reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ewelad dobrze, że o targach przypomniałaś. a tym bardziej, że można się na jakieś gratisy załapać :p

u nas zimno i szaro, M prawie cały dzień chrapie, a ja buszuję po aukcjach :) nic tylko na kolejną wypłatę czekać :)

za chwilę idziemy do znajomych dziecię pooglądać, za chwilę skończy 4 miesiące, a my jeszcze Małej nie widzieliśmy...
Ale najpierw na pizzę, M miał zrobić obiadek dziś, więc to jest jego propozycja :)

reklama
madzik no dzisiaj od rana miałam 4, tak do 10ciu dziennie się nie niepokoję ale wczoraj miałam z 12-14 a w ogóle to najczęściej je mam jak wstaje po siku i jak kieruje autem :baffled: Dlatego prawie na leżąco prowadzę:-p My zjemy rosołek i idziemy na mały spacerek z dziewczynami jakieś lody wciągniemy:tak:

ewelad
fajne prezenciki:tak: No ja bym mojego M nie wyciągnęła na takie targi, burak z niego:dry::-p

jedyneczka mój D nawet spoko, ale ja wspaniałomyślnie zgodziłam się , żeby na strzelankę poszedł dzisiaj:-) nic za darmo:-D

hej dziewczynki !!!
Ja na szczęście mam już wolną chatę, ale strasznie tęsknię za moim misiaczkiem - dziś i jutro pracuje.
Byłam teraz w sklepie, chciałam kupić pampersy, ale się wycofałam, bo ogłupieć można :-D
Skończyłam na chusteczkach nawilżanych z bella. Zobaczymy, czy się sprawdzą, chociaż ja tam wolę wodę przegotowaną.
Zajadam się pączkami ;-) Ogólnie luzik guzik tylko strasznie mnie pachwiny bolą ...
Te targi w Warszawie będą dopiero pod koniec czerwca, ale jak dam radę to się przejadę ;-)

Hej dziewczynki!
Ja dzis w kiepskim nastroju. Moj tzw. maz doprowadza mnie do skokow cisnieniowych z czestotliwoscia co pol godziny, od rana zdazylam juz puscic dwa pawie i nie moge sie doczekac, bo jutro wyjezdza i nie bedzie go 10 dni. 10 dni swietego spokoju... Jesli kiedys sie rozwiade, nigdy w zyciu nie wyjde ponownie za maz.

hello:-)

ja dziś znowu zajęcia miałam.. do domu wróciłam po 16, spuchnięta jak jakaś foka:no: nogi jak balony, dosłownie takie buły z wody mam na stopach:baffled: do tego coś mi stawy w kolanach siadają i w palcach rąk:dry: masakra..

poza tym pogoda u nas piękna, ale co z tego, skoro siedzimy w domu, bo się z M poprztykaliśmy:dry: cynamonka te chłopy...

witam, ja na chwilę, od wczoraj leżę praktycznie cały czas w łóżku bo brzusio jakoś dziwnie boli, mam wrażenie, że dzidzia jest tak nisko, że zaraz mi wyskoczy..:-( aż strach jak idę siusiu:baffled:
Jutro z rana jedziemy z M do doradcy a potem do lekarza więc wrócę zapewne wieczorem. Mam nadzieję, że przez te 2 tyg nie pogorszyła mi się ta szyjka ale 3majcie kciuki, po powrocie dam znać.

Miłych wieczorków i spokojnych nocy ;-)

witam się wieczorową porą
rano nie włączałam kompa,bo wstaliśmy z M późno i szykowaliśmy się na obiadek do rodziców, potem jeszcze w sklepach byliśmy i niedawno zjechaliśmy do domu

teraz trochę poleżałam a M kusi mnie na kfc

tiffi a ten schabowy co pisałaś z pieczarkami,marchewka i majonezem to owijasz to wszystko w folie? ile pieczesz i ile stopni? bardzo smaczne to musi być :-)
ewelad fajne te targi i dużo prezencików nazbierałaś,szkoda ze u nas nie ma np w spodku w katowicach,tam często mamy różne targi
cynamonka no co Ty,aż tak źle? połowa nie minie bez M a już będziesz tęsknić pewnie:tak:
ewcik kiedy Ty masz zamiar odpocząć w końcu?
magdzia trzymam kciukasy:-)

kama ja dziś tak miałam na czczo, 5 razy się badałam bo jakiś wynik miałam kosmiczny. Pytałam koleżanki, która robiła ten cukier i okazało się że też jej się zdarzały takie rzeczy
atabe no ja jakoś chyba uprzedzona jestem do dekorala, widziałam u znajomych i nie bardzo to wyglądało, ale najważniejsze że już pomalowane
mruczka łączę się w bólu z tobą, u mnie to samo oczekiwanie
jedyneczka widzisz mnie do seksu nie ciągnie a tu takie sny nooooo
tweenie noo tak dzień taki sobie, nic się nie chce brrr. A rozmawiałam z moją gin na temat szpitala IMiD ona powiedziała, że nikogo nie powinni odsyłać bo chwilkę się poczeka i miejsce się znajdzie. Myślałam że te targi w maju,ale widzę że w czerwcu ale może uda się wybrać. Mam nadzieję, że mi przypomnisz

Ja z M pojechałam podlać te tuje do domu a teraz grzebię w necie. Zaraz chyba trzeba zjeść kolację. Jutro siedzę w domu

reklama
Jedyneczka- czasem męża rozpieszczam przy niedzieli ale jak czytam o niektorych Waszych M to jestem w szoku bo ja nie mam co na swojego narzekać . W domu we wszystkim mi pomaga tylko nie gotuje bo nie umie :) ale nawet wczoraj kwiatki na taras sadzil :)

Ja też mam czasem skurcze i brzuch mi sie stawia ale na szczescie zdarza się to raz na dzień i to co kilka dni więc się nie martwię no i lekarz mówił że to normalne. Troszkę się też zaczęłam denerwować bo puchną mi nogi a jeszcze nie ma przecież takich upałów no a wyniki ogólnie mam bardzo dobre ( oprócz cukru ale jutro powtarzam ) i ciśnienie w normie więc się zastanawiam co może jeszcze być przyczyną :/

Do góry