reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tweenie ciesz się chwilą :-D

Mam mega ochotę na grilla!Tylko nie bardzo mam możliwości jak i gdzie.Chyba,że na balkonie albo pod blokiem:-p
Poza tym doszły mnie słuchy,że popołudniu ma się pogorszyć pogoda i ma lać deszcz :eek: Liberum veto!!

A cc to i tak zupełnie indywidualna sprawa.Mam nadzieję,że my wszystkie przejdziemy przez to jak najlepiej :tak:

dzięki perla ;-)

reklama
Hej lipcówki, a wy oglądacie program Miedzy nami rodzicami na TVN STYLE? własnie sie zaczeło, a dzis w programie m.in o pakowaniu torby do porodu :-)

Asieńka nawet nawet gdyby burza z piorunami i gradem przyszła, to i tak będzie grill. Najwyżej będę stała z parasolem nad nim:-D

supcio to ja streszczenie proszę, bo idę właśnie pod prysznic :-p

No więc obejrzałam, było o tym co mama musi zabrac dla siebie.

Z praktycznych rzeczy :
-ładowarka do telefonu :-)
-butelka wody min. na czas porodu

- koszula nocna 2 lub 3 najlepiej, z duzym dekoltem lub rozpinana
- wielkie podpaski
- wielkie majtki albo z siateczki albo bawelniane ale nie takie ligninowe
- podkład na pościel( pewnie dadza w szpitalu, ale przezorny zawsze ubezpieczony)
- szlafrok, najlepiej jakby byl raczej ten sredni nie bardzo długi i ciemniejszy, jakby tam cos pocieklo zeby nie bylo widac
- papierowe reczniki jednorazowe to osuszania krocza( najlepsze bo praktyczne, mozna wyrzucic)

A za tydzien ma byc ile tak naprawde kosztuje poród.

o jejciu, chyba już Wszystkie pomału wybywają na majówki. No nic, forum umrze na 3 dni. Będę się nudzić jak mops. No ale nie wszystkim dane grillowanie. W ogóle stwierdziłam, że tu w Wawie nie mam nawet znajomych z działeczką lub ogródkiem. Trzeba szykować jakiś grubszy wyjazd do Katosów :-D Marzy mi się ognicho z ziemniaczkami i kiełbaskami ;-)

jestem ponownie.. wyszliśmy z domu o 9, dopiero teraz wróciliśmy:baffled: padam na pyszczek.. zrobiliśmy zakupy grilllowe na niedzielę, M się strasznie cieszy, że w końcu coś z grilla zje, a tu koleżanka mi pisze, ze ma padac w niedziele:wściekła/y: miejmy nadzieje, że tak nie będzie..

louise frytki takie mrożone, zakupione w sklepie, ale miałam obiekcje co do oleju, bo już wcześniej na nim smażyliśmy:baffled:
dziś czuję się już lepiej, żołądek tylko lekko mnie ćmi.. na obiad paluszki rybne z ziemniaczkami i sałatą, nic innego nie chce mi się wymyślać ..

jedyneczka miałam ospę, ale nie miałam półpaścca- a od osoby z odrą można też się półpaśccem zarazić..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry