Witam Was dziewczyny:-)
kasik GRATULACJE:-):-):-)
kasiamaj trzymam kciuki za pobyt w szpitalu, na pewno wszystko będzie dobrze ale lepiej chuchać na zimne.
tweenie sukcesów w dotarciu do lekarzy...
mruczka oj przyczepiła się ta salmonella...oby jak najszybciej się jej pozbyła
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
najważniejsze, że M w końcu załatwił badania...doczytałam, że teraz sanepid zadzwonił...oj masz się z tymi badaniami...
madzik ewcik leżakować, leżakować, leżakować
aisim widzę, że i Ty już w kolejce do rodzenia się ustawiasz...na prawdę niewiele nas zostanie na lipiec...
atabe ja tak miałam w pierwszej ciąży i nie zginałam palcami...u mnie to było spowodowane opuchlizną...a stawy mnie i teraz bolą, zwłaszcza po nocy.
dzamena współczuje tego maratonu lekarskiego...dużo sił i aby maluszek siedział w brzuszku jak najdłużej
malewa powodzenia na wizycie
tiffi widzę,że intensywny dzień się zapowiada
jedyneczka mysza z moim M bardzo podobnie...on nie ma weny na prace w pokoju...a mnie szlag trafia...i już mu mówie, że jak mnie będzie tak denerwował to na bank wcześniej urodzę....i mu odliczam codziennie dni do terminu...najgorsze jest to, że częściowo jego praca blokuje moje zaplanowane pracę...i koło się zamyka...
louise jak dobrze, że wychodzisz do domku, czekamy tu na Ciebie
aneta-h ja dzisiaj będę prasować w majteczkach i biustonoszu no i oczywiście też przy wiatraczku
vanilka tak więc odpoczywaj, a z ciśnieniem i moczem na pewno wszystko jest oki
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
U mnie duchota, byłam 2,5 godziny z małym w ogrodzie i jestem padnięta...na szczęście dzisiaj obiadu nie gotuje...a w planach mam mega prasowanie...synek czyni postępy w nocnikowaniu...zobaczymy jak to będzie dalej szło...ale jak sobię pomyślę, że miałabym go oduczać z maleństwem przy piersi...poddałabym się przy pierwszych zlanych gaciorach...no i nie ukrywam finansowo będzie nam lżej jak pieluchy będą tylko dla jednego brzdąca potrzebne...
Zmykam do prasowania, miłego dnia:-)