reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
agatha Mi jakos do Ciebie pasuje IGA :happy2::happy2:i tak bym nazwala Twoja coreczke :happy2:
Super,ze krazownik juz w srodku :tak::tak:

Mysza wow ,a co Ty dzisiaj taka zapracowana :szok:Jak nigdy :-D
Brzusio tutaj Ci napisze -klimatyczny :tak:

U mnie taka pogoda,ze tylko jesc mi sie chce bo co tu robic ?
szaro-buro i ponuro :baffled:
Upieke zaraz ciacho -duza blacha piernik z orzechami :-psmaka wczoraj sobie nim w sklpie narobilam :-pi zjem chyba cala blache w ten "piekny dzien"

gotuję sobie żurek, ciasto się robi, piesio żebra pod stołem- sielanka:-D

louise ciasto robię-nie piekę- bo bez pieczenia, z jabłkami i bitą śmietaną i czekoladą-podawałam kiedyś przepis, a muffinki mam, ale z proszku, bo nie zakupiłam formy do muffinek, ale przepis z forum na 100% wypróbuję:-D
agatha no to fajnie, że już po, a i 100 nie do pogardzenia zaoszczędzona:-D
atabe nie pękaj- ja też we wtorek wizyta, o 16-będzie wstyd, ale mój się wagi nie czepia nigdy, takie podjście ma po prostu:-)

anetka no ja wlasnie tez tak w poprzek czuje wiec chyba tez tak jest ulozony. u gory po prawej czuje nad pepkiem tak z 5-10 cm i na dole po lewej. alez sie roi alez sie wierci :-):happy2: ale mnie to cieszy-kochane te maluszki:tak::-)

tweenie ja bym chyba sie chyba w Twoim stanie nie odwazyla odejsc z domu na odleglosc 5 metrow :-D:-D:-D

agatha u nas tez pada. a z cisnieniem to my chyba takie meteoropatki i kazde male wahniecie czujemy...ja w skreconej nodze i tej rece z ganglionem to nawet deszcz nadchodzacy wyczuje ;-)
a imiona...ja dalej jestem za Różą-bardzo mi sie podoba. i Iga tez :tak: a Nina to wiadomo-moj typ ;-)

atabe a Jagna to zdrobnienie od agnieszki podobno-przy okazji lektury "chlopow" nam pani mowila :-)

vanilka
na pocieszenie powiem Ci ze u nas podobny syf na dworze i tak ma byc cale swieta. a piernik tez bym wtrząchnela. ale keks tez dobry.musze sie nauczyc swoj robic-to chyba proste maga

ewelad pamietam jak mowilas o tym ciescie-brzmi b apetycznie-musze kiedys zrobic. tylko chyba tortownice musze zakupic -rowniez do sernika na zimno ktory uwielbiam

ide sie rozejrzec na allegro za okapem. meble "juz" prawie skonczone

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D kurde robie to notorycznie...i na allegro i na naszej klasie i na poczcie wpisuje odruchowo albo login albo haslo (albo obydwa naraz) z baby booma :-D:-D:-D

vanilka ja tak samo-a powiem Ci ze kiedys tak nie mialam-znaczy z tym cisnieniem na przyklad. ja w tej ciazy mam znacznie nizsze cisnienie niz normalnie i to chyba dlatego

louise musiala bys mieszkac tutaj na wyspach !!ciagle odczuwam zmiane ..
ciesz sie ,ze masz nizsze najwyzej troszke przymulona bedziesz..gorzej jak by bylo za wysokie i jak parowoz bys dyszala :)

louise musiala bys mieszkac tutaj na wyspach !!ciagle odczuwam zmiane ..
ciesz sie ,ze masz nizsze najwyzej troszke przymulona bedziesz..gorzej jak by bylo za wysokie i jak parowoz bys dyszala :)

nie no wiadomo ze troszke lepiej nizsze ale kurcze czasem to spie na jawie-meczace to troche. no wiem ze na wyspach przerabane z ta pogoda. moja przyjaciolka wrocila po 3 latach i powiedziala ze nigdy wiecej. ze deszcz ja tak strasznie zmeczyl ze ma dosc na lata i ze parasolka na stale w torebce. tyle ze ona w irlandii a u was w GB chyba z tego co slysze macie troche slonka :-)

reklama
nie no wiadomo ze troszke lepiej nizsze ale kurcze czasem to spie na jawie-meczace to troche. no wiem ze na wyspach przerabane z ta pogoda. moja przyjaciolka wrocila po 3 latach i powiedziala ze nigdy wiecej. ze deszcz ja tak strasznie zmeczyl ze ma dosc na lata i ze parasolka na stale w torebce. tyle ze ona w irlandii a u was w GB chyba z tego co slysze macie troche slonka :-)
No costy ...u nas od tygodnia leje i leje i leje ...do tego wiatr straszny ...typowo angielska pogoda ..

Do góry