reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ja tam pewnie z tego skozystam jak wejde w 38 ,no chyba ze remont jeszcze nie bedzie w miare skonczony

hihi, tak, ja u mnie-wszystko uzależnione od remontu:-D

vanilka ja wiem, że w uk jest zupełnie inne podejście, ale chyba można na nich wymusić jakieś usg czy coś.. no bo plamienia to raczej nie są klasyczne dolegliwości ciążowe:baffled:

reklama

vanilka ja wiem, że w uk jest zupełnie inne podejście, ale chyba można na nich wymusić jakieś usg czy coś.. no bo plamienia to raczej nie są klasyczne dolegliwości ciążowe:baffled:
zaufaj ,ze oni sa tacy do tylu ,ze czesto nie kumaja o co chodzi bo sie nie znaja i potrafia sobie wejsc w google wpisac dane slowo ,czytaja i mysla o tym pol godziny hahaha
na wszystko maja swoje argumenty ,ze to jest natura i tak musi byc !!Ale jesli cos naprawde zlego sie dzieje to mysle,ze nie odesla do domu .

Witam:-)

Wczoraj jak wracalismy ze SR to ulewa nas złapała, ale zdazylismy sie schowac i przeczekac najgorsze. Dzis od rana tez grzmiało i padalo, ale juz cisza.
Tak wiec zakończylismy wczoraj cały cykl zajec w SR. We wtorek idziemy zwiedzac porodowke. Dzis odpoczywam, jedynie chyba na 17 pojde za cwiczenia do SR.

miluszka trzymaj się kochana

perla2212 kpina poprostu jak mogi wypuscic do domu twoja mame bez rozpoznania przyczyny. Ja na twoim miejscu jeszcze raz bym poszla do szpitala i powiedziala ze dzis jest duzo gorzej.

tiffi1 chyba bede musiala zaczac brac ten magnez, bo cos ostatnio w nocy lapia mnie skurcze łydek, i staje z bolacymi łydkami

vanilka bardzo się cieszę, że wszystko ok

młoda mamuśka Ja tez bym sie nie pytala i wybralam by opcje mieszkania razem z partnerem. Lepiej razem i na ciasnym mieszkanku niz osobno.

madzik1980 pij duzo i odpoczywaj z nozkami wyzej uniesionymi.

DZamena ja na twoim miejscu pojechalabym zobaczyla jak mi sie go prowadzi, i jesli by mi odpowiadalo to bym go wziela. Ja mam wozek malo znany, tez kupilam od kogos uzywany za 500 zł niecale pol roku (tylko gondola) i na gwarancji. Stwierdzilam ze jesli mi sie go bedzie zle uzytkowalo to go sprzedam i kupie inny. Uwazam ze warto kupic.

Ania i Pestka dużo zdrówka zycze :-)

Supcio powodzonka na wizycie ;-)

atabe ja nigdy tam jeszcze nie spuchlam

jedyneczka - nie przemeczaj sie i nie przesadzaj tylko. Tak jak mowi gregorka mozesz być tylko glownodowodzacym:tak:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki !!!
u mnie nocka jak zawsze - rewelacyjna :-D Przy otwartym oknie się tak zajefajnie śpi...
Zjadłam już śniadanie, ale muszę się jeszcze w miarę ogarnąć...
Louise - zadzwoniłam wczoraj na serwis, koleś przeprowadził mnie przez proces stawiania ponownie systemu... póki co nic złego się nie dzieje, ale jakby zawieszanie się powtórzyło, założył mi tam teczkę, mam zadzwonić i od razu go zabiorą ;-) Zabiję za te gołąbki :-D
Vanilka - widzę, że tu chyba jest więcej takich, co z kapustą kombinują :-D
Gregorka - gratuluję zakupu wózka - jedo fyn to był mój pierwszy faworyt, ale potoczyło się inaczej i chyba go nie kupię ;-)

Ja nie prasuję w ogóle. Szkoda prądu :-D na ciele się ładnie prostuje :-D Poza tym jest moda na gniecione

