reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A ja niedawno wstałam, jestem normalnie w szoku że udało mi się tyle spać dzisiaj:szok:
Wstawiłam już ziemniaki, sos od wczoraj zrobiony więc niedługo muszę mojego M z łóżka zwalić, bo nadal śpi:-D Lepszy jest niż ja jak widać:-D

Wczoraj powiedziałam siostrze że siedzę tylko do 18 i basta, nie była zadowolona ale powiedziałam jej że powinna mnie zrozumieć, bo sama dobrze wie jak to jest na końcówce ciąży a i tak odchodzę praktycznie w 9mc dopiero, i że chcę chociaż ten ostatni miesiąc odpocząć od wszystkiego. Przytaknęła i koniec tematu, tak więc 18 czerwca będę wstawać do małego po raz ostatni:-)

Życzę wam miłego dnia bo ja już uciekam od kuchni, potem do teściowej jadę na gołąbki bo zaprosiła:-)

reklama
kama widzisz jaki zdolny M-jakąś nagrodę musisz wymyślić za kreatywność:-)
Mysza mój głos też już w urnie:-)

a ja zagryzam pomidorki koktajlowe i gmyram po allegro, bo wózek chce zamówić jutro w końcu- też już mam oczopląs, nie jestem stworzona do tego stanowczo hmmm a dzidek szalej dzisiaj-brzuch mi wybula nagle i niespodziewanie w różnych miejscach:-D coś bym zrobiła, ale nie wiem co-jestem zblazowana

:-D
Mój jeszcze nic nie kupił, ale może dlatego, że to ja trzymam dochód narodowy :-D bierze ode mnie tylko na fajki i tic-taki :-D

Dziewczyny - po jakim czasie dzieciaczek może już spać sam w swoim pokoju ?. Tzn. chciałabym wykwaterować je później z sypialni, ale pewno jeszcze będę i tak karmić cyckiem. Tyle, że chyba już nie będzie tak często w nocy jeść ... chyba...

Ostatnia edycja:
:-D
Mój jeszcze nic nie kupił, ale może dlatego, że to ja trzymam dochód narodowy :-D bierze ode mnie tylko na fajki i tic-taki :-D

Dziewczyny - po jakim czasie dzieciaczek może już spać sam w swoim pokoju ?. Tzn. chciałabym wykwaterować je później z sypialni, ale pewno jeszcze będę i tak karmić cyckiem. Tyle, że chyba już nie będzie tak często w nocy jeść ... chyba...
ha super pytanie :-D
Moj syn ma 4,5 roku i co .......ma swoj pokoj ,lozko fajne ,full zabawek i co ...pospi sobie troszke ,a w nocy przychodzi do mnie :tak:Ale potrafi juz po kapieli mi mowic ,ze on spi ze mna :tak:wiec ja Go uspie u siebie potem M przenosi ,a budze sie rano On obok spi :-D

czyli będzie ciekawie :-D chciałam jeszcze nacieszyć się trochę swoją sypialnią. No nic...
Najwyżej kupię kojec i wrzucę do środka eMka i córcię, a ja zostanę w swoim ukochanym łóżeczku :-D

reklama
mysza ja też oddałam głos

Podczytałam trochę czerwcówki i tą dziewczynę co zmarł jej synek.. Udusił się przez pępowinę, a nasza córcia też ma owiniętą szyję.. Co prawda w 34 tc lekarka sprawdzała przepływy w pępowinie itp. i kazała się nie przejmować bo wszystko jest w porządku ale ja się teraz będę martwić..
M oczywiście w pracy, wróci jutro o 16 a potem sobotę i niedzielę pracuje, ja ku****cy dostanę sama w domu. Jesteśmy tu sami, rodzina daleko, koleżanki ze studiów albo powyjeżdzały albo załapały jakąś pracę. Normalnie kota dostane w domu sama...
Na samej końcówce jak będę siedzieć w domu to będą mi różne myśli przychodziły do głowy. Przyjechałaby moja siostra (byłoby mi raźniej) ale ona ma jeszcze zajęcia w szkole do 25 czerwca więc najwyżej po zakończeniu roku przyjedzie, a gdzie tu do 25...

Zrobiłam sobie nowe suwaczki - a tak dla poprawy humoru

Ostatnia edycja:
Do góry