ewelad tylko napisz że cię brzuch boli, albo źle się czujesz. Teraz kiedy każda z nas pisze, że brzuch boli ty się bierzesz za takie porządki?? Hmmm cóż za sen miałaś sugestywny :-)
tweenie dzięki za info. Czy też masz takie przekonanie, że 3,9kg na fotelik to dużo, czy raczej norma?? Zaciekawił mnie ten wózek, cena super jak widzę. A czy możesz napisać mi czy ten wózek ma przekładaną rączkę i ile waży fotelik? Zastanawiam się też co do wielkości gondoli, ten który pokazałaś (ten brązowy) ma mniejsza gondole niż x-lander .
Dobrze, że ja jestem zatrudniona w firmie gdzie jest zatrudnionych więcej osób to wtedy pracodawca mi wypłaca kasę a odbiera sobie z zusu. Co ciekawe właśnie przyszła kasa za marzec i jest to większa kwota niż w ostatnim miesiącu. Nie rozumiem, ale się cieszę.
Koleżanka mi mówiła, bo teraz idzie na wychowawczy, że ZUS płaci składki, ale musiałabyś to potwierdzić.
Co do tekstu będzie dobrze, albo na mnie działa jeszcze inny, jesteś silna dasz radę. Uwoerz słuchałam tego czesto jak mama zachorowała, potem zmarła, potem tata itp. Też nie lubię tych tekstów, no ale czasem ludzie nie wiedzą co powiedzieć, a chą dobrze
miluszka ja zastanawiałam się nad dwoma szpitalami Kasprzaka i Bielański
emih oj masz się z tymi choróbskami, a właśnie chinina jest w toniku
louise a kopnąć cię w tyłek, tak żeby cię zabolało??? Kiedy posprzątam, kiedy nagotuję, a może odpocznę bo potem będę gadała, że brzuch boli, co????? Oj fajnie, że ten remont tak szybko u ciebie idzie i tak jak widzę, każdego dnia praca wre. U nas dzisiaj fachmani wracają i biorą się dalej za ściany. Ja to nie wiem kiedy to wszytsko porobią. Do tego nadal nie mam wybranych płytek na dół do łazienki
jedyneczka ja to chyba jednak kiepska jestem z anatomii hi hi (efekt uczenia się biologi w podstawówce), ale tak serio to właśnie nie wiem jak to jest z tym brzuchem. Ale bym się napiła tego soku z marchewki
ewcik a z jakiej dziedziny piszesz pracę mgr
madzik fajny ten wózek, ale cena wysoka, zakładałam niższy budżet
supcio my też jeszcze nic nie mamy ani wybranego ani kupionego. ja wiem że najgorzej to jest tak na początku jak człowiek nie wie co dalej, ale sama pisałaś, że rodzice pomogą. Musicie się zastanowić co wam jest niezbędne na już (bo chyba meble do salonu mogą poczekać), pewnie, że głupio tak mówić rodzicom żeby coś kupili, pomogli, ale do czerwca jeszcze trochę czasu jest. Twój M też pewnie o tym myśli, daj mu trochę czasu i niech działa. Może też zorientuj się w jakimś zasiłku, albo czymś takim. Na pewno jest ci przykro i nie fajnie, ale czasem niestety tak jest jak się coś wali to wszystko
vanilka. ja cię doskonale rozumiem, u nas teściowie nawet nie pytają czy damy radę, a co dopiero coś pomóc i wcale nie mam na myśli finansów
agatha kurierzy przyjeżdżają różnie zależy od firmy, regionu i ilości przesyłek, więc po prostu czekaj
Pokaże wam jakie płytki wynalazłam do kuchni, nie są to tradycyjne płytki, no ale coś mają w sobie. Zastanawiam się nad nimi. Ambiente 02 serie7000
Catalogue of ceramic settings and designs showing ceramic products in different locations and decorations
Trzeba wybrać kitchens a potem 5 obrazek
Ja dzisiaj odpoczywam w domu a właściwie muszę popracować na kompie. Dziś na obiad moje nieśmiertelne danie w ciąży czyli kluchy z truskawkami