Perla współczuje tych nerwów-i trzymam kciuki mocno,żeby bylo wszystko ok !!!
Gregorka no to fajnie,że już macie wózeczke-a który dokładnie kolor Jedo?
Vanilka miłych zakupów i żeby młoda kapustka była dostępna :)) :))
Atabe ta opuchlizna pewnie od stau zapalnego, ja też dzisiaj taka nerwowa i jakoś bez humoru
Ja póki co siedzę z nogami opartymi o stół, bo tak wyczytalam,że przy opuchnięciach trzeba robić.

hejka:-)
dziś znów nie pospałam za bardzo, po burzy i ulewie zalało budynek gdzie M pracuje i jak pojechał tam po 20 to wrócił po 1, obudził mnie i potem ciężko było zasnąć
wstałam po 9,zjadąłm śnaidanko,teraz sie szykuj ei jadę do kumpeli i do rossmana, pokupowac kosmetyki dla małego

nadrobie Was później, miłego dzionka:-)

madzik jak najbardziej przy opuchnietych nogach czy zmeczonych trzeba je trzymac do gory :tak:

ewcik dam Ci jeszcze przyklad ....jak mialam nisko to lozysko na poczatku to w pl gin do mnie ,ze mam lezec ,nic nie dzwigac zero sexu itd lezec jak najwiecej
a poszlam tutaj do poloznej mowie jej o tym ,a ona ze to w ciazy moze sie zdarzyc :baffled:pytam czy mam lezec itd a ona nie ,ze nie widzi potrzeby :baffled:normalnie mam zyc bo to natura sama decyduje czy ciaza sie utrzyma czy nie :baffled:nawet ,zadnego usg mi nie zrobili tutaj w tym kierunku czy lozysko potem sie podnioslo czy nie ,a w pl miala bym napewno ...duzo by mozna pisac o tutejszym podejsciu :tak:

Ewcik no bylam przeciez wczoraj i cud ze badanie ginekologiczne udalo mi sie wymusic...
to sa kolki, robia w ciazy 2 usg (w 12 i 20 tyg.) i koniec...
maja sprzet i warunki i co z tego jak podejscie tragiczne!!!
poczekam do soboty ranoi wtedy pojade jeszcze raz, bo M ma wolne a tego najwiecej jest rano...
dziekuje i narazie zmykam po musze nakarmic i uspac smoka... milego dnia kochane!

anetka no to niezle ,M miał przechlapane ,u nas tez własnie leje
perla,vanilka to niezła masakra z tą opieką nad ciezarnymi,gdybym była tam w czasie moich dwóch ciąz na bank bym poroniła,dziewczyny wytrzymajcie do porodu ,vanilka ty masz fajnie jeszcze chwilka i bedziesz trzymała niniusia ,zazdroszcze ci
madzik na opuchlizne nogi troszke wyzej ,to bardzo pomaga
patipaula dzieki za rade,a wasze dziewczyny zdrowe?

Ostatnia edycja:
reklama
Gregorka no to fajnie,że już macie wózeczke-a który dokładnie kolor Jedo?
(...)
Ja póki co siedzę z nogami opartymi o stół, bo tak wyczytalam,że przy opuchnięciach trzeba robić.
Madzik - kupiliśmy nr 193, w ogóle go nie brałam pod uwagę, ale na żywo to zupełnie inny kolor niż na obrazkach w necie. W ogóle wiele kolorów się różni, np. niebieski - niby taki morski, "żywy" na rysunkach, a w rzeczywistości zupełnie inny. Zatem szczególnie polecam obejrzenie jedo na żywo, zanim zdecydujecie się na zakup, bo naprawdę można się rozczarować.
A co do opuchniętych nóg, to ja też miewam często, szczególenie jak więcej pochodzę, postoję, więc to pewnie te Twoje wczorajsze prasowanie na to wpłynęło, ale dobrze robi podniesienie nóg do góry, więc też mam je teraz oparte o stół :-)

Do góry