reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Kama no super-fajny kosz!!
Ewelad ja już tez nic nie kupuje,żeby nei prasować :)))
Ja zjadłam naleśniki i arbuza i jestem pełna na maksa

reklama
kama przypomnialas mi o moim ukochanym zapachu domestosa :-D
takie mam parcie na ten zapach ,ze bym sobie najchetniej lyczka walnela :-D
Oj sprzataj sprzataj jak masz "wizytacje" :tak:ciezko w taki upal co ..
Ale fajny kosz!!i bardzo mily gest ze strony dziadkow :happy::happy:

madzik ja tez wciagnelam nalesniora :-parbuza juz unikam bo potem biegam po tych schodach siku :crazy:

Ja juz tez nic nie kupuje ...nooo jeszcze mam 3 aukacje ktore koncza mi sie dzis i jutro i finito (chyba hahah)bo ja ciagle mam wrazenie ,ze malo mam tych ciuszkow :baffled:dzisiaj moje dziecko odebralo przesylki od listonosza bo mi juz glupio ;-)

Vanilka to powiedz listonoszowi, zeby sobie skladal na kupke i hurtem Ci przyniesie:-D. a co do parcia na zapachy ja tez mam swojego bzika a mianowicie zapach wilgoci, piwnicy, mokrej ziemi to jest to czego nigdy nie znosilam a teraz moge sie sztachac do woli. Co sie robi w glowach tym ciezarnym.

Mi sie wydawalo ze mam tego duzo ale teraz jak patrze to ja nie mam nic !! zrobilam liste i chyba wiecej mam do kupienia niz w rzeczywistosci mam nie mam skarpetek dla malej :-/ , pampersow brak , nie wspomne o wanience eh chcialabym taka ze stojakiem najlepiej bo na ziemi niewygodnie kapac aa ja nie mam takiej nizszej lawy pozatym mam brodzik w lazience brak wanny wiec to komplikuje sprawe. Nie mam recznika dla malej jeszcze kocyk jeden by sie przydal ,nozyczek eh pewnie przypomni mi sie 100 innych rzeczy . Vanilka pytanie do ciebie kupilas tu staniki specjalne do karmienia ?? jak tak to gdzie :]
Co do zapachów urzeka mnie zapach starych książek i benzyny :]

Vanilka to powiedz listonoszowi, zeby sobie skladal na kupke i hurtem Ci przyniesie:-D. a co do parcia na zapachy ja tez mam swojego bzika a mianowicie zapach wilgoci, piwnicy, mokrej ziemi to jest to czego nigdy nie znosilam a teraz moge sie sztachac do woli. Co sie robi w glowach tym ciezarnym.

o kurw....cynamonka :-Dchyba mnie przebilas z tymi zapachami :-D:-D
to ja ide sie napic domestosa ,a Ty uciekaj do piwnicy z plesnia :-D:-D:-D
bedzie nam dobrze :-D

Ja lubię zapach benzyny i farby :)))
Ale mam lenia-podziwiam te co sprzatają, ja siedze z nogami na stole i jedyny wysiłek to jak wstaje na siku hehe

składamy wózek- z przerwą na wypad po jedzonko-podjęłam decyzję, ze obiad będzie, więc D pojechał po chińszczyznę:-D a u dentka mówi, ze nic nie bolało-chyba dlatego, ze dentka to fajna blondyna-spoxik, zaoszczędzamy na znieczuleniu:-D

a tak w ogóle, to przepraszam-czy to jest wciąż forum przyszłych matek-Polek, czy małych wąchaczy substancji chemicznych??? :-D :-D :-D

ps.Cynamonka ja też lubie zapach wilgoci i piwnicy

reklama
Do góry