reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
No proszę, co wchodzę to nowe wieści z porodówek !!
maruska gratulacje !!!!

Kurde dziewczyny ja normalnie już dziś nie mogę z tego gorąca.... chodzę w staniku i gaciach bo nie mogę wyrobić, a swoich kostek to od wczoraj nie widziałam ;p

Maruska gratuluje!!!!
dziewczyny chyba na dobre sie rozkrecilo,ciekawa ktora nastepna.
louise fajnie ze w domciu juz jestes,emih jak sie nie myle to zapowiedziala swoja nieobecnosc,tylko nie pamietam z jakiego powodu:baffled:

ciekawe jak tam tweenie po wizycie,dlugo cos sie nie odzywa...

Ostatnia edycja:
dzieki kamcia :-)
wlasnie juz znalazlam o emih-miala gdzies wyjechac. a ja od jutra ide was pilnie nadrabiac bo dzis jakas jeszcze rozbita jestem . laska na lozku na przeciwko cala noc i pol dnia rzygala a ja si tak zestresowalam ze az mnie brzuch rozbolal. wczoraj ja przyjeli i wystraszylam sie ze to jakas jelitowka albo salmonella i na bank mnie arazi bo miala miske przy lozku i do umywalki tez troche poszlo. balam sie ze mnie zarazi i nie wypisz mnie do domu tylko zostane na kolejny tydz. znow mi zaczal twardniec brzuch z nerwow i mam goraczke. ale juz sie uspokaja wszystko i mam nadzieje ze luz. najwazniejsze ze juz w domu jestem :-)

O kurcze maruska urodzila -ale faaaaaaaaaaajnie :-):-):-)
A jaki malutki Miloszek :happy::happy:
wazne ze caly i zdrowy :-)

niunia zaufaj ,ze bez stanika nie dasz rady bo mleko bedzie CI cieklo po nogach :-D
Ja tam tez nie kupuje jakis specjalnych bo sa drugie (szkoda mi kasy) .

louise Witaj w domu !!!!:):):)

wiecie co emih miala chyba jechac na dlugi weekend do siostry ale po weekendzie chyba miala wrocic :confused:jak dobrze pamietam ...:confused:moze na porodowce siedzi :-D

Louise super ,że jestes w domku-będzie wszystko ok!!
No u nas też tak gorąco-tylko pije i sikam ale mówią,żeby w upały dużo pić.

reklama
O kurcze maruska urodzila -ale faaaaaaaaaaajnie :-):-):-)
A jaki malutki Miloszek :happy::happy:
wazne ze caly i zdrowy :-)

niunia zaufaj ,ze bez stanika nie dasz rady bo mleko bedzie CI cieklo po nogach :-D
Ja tam tez nie kupuje jakis specjalnych bo sa drugie (szkoda mi kasy) .
To az tak cieknie :-D nie wiedziałam trudno bede mojemu do kawy zbierała juz zapowiedziałam ze jak nie nauczy sie gotować to bedzie jadł to co mała i finito:crazy:

Do góry