reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Agatha super,że wsyztsko ok :)))-moje koleżanki miały krążek i też mówiły , że tego nie czuć
Atabe , mi sie Jagódka bardzo podoba , ale mój M się uparł na Julkę , więc nie mam zbytnio wyboru.

hehe czy to znaczy, ze wszystkie eMki są takie uparte i wybierają imiona???!!;-)

a wiecie co- wczoraj stoję w realu w kolejce do kasy, a kobieta przy kasie nagle krzyknęła- ta pani będzie obsługiwana pierwsza! ja po chwili załapałam, ze to chodzi o mnie- normalnie w szoku byłam, ze wyłowiła wzrokiem ciężarną i KAZAŁA mnie przepuścić! a miała posturę taką, ze nikt jej w kolejce nie podskoczył:-D

hej hej kochane

Ja to ciągle w biegu i na nic nie mam czasu. Troszke was poczytalam ale juz nie pamietam co ktorej mialamodpisac. Chcialam Wam słonka kochane życzyć zdrowych i spokojnych świąt. Prosze poglaskac brzuchatki male.

ja sobie wlasnie pije kawke i zagryzam keksem. taka senna jestem ze szok-ale syf na dworze i na bank cisnienie spadlo szybko

atabe no mysle ze Jagódka jednak :-) ;-)

supcio jaki slodki avatarek :-) pocieszaj mnie tak dalej z ta glukoza to moze sie nie bede tak obawiala tego badania. bo ja strasznie brzydliwa jestem (lub obrzydliwa-jak niektorzy mowia ;-))

mysza to ja Cie brzydko podejrzewalam o bycie spiochem a Ty pracujesz od rana :szok:

mniam:-p zjadłam te truskawki homogenizowane od dzamenki,pyyyyycha
louise ja poczułam ruchy jednocześnie i po lewej stronie brzucha i po prawej,to pewnie mały był w poprzek ułożony
agatha to dobrze że już po wszystkim i że tego krążka nie czujesz,ale oszczędzaj się, pamiętaj

a ja budyniek wciągnęłam...a wszystko przez to, ze pogoda za oknem szaro-buro-mokra, więc musiałam sobie jakoś życie osłodzić;-):-D

zjadłam pół tabliczki gorzkiej czekolady, 2 banany i się zakleiłam... mam nadzieję, że stan się utrzyma.

Pojechałam na cmentarz, ogarnąć trochę pomnik, a jak lunęło... Generalnie przemoczona cała, po kolana w błocie... Lany poniedziałek mogę uznać już za odhaczony...

Atabe, mi się Jagódka też podoba. Ja chciałabym Jadzię, ale M nie chce, no i nie mamy w sumie jeszcze wybranego. Wchodzą w grę: Róża, Iga, Joasia, Nina - to ostatnie mi się coraz bardziej podoba.

SupciO, piękny avatarek. Mnie też nie przepuszczają, chociaż nie da się ukryć ciąży, raz mi się zdarzyło, a najgorsze są stare baby....

Louise, ciśnienie na bank padło, ja się licho czuję teraz. Dla mnie też glukoza nie taka zła, słodkie po prostu i tyle, ale bralam duuuuuuużo gorsze rzeczy.
A u nas zaczęło padać.

reklama
agatha a mi z Twoich IGA się bardzo podoba:-) jest też na mojej liście imion;-) a ta Jadzia, to Jadwiga? Jeszcze jest jedno fajne, podobne- Jagna:-)

Do góry