reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam sie;-)
humor do bani,pogoda tez a do tego wyjazd do "bardzo milych"znajmych:crazy:zyc nie umierac:baffled:

milego dnia

reklama
anetka no to niezle ,M miał przechlapane ,u nas tez własnie leje
perla,vanilka to niezła masakra z tą opieką nad ciezarnymi,gdybym była tam w czasie moich dwóch ciąz na bank bym poroniła,dziewczyny wytrzymajcie do porodu ,vanilka ty masz fajnie jeszcze chwilka i bedziesz trzymała niniusia ,zazdroszcze ci
madzik na opuchlizne nogi troszke wyzej ,to bardzo pomaga
patipaula dzieki za rade,a wasze dziewczyny zdrowe?

uwierz,ze dla mnie ta chwilka co piszesz to wiecznosc ;/

Kama - a co to za smutasy. Głowa do góry, pomyśl, że już wkrótce będzie z Wami Wasza Kochana Córeczka i jak wtedy będzie fajnie (ja jak mam właśnie doła to takie myślenie mi pomaga, ewentualnie przeglądnie po raz setny ubranek :)) Trzymaj się!

Louise przepraszam ale musialam przegapic Twoj post o Cordafenie
No wiec ja bralam go najpierw 4 razy dziennie a pozniej mialam brac 5 , ale jak bralam go tak regularnie wlasnie- cyzli 5 razy to masakra! nogi w kostkach mialam gorace czerwone spuchniete, 15 minut po wzieciu tabletki twarz mialam cala rumiana, goraco mi bylo i wogole, ale lekarz powiedzial ze tak moze byc, ale zeby brac bo pomaga. No i potem znowu zmniejszyl mi do 4 razy dziennie, ale szczerze to nie biore ich tak regularnie i zdarza mi sie ze wezme tylko 2 razy dziennie bo zapominam.

ewa81r ja równiez wizyty mamy co 2 tygodnie i to juz od kilku misiecy, kazda wizyta to koszt 120-150 zlotych wiec nawet nie chce liczyc ile juz do tej pory poszlo, nie mowiac o lekach, i usg 3d - jako mojej zachciance. Tyle kaski juz poszlo a bejbi jeszcze sie nie urodzilo nawet.

Dziewczyny, ale ulewa!!!!!

Perla DO LEKARZA ZAPIERDZIELAJ A NIE!!

Sory dziewczyny, że tylko o sobie ale mam dość...mały znów ma antybiotyk, znów się coś rozwija...a ta wycieczka do przychodni mnie wykończyła, niby samochodem ale jestem padnięta...

hejka dziewczyny, myślałam że to tylko ja miałam koszmarną noc ale widzę że nie tylko :/ Moja mała tak się w nocy wierciła ( nie wiem co jej się stało ) że zasnęłam dopiero o 5 rano :/ może to na pogodę albo nie wiem na co :/
Gregorka gratuluję zakupu wózeczka, ja kupiłam przedwczoraj taki sam :D bardzo podobał mi się ten kolor co Ty masz ale niestety zobaczyłam go już po tym jak zamówiliśmy nasz czyli czerwony ( mąż wybrał :) ) A kupiłaś razem z fotelikiem ?
Ale dziś koszmarna pogoda brrr

madzik wczoraj na szkole rodzenia lekarz mówiła, o tych puchnięciach, żeby właśnie wyżej kłść nogi, by brać magnez i potas. Dam radę z tą dieta choć zdarzają się gorsze dni
ewelad może moja będzie miała w kim wybierać hi hi
perla to za wiele się nie dowiedziałaś, choć mam nadzieję, że rzeczywiście wszystko jest ok. Mam nadzieję, że ta krew to z szyjki, podobno czasem się zdarza, ale sama nie wiem co o tym myśleć. Może to rzeczywiście po tym seksiku, coś się tam uwrażliwiło.
młoda mamuśka nie uraziłaś mnie, ani nie zniesmaczyłaś tylko jakoś to określenie chyba nie pasuje jest pejoratywne. Poza tym dużo z nas jest napływowych
dzamena ja czytałam negatywne opinie o coneco, choć cena fajna. Poczytaj opinię na temat tych wózków. Nasza prywatna doradczyni w sprawie wózków na pewno ci doradzi, czyli tweenie ona chyba zna wszytskie wózki hi hi, ale tak serio na wątku o wózkach dużo linków wstawiała
kropa u mnie 40 par i 3/4 chłopców
maruśka widzisz nie wpadłam na wydłubywanie oczu truskawkom, chciałam je wygryźć i zjadłam całe
nadiaa serce nie boli, możesz mieć tzw. nerwoból, bierzesz magnez???
ewcik my zamawialiśmy w tych dwóch skl3pach, a oferta jest niezła, naprawdę dużo tańsza niż w wielu sklepach, warto porównać ceny
louise no niestety remonty potrafią się przeciągać, a co do mięsa to musze wypróbować jakieś inne, choć wolałabym truskawki zamiast mięsa
jedyneczka widzę, że masz dobry humor, oby tak dalej
patipaula koniecznie bierz magnez, zobaczysz pomoże ci

Ja dzisiaj pospałam trochę. Wczoraj padłam po tej SR. Dzisiaj standard, Jedzenie, mierzenie cukrów, czyhanie na dobrą pogodę, chyba muszę zrobić jakieś drobne zakupy spożywcze. Dzisiaj mam znów SR (miały być ćwiczenia, ale wyjątkowo wykład). Niedługo weekend więc może trochę odpocznę i pobędę z ludźmi, brakuje mi ludzi.

wrocilam... kurcze jakos niemam checi nic czytac;p wiec tylko mowie ze u mnie w porzadku ale boli caly czas :( a lekow mi lekarz nie poleca zeby nie zaszkodzic dzidzi , jedynie masaz ;p

Brejka u mnie to samo - mala przez cala noc kopala jak szalona, nie szlo spac, potem Kubuskowi jeszcze krew z nosa leciala i tak do rana przelezalam z boku na bok.

Dzis w Niemczech jest swieto - dzien ojca, ale ja go nazywam dniem swira, bo tu przez ojcostwo rozumie sie picie piwa z kolegami, cale hordy jezdza na rowerach po miescie z puszkami w rekach i piesnia na ustach....
A my wybralismy sie dzis do Akwarium, zlazilam sie a teraz podgrzewam juz obiadek.

reklama
Do góry