reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej dziewczynki:-)

ja też od 6 na nogach, musialam na badania jechać i zdać klucze z mieszkania..

madzik ja tez nienawidze upałów, a w ciąży to już w ogóle mnie dobijają:no:

mam przykaz od M, żeby lezeć cały dzień.. zaopatrzył mnie w soki i truskawki, więc jest git:-D

nasze forum się rozpakowuje na dobre- Marusia raz jeszcze gratuluję i przesyłam buziaczki dla Was:-)

reklama
louise witaj kochana:-) super, że już z własnego wyrka:-)
aneta-h ja wczoraj też prasowałam na siedząco i jak dla mnie to też o niebo lepiej:tak:
A ja miałam wyjść z synkiem do ogrodu ale i mama i teściowa mi mówią, że już jest straszna duchota...tak więc chyba sobie odpuszczę...w domku jak na razie mam 22 stopnie i jest dość przyjemnie:tak:
Zaraz muszę obiad zrobić bo M dzisiaj wcześniej z pracy wraca...co prawda w taką duchotę to się jeść nie chce...ja dzisiaj serwuje wątróbkę, ziemniaczki i surówkę z kapusty pekińskiej:tak:

czesc dziewczynki!!
Ale wieści - Maruśka - gratulacje!! zdobyłaś brązowy medal!! Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Miłosza (swoją drogą bardzo ładne imię wybrakiście)

Ja dziś pospałąm od niepamiętnych czasów, tylko 2 razy na siku wstawałam, a normalnie to po 4-5!! Czy to jakiś znak że się brzuch obniżył i już tak mała na pęcherz nie naciska??
Jest po 9:00 a Słońce już tak świeci że chyba się nie zdecyduje wyjść na zakupy! Wczoraj jak wróciłam to miałam ręce i stopy jak balerony!!
Wreszcie się doprosiłam i mi M powiesił firankę i obrazki w pokoju małej!! Coraz fajniej tam wygląda!!
Mam pytanie co do tych staników bo też muszę kupić taki do karmienia!! Kupić rozmiar taki jaki obecnie mam czy o miskę wiekszy?? bo nie wiem czy piersi jeszcze urosną tuż po poodzie?? poradzcie coś!!

Kama - super ten koszyk, mam podobny, dostałam po mojej chrześnicy!!
Jedyneczka - Ty widze walczysz pełną parą z remontem!! Znalazłaś gdzieś w sklepie na naszym terenie to urządzenie na komary??
Louise - super że już jesteś w domu, odpoczywaj, bo każdy dzień jest w brzuszku dla Stasia cenny!

czas na jakieś śniadanie bo mała się domaga....do potem..miłego upalnego dnia!

Witam sie i ja, pol nocy nie moglam spac a jak moj synio przyszedl do mnie 6,30 i go jeszcze przygniotlam to spalismy do 8. U mnie deszczyk i 20 stopni,przyjemnie. Pracownik od rana wywozi gruz z kuchni - jest dobrze. Ja wczoraj sie troche nadwerezylam i rabal mnie strasznie kregoslup, dlatego dzis dam na luz. Jutro mam wizyte i ciekawa jestem co powie gin o mojej szyjce. Za tydzien juz jade do Polski!!!

Ja też dzisiaj pospałam-aż się zdziwiłam!!Dzisiaj przychodzi moja siostra i zafarbuję jej włosy. Planuję też te wspaniałe racuchy zrobić:):-) Jutro dokończę prasowanie, już tylko białe rzeczy zostały:tak:Wogle mam jakiś leprzy humor:happy2:
Luise fajnie być w domku, coś o tym wiem.
Agatka może to sprawdź,żebyś się nie denerwowała!!

Mam pytanie co do tych staników bo też muszę kupić taki do karmienia!! Kupić rozmiar taki jaki obecnie mam czy o miskę wiekszy?? bo nie wiem czy piersi jeszcze urosną tuż po poodzie?? poradzcie coś!!

Słyszałam, że jeszcze po porodzie piersi rosną, ale też mam ten sam problem. Tylko mi się ubzdurało, że nie chcę takiego typowego stanika do karmienia tylko chciałabym trochę ładniejszy. Firmy hot milk i alles produkują takie staniki.

hej:)
ja tez juz na nogach,wlasciciel bloku w ktorym mieszkamy zaserwowal mi niezla pobudke-dziadka ze strasznie glosna kosiarka do trawy:wściekła/y:u nas dzisiaj chlodniej o 4 mielismy burze i powietrze od razu lepsze sie zrobilo.

louise ciesze sie azem z toba ze juz w domu jestes,az powiewa optymizmem z twojego postu,lez,odopczywaj i chowaj ta latorosl ktora w brzuchu nosisz,niech Stasiek sobie tam jeszcze troszke posiedzi.

wiecie ze ja nawet nie pomyslalam a tym zeby czy M tez musi miec jakies zastepcze ciuchy do porodu,musze ni chwycic za telefon i zadzwonic do szpitala.
co do wizyt to ja mam juz co tydzien.

Vanilka hop hop;-)

reklama
Czesc dziewczyny:) kasik i maruska moje gratulacje! Troche wam Zazdroszcze ale ja to trzymam min do 12 lipca bo M zaczyna urlop hahaha.
Jedyneczko ty to masz siły na te remonty, mnie sama łazienka wykończyła- ten syf , gips wanna w kuchni... Ale nareszcie juz skończyli:)
Tweenie za twoja porada Kupilam wózek -rozmowa z konca kwietnia. M Byl zachwycony i szybko odszedł od chicco wiec taczke oddaję:)
Tak wogole to powiem wam ze szlag mnie trafia bez komputera:( no i te upały... Musiałam sobie jakas kiecke kupic bo wyglądam jakbym piłkę połknela i w zadna sie nie mieścilam ale na ten jeden miesiac to nie chcialam kupę kasy wydawac wiec odwiedzilam rynek i dwa ciucholandy i mam nareszcie w czym chodzic- przynajmniej tylek oddycha hahaha. Bylam na usg- Tymek znowu tylko siusiaka pokazuje wiec ze zdjecia buzi nici ale za to waży 2280 a tu jeszcze miesiac... Ja nie wiem kto go urodzi jak bedzie jeszcze z kilo większy haha. Pozdrawiam was wszystkie i ciesze sie louis ze juz jestes w domu. Pozdr z tel.

Do góry