reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Heloł:happy2:

Chciałabym pospać bo zasnęłam o 5ej ( ze strachu sama nie mogę zasnąć:-p) ale musiałam pilnie coś zorganizować z rana dla firmy - na szczęście wszystko zdalnie z kompka w wyrku:-D no ale musiałam sie do tego celu obudzić:dry:

kacperek no właśnie nie wiem też co oznaczają zakwasy między nogami:confused: żeby to człowiek jeszcze po ludzku seks uprawiał ale tak?:-D

misslena padniesz nieboraczko naprawde, pogadaj z ta siostrą:no:

ewelad to dobrze wiedzieć w takim razie poczekam cierpliwie bez dymów:tak:

emih chyba czeka Cię jakis zakup książeczki albo zabawki żeby odciągnąc jej uwagę od twojego kwiatu:-D nie macie jeszcze mieszkanka na oku?

perla jak miło Cię widzieć kochana:-) No i juz na wstępie wkurza mnie twoja teściowa:dry: Masz jak widzę wypełniona każdą minutkę:eek: bardzo się cieszę że Laura juz w łóżeczku i zdrowa jak rybka:-) ale jak ma być inaczej jak mamusia z takim poświęceniem śmiga z mleczkiem:-) Odpoczywaj jak tylko znajdziesz chwilkę !!!

niunia wene wczoraj to ja miałam ale niestety nie miałam czasu:-Dale Ci fajnie, tzn. z tym piżamowym dniem, nie z objęciami klopa:-D a co zjadłas takiego na noc?

Nie mogę na prawej stronie leżeć bo wątróbka mnie boli czy co tam koło niej jest, gin mi wykrakał chyba:dry: aha wyniki odebrałam i wszystkie płyny ustrojowe mam oki a kiły i żółtaczki niet:tak: dziewczynki mam prośbę i napisze tutaj, macie jakieś sklepy czy aukcje niedrogich łóżeczek? szukam najzwyklejszego łóżeczka bez szuflady bo nie miałabym u mnie jak otworzyć w kolorze orzech szukam?

reklama
czesc dziewczynki -ja tylko na moment by sie przywitac bo lece z Filipem do dentysty,z dzieciakami do pracy oddac zwolnienie,które notabene dzis musiałam isc do mojej ginki poprawiac bo mi nie wpisała ilosci dni ,ona dzis na mnie spojzała i mówi kochana cos masz nisko brzuch od ostatniej wizyty w razie co to do szpitala,no wiec wkur....a mnie tylko od samego rana
perla babo durna-za co ty nas przepraszasz,przeciez my wiemy ze teraz 24 h jestes prawie na nogach tym bardziej ze Kris tez jeszcze malutki i to dla niego duza zmiana ,tak sie nagle mamą dzielic,a tesciową to bym jej na beszczela powiedziała co o niej mysle jak chciała na wczasy jechac niech sobie do kurortu jedzie a nie czeka az ją obsłuzysz,całuski dla maluchów szczególnie dzis
emih oj wiem co to znaczy jak kombinujesz w co rece włozyc zeby cokolwiek zrobic ,ja tez mam czasem dosc jak musze myslec z kim Fifiaka zostawic z reszta nawet dzis jak mam z nimi jechac i do pracy i do lekarza to juz mi sie odechciewa,a Kasia moze niech jakas ksiazeczke sobie wezmie albo jej kup cos w kiosku przed sama wizyta to moze sie zainteresuje
powodzenia na wizycie i madzik tobie tez na jutrzejszej
ewelad ja tez juz dostałam zwrot pomimo tego ze sie rozliczałam 14 kwietnia wczesniej przed slubem miałam nazwizko na r i zawsze miałam zwrot w lipcu a teraz mam na e i mam szybciej a oni tez tak jak alfabetycznie idzie wypłacaja
miłego dzionka

ewelad no jak trzeba to trzeba;] Czasem M musi zjeść coś ciepłego;-)
jedyneczka no dzisiaj mam zamiar z nią gadać, dałam jej nawet numer do 38 letniej kobiety która się u nas ogłasza że chętnie popilnuje dziecka... ale oczywiście nie zadzwoniła... jak się porządnie wku**** to zrobię awanturę albo nagadam szwagrowi a on zrobi jej wojnę, bo mam serdecznie dość robienia za niańkę!:dry: Ja chce spokoju... :wściekła/y:

Miłego;* Napiszę potem co z tego wyszło:)

lecę na badania krwi. Już lubię to laboratorium, bo do 11 pobierają, więc nie trzeba się z łóżka zdrapywać bladym świtem :-D

a potem jadę w Aleje, zobaczę, czy jasna góra nadal stoi, czy już jej się znudziło. I umówiłam się na ploty, tak więc dziś allegro odpocznie ode mnie ;-) Mam nadzieję, że przy okazji plot Mała dostanie jakiś smaczny kąsek :-)

udanych wizyt i mołego dnia :)

hej kochane

Perla ale masz zawirowanie, wierze Ci, ze nie masz w co rąk wlożyc. A tesciowa powinna pomoc a nie na gotowe czekac. Chciala wakacji to niech sobie na kanary jedzie a nie ci glowe zaweracac, teraz jak przyjechala to powinna pomoc i zając sie Krisem.

