reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam słonecznie
U mnie słoneczko za oknem i za chwilke wybieram sie z córą na spacerek. Ja w nocy to nie mogłam zasnąć i wierciłam się.
M powiedział że za dwa tygodnie w sobote skoczymy na zakupy dla maluszka zanim pieniądze z rozliczenia by się rozpłyneły aż się zdziwiłam. Na wesele jednak nie jedziemy. Mam pytanko czy to pierwsze zwolnienie co płaci pracodawca trzeba zanieść do niego a on do zusu czy jak.

reklama
JedyneczkaSuper,że z teściem wszystko ok.No jak za ogródkowanie się chce brać to znaczy,że naprawde z nim dobrze:-)
A z glukozą to było tak,że na początku pobrali mi krew,wypiłam to gówienko i po 2h znów krwi ze mnie spuścili.I tyle;-)
No a M to skutecznie ponamawiaj na 'to i tamto' :-p Od czegoś w końcu jest:-D

Louise smacznego:-D:-D:-D

louise ale "jaja":-Dfajnie że nie jestem sama z tym "delikatnym" roztrzepaniem w kuchni:-Dale ja się chichram a ty biedna w stresie czy sie dadzą obrać, niedobra ja, jakbym nie wiedziała jaki to cios dla ciężarnej:sorry::-pja lubię jak M gotuje bo takie własnie sa na twardo a żółciutkie a mnie też zielono szare zawsze wychodzą:-p

gaja zwolnienia do pracodawcy zawsze a on do zus, możesz sama zanieśc do zus już te póxniejsze które zus płaci ale z pieczątką zakładu pracy z tego co wiem.

Dziewczynki witam się!!
Ja się dzisiaj nawet wyspałam bo spałam na osobnym łożku bo M ma opryszczke i wolę zdala od niego, nie wiem czy nie będe teraz sama spala do końca ciąży bo mi poprostu wygodniej :))
My na weekend zostajemy w domku , ale mamy w planach jakieś małe wycieczki ze znajomymi.
Dzisiaj umówiłam sie z koleżanką do knajpy na trochę , więc ulożyłam sobie już wlosy i muszę pomysleć w co tu by się ubrać ,żeby nie wyglądać jak słoń :-D:-D:-D
Jedyneczka cieszę się,że z teściem lepiej-zdrowko najważniejsze!!
Asieńka ja jeszcze nie znam daty cesarki ,ale teraz na wizycie chyba się już dowiem-myśle,że tak koło 20 czerwca będe miała!!
Pogoda narazie piękna ,ale neitety od jutra ma byc gorsza :(((

jedyneczka mieszczą się spokojnie 2 i nawet jeszcze trochę miejsca zostało :-) Tylko my mamy wo większe łóżeczko 140x70.
A pudełko takie IKEA | Pudełka i kosze | Dodatkowe przechowywanie | SAMLA | Pudełko (55l) + pokrywka.
Myśleliśmy początkowo o takim, IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | KUSINER | Pojemnik na pościel ale zielone nam w ogóle nie pasuje. Wcześniej mieli niebieskie, i byłoby ok. A poza tym, to plastikowe M później w garażu na szpargały wykorzysta :tak:

Jedyneczka - fajnie że z teściem lepeij!! Też znam kilka przykładów że niepalący, zdrowy tryb życia i na serce wysiada!!
Madzik -to Ty będziesz miała cesarkę?? masz jakieś przeciwskazania do naturalnego porodu?? bo jakoś mi to umknęło!!

Aisim będę miec cesarkę bo mam wskazania okulistyczne-3 lata temu pęklo mi naczynie w siatkówce oka, i poród siłami natury to byłoby za duże ryzyko.....

reklama
tweenie fajne, dzięki,cosik sobie wybiore:tak:ja mam tego typu tylko w kwadracie z pokrywą i na kółkach u Emi, super sprawa, stawiasz jedno na drugim i dużo miejsca oszczędzasz.

asieńka tak źle nie jest z teściem;-) z teściową to oni często imprezki, wesela, wyjazdy do rodzinki, wczasy, kuracje ,a na co dzień działeczka i kilometrowe spacerki,dla mnie to własnie taki przykład ludzi na emeryturze którzy teraz własnie żyją:-)i najlepsze że się swietnie ze sobą bawią i wogóle kochają się jak niewiem :-)dla M oni niby są wzorem tylko cosik widocznie ma on problemy z naśladowaniem:-Dzbieram siedzisko w troki bo się nie wyrobie:-p

Do góry