reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

patipaula 4 palce?????:szok: ratunku... ja tez slyszalam o tym masazu krocza ale boje sie o ta oliwke-czy po takich rzeczach nie dostanie sie jakiejs infekcji???

miluszka no pozywne to to moje sniadanko nie bylo-dopiero zamierzam sie kolo 11-12 porzadnie pozywic tostami z szynka serem i ogorkiem kiszonym.

justa wspolczuje sensacji zoladkowych-ale czytalam ze w ciazy wlasnie organizm reaguje na rozne sposoby-tak jak niektore z nas maja zaparcia-tak inne moga miec biegunki itp...no taki stan-a jak gin mowi ze nie widzi powaznych przyczyn to moze wlasnie to co pisalam jest powodem

mruczka
udanych zakupow. z mama to zupelnie co innego niz z M-kami :-)

jedyneczka
brakowalo mi ciebie wczoraj Ty nasza specjalistko od remontow i wnetrz :-):tak: malowalam sciany i drzwi (ale tylko poprawki) i nie wiedzialam czy pedzla czy walka uzyc. a Ty pamietam ze kiedys mowilas ze malowalas chawirke wiec pewnie bys doradzila ;-)

madzik nie strasz no z tym pogorszeniem pogody...a ja planowalam wycieczke i moze jakiegos grillka pierwszego :zawstydzona/y::happy:

anetka dobrze ze dzis sie wyspalas. zreszta organizm wymeczony to pewnie radosnie korzystal i sie regenerowal...

ewcik
ja to wlasnie czasem dochodze do wniosku ze ten moj gin to sie nie za bardzo umie obslugiwac ze wszystkimi funkcjami tego USG. anie nie mierzy bejbika ani serducha nie da posluchac. a zwazyl mi malego dopiero 1 raz mimo ze sie juz parokrotnie dopominalam :wściekła/y: z mierzeniem to samo

tweenie
ja bym sobie darowala ta podroz. pare dni wytrzymasz a nie ma co kusic losu...ale to Twoja decyzja. nakjlepiej zadzwon do swojego gina i zapytaj-moja mi odradzila podroz autem do holandii na sylwestra mimo ze to nie jest az tak daleko...i jej posluchalam i sie ciesze

ja tam ze spaniem nie mam problemow na szczescie-mialam owszem dosc czesto u tesciow podczas remontu ale tam swiecili po nocy kaszleli i sie platali i drzwi harmonijka cienkie. ale w domku spie jak zabita narazie :-)

reklama
tweenie ja podzielam zdanie Anetki.. musisz się zastanowić, czy dasz radę fizycznie.. bo ja po 400 km jazdy do/od teściów byłam cała spuchnięta (palce u rąk, kostki - nóg nie mogłam zgiąć :baffled: )

louise moja gin na szczęście wszelkich pomiarów dokonuje, z tym serduchem ma tylko problem;-)

Ostatnia edycja:
louise no właśnie bo ty trochę przesadzasz, więc dziś obowiązkowo odpoczynek
jedyneczka dzięki za info o drzwiach, zobaczę sobie tą stronkę
tweenie ja też nie lubię zostawać sama w nocy, boję się jakoś, ale 750km to bardzo dużo. Jak u mnie zdarza się taka sytuacja to np. zapraszałam koleżankę na noc, albo jedź do rodziny na ten czas

Mnie dzisiaj śniły się te truskawki homogenizowane, normalnie brałam po kilka opakowań :-) Właśnie zjadłam jogurt na śniadanie i mała trochę podkopuje. Dzisiaj muszę iść do banku, ale raczej leniwy dzień się zapowiada.

hej!
ja się od rana zmagałam z krwotokiem z nosa...ehhhh myślałam, ze już mi ten etap minął, a tu zonk...
mruczka ale się uśmiałam z Twojego snu:-D
powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach!
co do zakupów- to u mnie na odwrót ja nienawidzę, a M bardzo lubi łazić po sklepach. Zawsze się kłócimy, bo ja mówię, to ostatni do którego wchodzę- a on jeszcze jeden :-p plus tego taki, ze jak coś potrzebuje, to ten przeryje całe centrum handlowe, by mi to znaleźć a ja idę tylko przymierzyć:-)
słonko świeci, otwarłam okno i wdycham to "miejskie" świeże powietrze;-)

Jestem zła i smutna-moja mama jest przeziębiona i ma opryszczkę i rodzice mowią żebym lepiej z nimi nie jechała bo się zarażę-az się popłakałam z tej złości :-:)-:)-(
Znowu będe kiblować w domu i to jeszcze jak malowanie będzie :((((
Aaaa mam doła!!
Atabe może pobierz parę dni wapno i rutinoscorbin na te krwotkoki-to zawsze pomaga raczej

nie wiem dziewczyny gdzie wy to slonce macie?! w warszawie raczej pochmurno :/ ktorys dzien z kolei!

tweenie - moze odpusc sobie te podroz faktycznie, lepiej dmuchac na zimne, a na noce bez m wypozycz jakies dobre filmy! i stesknisz sie za nim troche przy okazji!

Jestem zła i smutna-moja mama jest przeziębiona i ma opryszczkę i rodzice mowią żebym lepiej z nimi nie jechała bo się zarażę-az się popłakałam z tej złości :-:)-:)-(
Znowu będe kiblować w domu i to jeszcze jak malowanie będzie :((((
Aaaa mam doła!!

madzia biedactwo nie płakusiaj już:-)a tak się napaliłaśna ten wyjazd, ale to dopiero początek fajnej pogody więc nadrobisz wyjazdy

ja też bym się już gdzieś przejechała,mamy ze znajomymi do Krakowa skoczyć,tylko czekam na ciepełko zeby pospacerować, posiedziec na rynku, odwiedzić miejsce gdzie mi się M oswaidczył :)))

Ostatnia edycja:
reklama
ooooooo madzik przykro mi, ze nie pojedziesz- już drugi raz się nie udało... ale opryszczką Cię chyba tak łatwo by nie zaraziła...gorzej z przeziębieniem- psikanie i takie tam:-/
a co krwawień z nosa- brałam czasem wapno, ale i tak nie pomagało, ja mam chyba już taką urodę;-) zresztą, w ciąży dostałam brzydkich żylaków na nogach- mówię wam tragedia, patrzeć na te nogi nie mogę:-( kupiłam maść i smaruje ale nie pomaga.........no ale może mam bardzo kruche naczynia i stąd te żylaki i krwawienia z nosa...
louisie a ty dziś masz leżeć i pachnieć tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vanilka śpisz, czy harcujesz z M:-p

Do góry