reklama
ewelad
Fanka BB :)
witam Kochane:-)
dobrze,że trochę lepsze wieści odnosnie perly i atabe, teraz już mogą się takie niusy częściej pojawiać, bo niewiele nam zostało -trzymajcie się dziewczyny z Waszymi maleństwami doczytałaam- perła witaj!!!! :-)
louise przy tekście 'rodzi pani sama, czy znami', najlpesza odpowiedzią byłoby chyba: ' to ja wybieram odp c i rodzę z rzecznikiem praw pacjenta oraz tvn' to już jest megatupeciarstwo!!!
kama biedny maluszek:-( ja nie z W-wy- nie pomogę, bo bym do siebie wzięła:-(
a ja od 3 dni chodzę jak stary artretyk, bo coś strzyknęło w poopsku- ja mam zrypany kręgosłup, więc myśłałam, że to od tego, a gin mnie dobrodusznie uświadomił: to jest efekt uciskania dużego już dziecka na rwę kulszową, ale przejdzie- po porodzie!!! no to gitara, mogę z tym pokracznym stylem w jakiejś komedii zagrać
dobrze,że trochę lepsze wieści odnosnie perly i atabe, teraz już mogą się takie niusy częściej pojawiać, bo niewiele nam zostało -trzymajcie się dziewczyny z Waszymi maleństwami doczytałaam- perła witaj!!!! :-)
louise przy tekście 'rodzi pani sama, czy znami', najlpesza odpowiedzią byłoby chyba: ' to ja wybieram odp c i rodzę z rzecznikiem praw pacjenta oraz tvn' to już jest megatupeciarstwo!!!
kama biedny maluszek:-( ja nie z W-wy- nie pomogę, bo bym do siebie wzięła:-(
a ja od 3 dni chodzę jak stary artretyk, bo coś strzyknęło w poopsku- ja mam zrypany kręgosłup, więc myśłałam, że to od tego, a gin mnie dobrodusznie uświadomił: to jest efekt uciskania dużego już dziecka na rwę kulszową, ale przejdzie- po porodzie!!! no to gitara, mogę z tym pokracznym stylem w jakiejś komedii zagrać
M
madzik1980
Gość
Perla no super,ze juz jesteś w domu,ale oszczędzaj się.Teraz wsyztsko będzie ok!!
Ja dzisiaj jestem nieprzytomna i własnie wstałam z łóżka-zrobiłam sobie drzemkę 1.5 godzinną, a teraz zjadłam wczorajszą ogórkową.
Mam nadzieję,że u Tweenie wszystko będzie ok na wizycie!!
Ewelad mi tez czasami rwa dokucza,ale zazwyczaj po nocy przechodzi,mam tatę neurologa i to jest podobno normalka w ciąży niestety.Pomaga mi tez ciepła kąpiel.
Vanilka niecierpię takiej pogody o której piszesz-tez się wtedy źle czuję.
Ja dzisiaj jestem nieprzytomna i własnie wstałam z łóżka-zrobiłam sobie drzemkę 1.5 godzinną, a teraz zjadłam wczorajszą ogórkową.
Mam nadzieję,że u Tweenie wszystko będzie ok na wizycie!!
Ewelad mi tez czasami rwa dokucza,ale zazwyczaj po nocy przechodzi,mam tatę neurologa i to jest podobno normalka w ciąży niestety.Pomaga mi tez ciepła kąpiel.
Vanilka niecierpię takiej pogody o której piszesz-tez się wtedy źle czuję.
kama
kama poprasowalas juz wszystko ??
madzik dokladnie!!taka ciezka pogoda..duszno,parno ...
cos ty,pierwsza ture dopiero,nogi mi w doopsko wchodza,jeszcze musze isc po klamerki do sklepu
ja tez nie cierpie takiej pogody,wole jak pada
Witam
perla, to cudownie że wszystko się dobrze skończyło ..
Atabe, zaciskam kciukasy z całych sił !! Musi być dobrze ..
Kama, przykra sytuacja :-( niestety nie pomogę w żaden sposób.. może faktycznie te hotele pracownicze ??
Widziałam się dziś z koleżanką z pracy i powiedziała mi że strasznie mi się brzuch obniżył.. Faktycznie , obniżył mi się i to mocno już jakieś dwa tygodnie temu ,ale nie czuję żadnych innych dolegliwości niż dotychczas..
Mała jest aktywna , nawet bardzo od kilku dni .. Dziś w nocy jak mnie kopała to czułam ją tak nisko strasznie bo w okolicy tych kości miednicy..
No i martwię się kurna, czy to obniżenie nie zwiastuje mi wcześniejszego porodu??
Wizyta u gina dopiero 31 maja
perla, to cudownie że wszystko się dobrze skończyło ..
Atabe, zaciskam kciukasy z całych sił !! Musi być dobrze ..
Kama, przykra sytuacja :-( niestety nie pomogę w żaden sposób.. może faktycznie te hotele pracownicze ??
Widziałam się dziś z koleżanką z pracy i powiedziała mi że strasznie mi się brzuch obniżył.. Faktycznie , obniżył mi się i to mocno już jakieś dwa tygodnie temu ,ale nie czuję żadnych innych dolegliwości niż dotychczas..
Mała jest aktywna , nawet bardzo od kilku dni .. Dziś w nocy jak mnie kopała to czułam ją tak nisko strasznie bo w okolicy tych kości miednicy..
No i martwię się kurna, czy to obniżenie nie zwiastuje mi wcześniejszego porodu??
Wizyta u gina dopiero 31 maja
reklama
kama
zalozylam koszulke Koszulki - śmieszne, muzyczne i z nadrukiem. ROCKMANIAK.PL > KOSZULKI ŚMIESZNE > *******e Nie Robie! - Koszulka bawełniana z kolorowym, jednostronnym nadrukiem. TS w kolorze czarnym i ide do imbisu po gotowy obiad a co cos mi sie od zycia tez nalezy.
prasowac tez juz nie bede,nie chce mi sie!!!
leniuc h u j e do samego wieczora!!!
prasowac tez juz nie bede,nie chce mi sie!!!
leniuc h u j e do samego wieczora!!!