reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
No dziewczyny spokojnie, bo jak tak dalej pójdzie to Vanilka ze swoją cesarką będzie ostatnia :-D
A tak poza tym, właśnie wstałam, bo leżałam na kanapie i mnie ścięło. Teraz widzę, że M z boku komara przycina.
Dziewczyny ja to się dzisiaj przestraszyłam, że mi czop odszedł, ale to chyba były pozostałości z wczorajszego miziania.
Jak eM to usłyszał, to aż mu się słabo zrobiło :-D Ale fajnie było widzieć jego reakcję :-D
Zaraz sobie zrobię kisiel, bo znowu mi się słodkiego chce.
Louise - cieszę się, że jesteś już w domciu. :happy:
Maruśka - gratuluję, dzielnie się spisałaś :tak:

o raju widze, ze na dobre sie rozkręca.
maruska Gratulacje kochana

niunia ja tez ci mowie, bez stanika nie dasz rady. ja w 4 dobie mialam taki nawał mleczny, ze moglam poł miasta wykarmic :-D i ciekło po nogach, wkladki laktacyjne pelne i co chwile wymieniane,

A stanikow nie mialma jakis specjalnych tylko zwykle takie co lubie.

Louice Witaj w domciu i żebys juz do szpitala oprocz porodu nie trafiła

Maruśka - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Louise - bardzo fajnie, że jesteś już w domu, tylko pamiętaj - wypoczywaj i leż jak najwięcej

Łe ale się nałaziłam znowu i byłoby git gdyby nie ten upał bo ledwo wyjechałam z domu już spłynęłam potem:dry: generalnie miałam kupić firany ale nie było fajnych to kupiłam fajne poduszki:-p i truskawki na ryneczku bo ciągle nadajecie a ja nie miałam i fasolke żółtą bo była po 11zł to wzięłam 1/5 kg a co, M ma browar to ja mogę fasolke:-p
Na obiadek zjadłam kociołek do syta Łowicz, pychotka:tak:

louise
jak fajnie że wychodzicie, superaśno:-) Mek się postarał też, no no, pogłaskaj go za to:tak:

aneta ja w spodenkach też i takiej bluzeczce wiązanej na szyji która normalnie jest do pępka a teraz robi za stanik:-D i już zimny prysznic po powrocie z miasta zaliczyłam:dry:

madzik a ja dziś stoję przy kasie w auchan a jakiś gościu podchodzi z paką klusek mrożonych i pyta czy go przepuszczę:szok: ja że nie to się zdziwił jeszcze, taki pacjent:dry: poszedł a babka za mna że bezczelny normalnie:baffled: w dodatku przedemną gość otworzył i pił colę i przez moment pomyslałam że wiem jak to jest zabić w afekcie:-D
Też muszę z włosami zrobić cacy, nie tne już bo chcę aby były wygodne do wiązania ale ufarbować M mi musi.I daję co kilka dni samoopalaczem już do porodu żeby cacy wyglądać:-D

ewelad do mojego też dociera, sam zaproponował wypad po wózek w sobotę o dziwo:baffled: sami sobie winni z tymi porządkami, mój zostawia fure papierów na stole w kuchni i ma w nosie a potem gdzie ja to czy tamto podziałam, no w d...e a gdzie chce się odpowiedzieć:-D:-p to jak powiem M żeby się lepiej sprawował bo mam kogoś na oku:-D

justaa no ja też niby po remoncie a ciągle coś:dry: a kotek zostanie tam na razie?

Vanilka
to dobrze że mocz oki, niby już nie długo ale nie potrzebne Ci niespodzianki, już za chwileczke już za momencik......... jak było w takim starym programie dla dzieci, po opuchliźnie nie będzie śladu;-)

mruczka dobre to, teraz łaskawie można:dry:kochana nie denerwuj się bo szkoda zdrówka waszego, brzydko mówiąc siusiaj na nich:-p

ewelad ale masz fajnie, ja czekam na dywan do naszego :salonu, sypialni, dziecinnego, garderobianego w jednym:-D

ania to gratki postępów synka, będzie to ulga faktycznie także finansowa.

madzik ale masz fajnie z klimą, ja mam jak sobie sama nadmucham:-D

kama
jak miło z ich strony, super prezent;-)

niunia mój już zapowiedział że więcej nie chce dzieci bo jestem okropna:-D ja jemu to samo zresztą powiedziałam:-D:-p

o rety to nas maruska zaskoczyła:-D

Maruska
wielkie gratki, he he i wyjdziesz do domku niebawem ale z Miłoszkiem na rączkach:-D

Vanilka z tego co się dzieje to bym się nie zdziwiła jakby emi siedziała na porodówce:-D

louise jak fajnie że jestes w domu;-)

mysza to M miał przedsmak stresa porodowego:tak: nie podł plackiem więc będzie coś z niego:-D

Mamcia moja przyjechała ,zrobię coś papu i pogadamy sobie. Ale jestem w szoku z naszymi dziewczętami, ale się ruszyło:-)

Witam Duopaczki i Rozpakowane!!!!!
KASIK MARUŚKA GRATULACJE!!!!!!
Wy tu nie warjujcie bo ja nie chce byc ostatnia:baffled::no:...hehehe...
Louise super ze juz w domku jestescie!!!
Ja dzisiaj zrobilam sobie drzemke popoludniowa a teraz jestem nie do zycia:no:...Zaraz wychodze z psiakiem na spacer bo sie fajna powietrze zrobilo...Uciakam i do spisania!!!!

reklama
Witam:-)
Wreszcie na chwile mogę usiasc do komputera

Kasik Gratuluje zdrowego syneczka. No to juz nastepna lipcoweczka ma dzidziusia przy sobie:-)

mruczka dobrze ze sanepid zadzwonil do ciebie i cie poinformowal o tym ze mozesz te probki do nich zanosic.

tiffi kuruj sie. Moja tez tak daje czadu. Mi rowniez odpowiada taka pogoda;-)

Vanilka Super ze bialka nie ma w moczu. Odpoczywaj:-)

Kama - kosz sliczny. Bardzo miło ze strony tych państwa ze pomysleli o tobie

louise super ze juz w domku jestes. Teraz tylko lez

maruska Gratuluję syneczka-dzielna mamusiu:-)

jedyneczka tez bede musiala sobie jutro na ryneczku kupic fasolke a co:-) Mial facet tupet. Ja to w czwartek albo w piatek ide do fryzjera aby sciac wlosy bo stanowczo za dlugie juz sa.

Do góry