Oj ale tak to juz jest z tesciowymi, Moja mieszka w moim miescie a w ciązy nie widziala mnie wogole. praktycznie nie widzialam jej ponad rok.

emih ja mam to samo z Kornelką. nawet nie wiem jak to bedzie jak bede w szpitalu, Dobrze, ze przedszkole w lipcu jest otwarte to ją dam. Mąż juz sie glowi jak to zrobic zeby zdązyl ją odebrac z przeedszkola. No zobaczymy jak to bedzie ale juz sie martwie.
Do ginka chodzi corcia ze mną, jak jest badanie na fotelu to ona czeka na korytarzu chwilke.

jedyneczka no to sie dobrze zoorganizowalas ze wstalas rano i wykonalas swoją prace. Ja powoli mam dosyc wstawania rano ale musze malą szykowac do przedszkola io ją odwozic. Na szczescie mam blizutko.

Maluszek dzis mi niezle kopie od rana. jej ale to jest wspaniale. Szkoda, ze niedlugo sie skonczy i nie bedziemy juz czuly tych ruchow w brzusiu.

Trzymam kciuki za wasze wizyty lekarskie. Ja mam dopiero za tydzien.

Dzien dobry lipcowe mamuśki :happy2:

Pogoda mnie dobija, nic mi sie nie chce, lenia mam okropnego, ale w sumie jakby były upały po 35 st też bym narzekała :-p.
Muszę zaraz lecieć do US bo rozliczając pita wyszło ze mam dopłacic 1zl a ze wysyłałam przez inet to mi się zapomniało i jeszcze mnie do wiezienia wsadza albo co musze uregulować długi :tak:
Dziś z okazji Dnia Dziecka postanowiłam córci do brzucha dostarczyć samych pyszności :happy2: mam w planach lody, arbuza hmm i nie wiem co jeszcze dobrego sobie zażyczy ta moja dzidzia;-)

tiffi, jedyneczka
właśnie tata raczej nie ma żadnego hobby. Postanowiłam kupić jakiś zestaw narzędzi, bo tata lubi sobie pomajsterkować a ostatnio narzekał że wszstytko mu poginęło bądz popsuło się. Dzięki za rady :happy2:

madzik1980 mieszkanie metrażowo akurat, choc to tak jest im jest większe to ciągle brakuje miejsca, u rodziców miałam też tak że ciągle brakowało choć jeszcze jednego pokoju :-) a teraz to ja mam małe 30m2 to dopiero katastrofa .

perla
normalnie prawie jak robot jakiś tyle wszystkiego na jedna biedna wymęczoną kobitke. Dużo siły dla ciebie i zdrówka dużo dla Laury :happy2:

Cześć dziewczyny :)
Ja dzisiaj od rana obdzwaniam hurtownie i jeżdżę po sklepach bo zabraklo mi płytek do łazienki i co najlepsze mimo, że mają ten sam model i kolor to tak naprawdę kolor jest zupełnie inny!!!! wystarczy, że w innym dniu wyprodukują to już zupelnie inna odcień... już nigdy nie kupię płytek z opoczna.

hej laski,cześć dzieciaczki - najlepszego z okazji Dnia Dziecka!! mój młody z tej okazji dostał kroplówę z magnezem, mam nadzieję,że mu posłuży i posmakuje :-)
Perła, niezły harmonogram dnia, szacuneczek! zwłaszcza to dojenie fajnie brzmi... super, że Mała zdrowa i dobrze się rozwija, podgrzewane łóżeczko brzmi fajniej niż inkubator :-) oby szybko wyszła do domu!

ja zwątpiłam trochę w poniedziałkowy wypis..... z radości chyba w nocy skoczyło mi ciśnienie, nawet niewiele bo do 150/105 - ta druga wartość chyba najbardziej lekarzy gnębi, bo skończyło się na dawce relanium i kiwaniu głowami na dzisiejszym obchodzie, no i ten magnez kroplówkowo...sporo tego, namagnez(s)ują mnie nieźle, będę przyciągać metalowe przedmioty ;-) młody w związku z tym relanium o 6 rano wykazał się na ktg prawie zerową aktywnością, ja tam mu się nie dziwię...ehh.
czekam teraz na usg - odkąd tu jestem mam je codziennie...
miłego dnia Mamuśki!!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny !!!
ja Wam tylko życzę miłego dnia - nie mam ochoty na nic... jestem wściekła na siebie, na eMka, na to w jakim jestem momencie życia...że perspektywy są ch*****, na to że rodzice daleko... można by tego było wymieniać w nieskończoność, ale nie chcę zatruwać forum wisielczym nastrojem....

Miłego dnia kochane

reklama
Hej dziewczynki ja tez na chwilke.
Perla ale glupoty gadasz to zrozumiale ze teraz masz dwa razy wiecej obowiazkow ja i my zaczniemy sie rozpakowywac tez nie bedziemy mialy tyle czasu na siedzeniu tutaj na forum chyba ze poznym wieczorem i tez zapewne tylko na chwile. A wiem jak to jest ja sego czasu taki sam dzien mialam jak ty oprocz latania do szpitala ale teraz w ciazy to mam lenia strasznego a moj synek to juz sie wkurza.
Ja jeszcze w pizamie jestem.:) Ale trzeba wstawac bo do sklepu i spedzic z nim czas wkoncu to jego swieto jest no wsumie nasze tez bo w gruncie rzeczy my tez jestesmy nadal dziecmi :)
Jedyneczka to masz pracowity dzionek i dobrze zorganizowana kobitka jestes:) a to twoja firma czy poprostu w niej pracujesz??
A jesli chodzi o lozeczko to do tweenie napisz ona zna na wylot allegro wiec napewno ci pomoze:-). No a co do moich zakwasow to jest problem bo z seksu nici od juz dawna:wściekła/y:ale co zrobic.
Mysza wygadaj sie bedzie ci lepiej

Ostatnia edycja:
Do góry