reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam i ja :happy:
o kurw...jaka pogoda za oknem :szok:czy to czasem nie listopad teraz jest ??:-D
perla u Ciebie tez tak leje ?
a my mamy od nas 20 min autem super dlugie jezioro :tak:
no i tak sobie jezdzimy tam na grilka bo jest spokojniej jak nad morzem :happy:
Ale sie obkupilas :-)pokaz zdobycze na zakupowym :tak:

madzik w majowke sklepy otwarte ??takie z ciuchami ?bo ja juz zapomnialam ;-)

moj M tez jara faje ..no i ostatnio mowi ,ze rzuca (po raz setny?) wiec Go wysmialam tylko bo wiem jak "rzuci " ale tez bym chciala bo kurde na starosc sie to odbije ;/
ja przed ciaza popalalam sobie tak do piwka :tak:

witam się z rańca!
u nas pada i pada, na obiadek pojedziemy do teściów i może o jakiś market zahaczymy

miłego dnia:-)

Madzik dzieki! za komentarz na naszym tez ;-)
Vanilka to super z tym jeziorkiem macie... a czyste jest? da rade sie w lato kapac? u nas pochmurno, ale nie pada! :tak:
jak sie zmobilizuje to moze zrobie fotki ciuszkow (inne juz zrobilam ;-)) ale poki co to dzis mamy sporo roboty w chatce!
a we wtorek mamy z M-em dzien dziecka normalnie bo przyjdzie kurierem grill dla nas, telefon dla M i dla mnie moj wlasny, osobisty mini laptop :-):-):-):-) nie bedziemy sie juz z M-em bic o ten stary :-D juz sie nie moge doczekac...

Perla kołyska jeszcze w pudle nieposkladana :)Tak się mój M do tego zabiera ;)
Nie umiem się połapać który to sprzedawca ,ale widzę że tej kołyski na allegro nie ma.Znalazłam sklep z nią: Kołyska 4w1 z PILOTEM! CONECO Simply City "zielona 04" | Kołyski | coneco | early rider | x-lander | delti | nutcase

bardzo mi się podoba ta kołyska:) Emek stwierdził,że mogę kupić pod warunkiem,że jest stabilna. Nie wiecie gdzie ją można na żywo zobaczyć??

Madzik dzieki! za komentarz na naszym tez ;-)
Vanilka to super z tym jeziorkiem macie... a czyste jest? da rade sie w lato kapac? u nas pochmurno, ale nie pada! :tak:
jak sie zmobilizuje to moze zrobie fotki ciuszkow (inne juz zrobilam ;-)) ale poki co to dzis mamy sporo roboty w chatce!
a we wtorek mamy z M-em dzien dziecka normalnie bo przyjdzie kurierem grill dla nas, telefon dla M i dla mnie moj wlasny, osobisty mini laptop :-):-):-):-) nie bedziemy sie juz z M-em bic o ten stary :-D juz sie nie moge doczekac...

No jeziorko czyste moj M 3 tyg.temu juz tam plywal wiec spoko :-D
wogle ono tak sie ciagnie kilometrami z boku sa kurorty dla ludzi ,albo jakies miejscowki na grilka ,rowerki wodne ,lody ,plece zabaw i te sprawy ;-)
ale ja lubie tam jezdzic bo czuje sie troche jak w pl :tak:tak swojsko nad jeziorem ;-):happy:
doszlisci juz do ladu z chatka ??a jak sasiedzi -angole??
wow ja tez chce taki dzien dziecka :-p:-p:-p

No jeziorko czyste moj M 3 tyg.temu juz tam plywal wiec spoko :-D
wogle ono tak sie ciagnie kilometrami z boku sa kurorty dla ludzi ,albo jakies miejscowki na grilka ,rowerki wodne ,lody ,plece zabaw i te sprawy ;-)
ale ja lubie tam jezdzic bo czuje sie troche jak w pl :tak:tak swojsko nad jeziorem ;-):happy:
doszlisci juz do ladu z chatka ??a jak sasiedzi -angole??
wow ja tez chce taki dzien dziecka :-p:-p:-p
no to rzeczywiscie zajebiscie macie z tym jeziorkiem... :-)
jeszcze dzis M musi szafe skrecic i zyrandol u mlodego zmienic, no i ogrodek troche po naszemu uporzadkowac, a tak juz narazie jest ok, pare jakichs kosmetycznych rzeczy... ;-)
sasiedzi to biali angole, parka po 27 lat, ale bardzo sympatyczni... :tak:
lapka to i tak M musial mi kupic bo bede z synkiem w PL przed porodem jakies 2-3 tyg. zanim on przyleci, :-( wezme sobie neta na karte w play i bedziemy mogli sie widziec na skyp'ie! :tak: fajnie bo malutki, leciutki i moze go nawet do szpitala wezme :-D a grill byyl przeceniony ze 130 na 52£ , a zajebisty wiec mamy nadzieje ze posluzy dluzej niz 1 sezon ;-)

Witajcie brzuchatki!!
U mnie za oknem jako tako sloneczko sie schowalo ale chmurki na niebie sa ale ogolnie jest fajnie nie za cieplo nie za zimno. Tak wiec zapewne i dzis wyruszymy na dziaeczke cos poplewic i udoskonalic. Wroraj moj synek dzielnie malowal altanke z mezem a jaki umalowany sam byl ze hohoho ale najwazniejsze ze dziecko szczesliwe. Ja nie naleze do tych osob co najlepiej nie dopuszczalo by swojego dziecka do niczego ani bron boze sie nie ubrudzilo.
Perla i Vanilka jak ja wam zazdroszcze takich mozliwosci zakupowych w uk:-)u nas nie dosc ze nowe to drogie a na jakies fajne w lumpku zeby natrafic to trzeba miec szczescie.
A kolyska jest sliczna:-)
Uciekam musze isc do biedry po chlebek bo przy grilku to zszedl jak cholera.

reklama
Bry :-)

U mnie już nie pada w tej chwili ale mżyło całą noc - otworzyłam sobie okienko i rezultat deszczowego snu jest taki że własnie się zwlekłam z wyra :zawstydzona/y:

Przepiękna ta kołyska - marzy mi się się taka, ale pilniejsze wydatki na mnie czekają więc mogę sobie tylko, póki co popatrzeć..

perla - zazdraszczam możliwości zakupowych..
Angielskie ciuszki są zdecydowanie lepsze jakościowo - przetestowałam to 3 lata temu na młodym gdzie za bezcen udało mi się upolować dla małego genialne ubranka.. Niektóre pozostawały mi do tej pory - młody nie założy bo wyrósł - dla Emilii się nie nadadzą bo typowo chłopięce, a ja dalej trzymam nie wiem po co...

Z Emilą też "poluję" - mam kilku sprzedawców na Allegro którzy wystawiają własnie dziecięce ubrania - fakt że są używane, ale tak piękne i w takim stanie że głowa mała..

Czekam na Małża - pojechał auto obejrzeć...
Szczerze, to mam nadzieję że nic z tego zakupu nie wyjdzie :eek:

Do góry