reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

perla kochana, jak dobrze, że już jesteś:-)

ja dopiero 10 minut temu wróciłam do domu ze SR- w autobus wsiadłam o 17.50:szok: żeby nie było, trafił mi się "wesoły" autobus-najpierw wsiadł jakiś ćpun-zaczepiał ludzi.. wysiadł.. potem lekko przyfasolił w autobus jakiś samochód-więc na środku skrzyżowania kierowca wysiadł i wdał się w dyskuję z kierowcą auta.. ale to jeszcze nie wszystko-4 przystanki dalej jakiś pasażer zaczął wydawać dziwne odgłosy, jakieś charczenia-na początku myślałam, że jakiś wariat, ale nagle go wygięło, ślina z buzi, zrobił się siny, nie oddychał-epilepsja, więc czekaliśmy na karetkę ze 20 minut.. no masakra jakaś

reklama
Maruśka jakaś nadgorliwa ta lekarka. U mnie też podejrzewają hipotrofię, bo dziecko na koniec 30 tyg ważyło 1080 i wszystkimi gabarytami była mniejsza o 3,5tyg... Twój to gigant :)

ehhh, czepiają się biednych dzieci, a przecież każde swoim tempem niech rośnie....lekarz na usg powiedział, że taka hipotrofia żadnych skutków nie zostawia oprócz tego, że - cytat: " pani się ze 3 miesiące pomęczy, bo zamiast karmić raz w nocy trzeba będzie ze 3 razy". no i tyle.
tweenie, a robią coś w sprawie tego podejrzenia?

maruśka jutro idę na kontrolne usg i od niego będzie wszystko zależało...

Nie korzystam ze snajpera, żadna frajda w polowaniu :)

Witajcie dziewczynki!!!
Pogda na wieczór się u mnie rozpogodziła jak na złość Od dwóch dni mam kiepski humor chyba deprecha mnie dopada ale to tylko dlatego że cały cza coś robie i nie mam czasu na odpoczynek a mąż wcale mi nie pomaga a o odczuwaniu jakiejs milosci od niego coraz bardzej mnie dobija. Wiec tak naprade jestem z tym wszytskim sama;/.
Synek tez bidulek sam musi sie bawic czuje sie z tym zle ale nie mam juz sil ciezko mi i wogole.
Spróbuje was nadrobic bo tego od wczoraj sie nazbieralo poki co ide od konca by w miare byc na bierzaco:).
Madzik przykro mi z tym kredytem ale wiem cos o ty. Ja chyba tez urodzilam sie pod pechowa gwiazda.
Kama moja mala tez tylko sie rospycha i brzuch faluje juz od dawna nie kopie mnie.
Dziewczyny mam pytanie piszecie o twardniejacym brzuchu powiedzcie mi co wy tak naprawde macie przez to na mysli bo tak naprawde to moj brzuch jest caly czas twardy tylko pytanie gdzie twardosc jego o czyms swiadczy. Bo na dole mam raz twardy raz taki miekki ale na od pemka czyli polowy w gore caly czas jest twardy.
Ide dalej nadrabiac pozniej napisze kolejnego posta. Jak juz zrobie kolo synka.

tweenie trzymam mocno za jutrzejsze usg:tak:

maruśka nic się nie martw, Twoja dzidzia może jest ciut mniejsza, ale moim zdaniem takie gdybanie to mogli dla sibei zostawić, a nie Ciebie niepotrzebnie stresować:no: u nas w szpitalu jedną z metod leczenia hipotrofii są np immersje wodne

reklama
tweenie pisalam do Ciebie rano z prosba ..
kolezanka urodzila tydzien temu coreczke no i chyba zaczynaja sie kolki;/no i poradzilam jej sabsimplex tylko mam problem bo ta babka co ja kupowalam u niej co mi poradzilas juz nie ma wystawionych ..no i szukalam w necie ale nie moge znalezc .Ty jestes obcykana i wiesz moze gdzie mozna jeszcze je dostac placac funtami?z gory dziekuje :****

ja juz zalegam w lozku ;/
tam mnie dopadl bol tych posranych nog ,ze poszlam je wymoczyc,polozylam sie do wyraz i trzymam u gory ;/
matko co to za bol ..w zyciu czego takiego nie mialam i promieniuje mi dzisiaj na biodra nawet :((

kacparek i fasolkamatko czy Twoj M ma serce ??dlaczego nie porozmawiasz z Nim ,ze jest Ci ciezko ?
swoja droga to synek Twoj ma juz 5 latek i mogl by troszke mamusi odpuscic i sam sie pobawic ?moze tlumacz mu ,ze mamie ciezko teraz ,brzuszek ma duzy ..

Do góry