin na lipca :-D) miała dziś usg i będzie miała bliźniaki!!!Jeszcze nie mogę w to uwierzyć :szok: :-D
Idę coś upichcić bo mężuś niedługo wraca :happy:
Aha i oczywiście witam nowe lipcóweczki ;-):-D

Jedziemy na weekand do znajomych oblewać nasze szczęście :tak:, nawet kupiłam różowego szampana (co by na dziewczynkę było :-p).
Postarajcie się nie pisać zbyt wiele ;-).

Geperty jeszcze raz gratuluję, śliczne maleństwo!!:happy:

Ja się melduję dziś dość późno!!
Dziś mam kryzys i teraz wiem co to jest być w ciąży!! Od rana mnie mdli i wymiotuję do tego potworny ból głowy i raz mi zimno - a raz ciepło!! Tragedia!! Jestem głodna ale na nic nie mam apetytu, a co zjem to niestety ląduje w kibelku!!

Nie przeczytałam poprzednich stron od wczoraj bo nie mam na to siły, ale dałyście czadu i zapisały 4 strony!! Moze nadrobie wieczorem!
Mam nadzieję ze wszytko u Was ok!! Trzymajcie się!!:-)

I witam nowe mamy: AXARA i Zuzanne!

Dziewczyny ryczę ze szczęścia :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:, reszta na odpowiednim wątku za chwilę ;-).

Zuzanna
i Axara witam wśród lipcówek :tak:.

A rycz moja droga rycz, jak to ze szczęścia to można.
Ja rówież witam nowe lipcówki. Słuchajcie to zanosi się na niezły babyboom w lipcu :tak: oby szpitale były zdolne nas przyjąć

reklama
Hej Dziewczyny!
Ja tak na szybko, bo zaraz lecę na te babską imprezkę:-)
Po pierwsze GEPERTY - gratuluje i bardzo się cieszę:-), oraz witam nowe FORUMOWICZKI;-)
Ja, jak wspominałam rano czułam sie nie najlepiej, więc dla uspokojenia samej siebie urwałam sie z pracy i pobiegłam do lekarza. I słusznie, okazało się, że znowu dopadły mnie zatoki, więc dostałam L4. Przynajmniej trochę się wyśpię i odpocznę.
A co do zakazu picia u mnie kawy - istnieje on dlatego, że mam zbyt wysokie ciśnienie. Kilka razy dziennie je muszę mierzyć, ja na stałę biorę sterydy, bo jestem astmatyczką, a one podnoszą. Trudno, czego nie robi się dla dzieciaczków:tak:.

Dobra, ja zmykam... Życzę wszystkim udanego wieczorka:-). Jak wrócę wcześniej, to się jeszcze:-) odezwę.

Do góry