reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej baby:-)

widzę, że ogólny leń na forum zapanował:-D mnie też dopadł- byliśmy u mamy na gołąbkach z młodej kapusty-pychotka.. teraz sobie leżę i "nicnierobię":-D

super, że Stasiek postanowił jeszcze zostać w brzuszku-oby jak najdłużej:tak:

perla Twoja niunia jest niesamowita-cudnie, że takie postępy robi:tak:

dziewczynki-choćbyście sobie całą rączkę za przeproszeniem włożyły, to i tak główki nie dosięgniecie:-D nawet, jeśli dziecko jest nisko, to przy braku skurczów i rozwarcia nie da się tego wyczuć;-)

reklama
kama oj to zakoncz juz te szalenstwa lozkowe:-Dbo M bedzie w sama glowke pukal ;-);-)

obiadzik dochodzi :tak:
zjem na ogrodzie bo upal !!!!

Perla super,że mała przybiera i że wszystko jest ok-cieszą takie wiadomości!!
Vanilka ja to już o kolacji myślę,a Ty dopiero obiad-ja niestety nie mam apetytu i jem na siłę.
Idę zaraz do wanny na male spa-dobrze ,że mam wannę bo to moja jedyna rozrywka hehehe
Nie bylam na spacerze bo mam lenia-pospałam z godzinę, poczytałam nudne gazety i tak zleciało pól dnia.
Kama pochwal M za zakupy dla małej :)Wykazał się :)
Niech ten dzień się już kończy!!!!!

tiffi - u nas na szkole rodzenia mówili, że werandowanie to zimą. Babeczka mówiła, że latem, jak dojdziemy do siebie, to można z małym wychodzić na krótkie spacerki od samego początku, ale to 15 - 20 min max ze względu na nas... Możliwe, że będziemy obolałe... Ale jak ktoś da radę więcej to nic tylko gratulować ;-)
Może dziewczyny napiszą co o tym myślą, wiadomo - ile osób tyle opinii :happy2:

tweenie lepiej trzymaj się od siostry z daleka, póki jej nie zejdzie ta wysypka:baffled:

tiffi, mysza ja tak sobie myślę, że jeśli będzie gorące lato (średnio w to wierzę, no ale..) i jeśli będę się dobrze w miarę czuła, to od razu będę z Małym wychodzić na dwór, bo w sumie w domu będzie nawet chłodniej niż na dworze, więc co za różnica;-) ale to póki co tylko plany

kama oj to zakoncz juz te szalenstwa lozkowe:-Dbo M bedzie w sama glowke pukal ;-);-)

Vanilko my juz dlugo nie teges,takze bez obaw:-Ddziury w glowie jej nie zrobimy:-D

ja tez jak najszybciej z mala siup na dwor:tak:

mam mega rozstepa od lydki po sama kostke:szok:

Ostatnia edycja:
a ja wertuję allegro w poszukiwaniu ręczników i pościeli. Zawsze sobie wymyślę coś do kupienia :-D M się załamie ...
Ale jak kupię nowe, to będę mogła wywalić stare ooo ...
Chciałam pooglądać co tam ciekawego w ikei, ale chyba im się strona zawiesiła - ciągle te szafy wyskakują.
Zeżarłam całą milkę. Chyba pójdę zaraz spać :-D

reklama
misslena dobrze ze siostra przyjęła do wiadomosci że do 18stego bedziesz, i tak długo dałaś rade:tak:

jedyneczka no lekarz nawet pokazał mi ile palca mam włożyć to poczuję cos twardego i to bedzie główka,oczywiscie otoczona łożyskiem,wodami itd , ale faktycznie wczoraj wieczorem przy kąpaniu poczułam tam cos twardego,powiedział ze jakbym rozwarcia nie miała to bym nie poczuła ale ze małe mam to juz wyczuć

perla ale sie cieszę ze mała tak chętnie je i przybiera na wadze:-)

mysza mniam,milka to moja ulubiona czekolada, mam taką duzo z orzeszkami i karmelem,zaraz siegam do barku :))

Do góry