reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam lipcóweczki :-):-)

ja dziś spać nie mogłam przez tą wizytę u gina, od samego rana sprzątam, przed chwilą byłam w sklepie i będę jeść śniadanko ;-) już nie mogę się doczekać wizyty

reklama
witam !!!
Wstałam przed 7 bo mnie gołębie budziły. Bawiłam się w strach na wróble... Teraz na szybko zjadłam chleb z parówką, bo muszę lecieć do sklepu, a mała już się domagała.
Słońce pięknie świeci i obawiam się, że będę się coraz wcześniej budziła... Tylko co ja ze sobą zrobię:-)
Magdzia - udanej wizyty ;-)a festyn był w amfiteatrze Bemowo. Taki dla dzieciaków, ale piwko i kiełbaski obowiązkowo. W końcu dorośli musieli się czymś zająć :-D
Miluszka - mam nadzieję, że dasz radę na takim późnym seansie, ze mną to różnie bywa ostatnimi czasy:-)
Dzamenko - pomysłowy mąż, pogratulować:-D
Ewcik - nie martw się ja też bladzioch i na nic się nie zapowiada. Wczoraj posiedziałam na słońcu i miałam wrażenie, że wszystkie promienie koncentrują się na moim brzuchu :baffled: Wolę go nie przegrzewać...Poza tym na moim balkonie słońce tylko do 12, a ja zazwyczaj jeszcze śpię o tak wczesnej porze.... :tak:

Witam się w ten piękny poranek!

Mi też udało się w weekend wypocząć, zrelaksować, zażyć trochę słoneczka. Dobrze, że wiele z nas spędziło miły grilowo-wypoczynkowo-imprezowy weekend :)

cynamonka gratuluje córeczki

dzamena - ale mieliście przygód... dobrze, że grill zwieńczył wszystko

Miłego dnia Wam życzę, ja zamierzam trochę posprzątać i obowiązkowo jakiś dłuższy spacerek zaliczyć.

Dzień dobry

Wekend nawet udany w sobote dla rozładowania nerwów i oderwania sie od płytkowych problemów wyciągnęłam M na wystawę storczyków i roślin egzotycznych normalnie cuda piękne a jak uspokoajaja takie roślinki :happy: no a później pojechaliśmy na wycieczkę do Ojcowa i złaziliśmy całą okolicę tzn wszystkie ruiny zamków i pobliskie atrakcje :happy:. Też po drodze wypadek był motocyklista sie rozwalił o auto na zakrecie. Strasznie to wyglądało, jeszcze zdążyliśmy przejechac bo nawet policja nie dotarła tylko karetka tyle co podjechała i cos tam przy tym leżącym motocykliście kombinowali nie wiem czy przeżył bo nie wyglądało to ciekawie.:szok:
W niedziele się zaparłam i sami z M położyliśmy te odpadnięte płytki na razie się trzymają :happy: jako tako to wygląda nie jest super ale trudno. Brat wpadł na chwilę i trochę mu się głupio zrobiło bo upierał się że to nie do zrobienia i trzeba nowy klej kupować.

Idę nadrabiać zaległości :happy: a na razie miłego dnia

hej dziewczyny:-)
wróciłam od mamki;-) najadłam się że hej! no i był mój upragniony grill! poleżałam w ogródku i naładowałam bateryjki słoneczkiem;-) szkoda tylko, ze weekend już się skończył...
nic nie wiem co u was, ale zaraz troszkę poczytam, mam nadzieję, ze wszystko ok:-)
a i najważniejsze zamówiliśmy wreszcie wózek! tak więc nareszcie mam to z głowy!
teraz zrobiłam pranie i muszę tu ogarnąć, bo troszkę się przykurzyło;-)
miłego dnia!!!!

Jedyneczka, to ja wypatrzyłam kołderkę z 5-10-15:-) fajnie, że udało ci się ją kupić.

Maruśka, ale się wybawiłaś, chociaż ja muszę przyznać, że takie metroseksualne typy mnie w ogóle nie kręcą:-(

Rusia, moje tak z tydzięń temu się obudziły, też siara leci.

Louise i Jedyneczka, my na ten długi weekend szykujemy się na inaugurację grilla. Ja b. lubię kaszanki z grillka

Dzamenka, gdzie nad wodą byliście?

Muszę pochować ciuszki dla małej, bo zanim się urodzi to zniszczone będą, Majka znalazła sobie zabawę i ubiera wszystkie misie i lalki:-) no i potem obowiązkowo sadza je do leżaczka i do fotelika oraz wozi w wózku wyściełanym kocykiem i innymi...

A dzisiaj w pracy siedzę sobie. i odpoczywam emocjonalnie od weekendu.

miałam wam pisać, ze zrobiłam badanie moczu po 10 dniach kuracji lekami i co!!?? mam jeszcze gorsze wyniki...ehh mam brać dalej to co brałam plus jakiś nowy antybiotyk...kurcze mam nadzieję, że się poprawią te wyniki...

reklama
Witam i ja po meczącym ale fajnym weekendzie. Imieniny teścia, goście itp.:baffled:
Już koniec weekendu, więc będzie spokój
Atabe kochana a co tam najgorsze w tych wynikach?
Dzamena ale przygody:tak:

Do góry