reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
c.d:-D

tweenie ty już pewnie po wizycie.Ja z zębami mam jak ty:-p

kama może faktycznie jak pisze louise masz kod wpisany że możesz chodzić.

aisim ja nie wiem czy nie bardziej boję się dentysty niz porodu:-Di kuruj się cały czas, mleczko z miodkiem i czosnkiem wapno rutinoscorbin .

witaj miluszka w naszym gronie:tak:

kusska ja bym chciała same rolety własnie ale mam przy ulicy domek, okna na przestrzał i muszę mieć firanki niestety :-(i żaluzje tez muszę mieć z tego samego powodu ale żaluzje akurat mi się podobają tylko myć ich nie znoszę:-p

atabe Laure tez coraz częściej spotykam na forach;-)

miluszka ja mam 6,5 na plusie a o wózeczkach na podforum o wózeczkach nabazgrałyśmy od groma, oba które bierzesz pod uwagę cieszą się dobrą opinia i zainteresowaniem:tak:dobrze w takim razie że tak wcześnie wykryto chorobę i na pewno będzie wszystko dobrze;-)co do bladości to niektóre z nas maziają się samoopalaczami:-)co do położnej ja uważam jak emih;-)

atabe a ja zawsze chodziłam do babek ginekolog, z raz byłam u faceta no i przed porodem to sobie chopy namacały:-Dale tym razem polecana lekarka była na urlopie i poszłam do tez polecanego gina, faceci sa delikatniejsi na pewno ale co idę do niego to się wstydze:-p

tweenie o to miła wizyta, moje niestety nie są tak miłe:baffled:

mysza ja też tak dozuję nospe ja ty:tak:

tweenie ja dzis jumpera w tym nowym kolorku czerwonym z kołami widziałam na ulicy, pieknie się prezentował:tak:

madzik ponoc jak lezysz i się napina trzeba pochodzić a jak po chodzeniu czy leżeniu - połozyć.A masz cały czas napięty czy chwilami?

ewelad skąd ty masz jeżyny?:shocked2:uwielbiam:tak:ładniutka łazieneczka, taka estetyczna:tak:

tweenie u mnie chyba 80% zaniknęło:-D

mruczka ja nic pod główkę na poczatku nie będę dawała, ewentualnie gdyby mocno jej się ulewało podniosę wezgłowie na książkach, stosowałam z Emi.

geperty jestem ciekawa mebelków;-)i też tak z pieluszką robiłam pod główkę i zmieniałam często;-)

Ja po wizycie fachowca, zaczynamy za jakies 2 tyg. ale nie będziemy zrywac płyt bo mówi że wytarczy ocieplić budynek co i tak mielismy robić w tym roku więc tylko 2 ościeznice do wyrwania, 2 okna, malowanie i panele a potem to juz sama przyjemność czyli porządki i zbieranie dodatków:-)na kolacja mam pierożki ruskie, od teściowej, robi najlepsze na świecie;-)

dalej sprzątam-padnę jak zmięta stówka dzisiaj chyba:-D

jedyneczka jezyny zamrożone z lata:-) a okna też mam od ulicy i dosyć nisko-1p, ale firanek nie mam- nie lubię, zmniejszają przestrzeń, a ja salonów nie mam:-D mam rolety ecru plecione i podnoszę tylko częsciowo, pamietając, by nie hasać bez odzienia ( chociaż zdarza się zapomnieć:-) albo wcale

dziewczyny a myślicie, że taki śpiworek to dobra rzecz do spania? Kupiłam ostatnio na allegro taki ładny za 10 zł :-D i zastanawiam się, czy się w ogóle przyda ...

Miluszka witaj w naszym gronie ;-)

jedyneczka - rozbroilas mnie tym odpisywaniem na kazdy temat :) mistrz

i tak spedzilam z wami dzis o to caly dzien, zamiast pilnie uczyc sie do egzaminu! :/ boje sie normalnie wylogowac, bo rano moge miec ..set stron do nadrobienia... ;)

tweenie kształt mniej więcej taki, ale dużo, dużo mniejsza, taka mała dla dzidziusia.. no nie umiem wytłumaczyć, musiałabym narysować:-D

mysza mi się wydaje, że taki śpiworek bardzo się przyda, sama planuję taki zakupić,:tak:

Ostatnia edycja:
miluszka do jedyneczki i jej postów trzeba sie przyzwyczaic ona jest normalna inaczej
i co niektóre osoby tu ,ja chyba tez sie zaliczam
jedyneczka
jaki rabacik załatwiłas na panelach?

ale mnie dziś suszy. Chodzę jak jakiś menel z wodą w ręce i popijam :-D

o Ewcik dziękuję za odpowiedź. Jestem spokojniejsza. Na szczęście mój kochany nie neguje moich zakupów, tylko się z wszystkiego cieszy jak dziecko ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wieczorową porą.
Weekend w gronie rodzinnym niestety minął, a dziś poszłam po tygodniowym l4 do pracy. Kurcze, pomimo, że lubię tą pracę, to niestety zmęczona jestem po całym dniu i po pracy ani ręką ani nogą ruszyć nie mogę, jedynie co dam radę robić, to czytać internet... Chociaż pewnie tyle nie powinnam, bo 8 godzin w pracy (przeważnie przy kompie), potem 2-3-4 godziny na komie w domu, to chyba przesada...? Ale zawsze muszę Was nadrobić (tyle mądrych rzeczy piszecie), coś tam na allegro trzeba poszukać... i w ogóle to ja chyba mam doła :(

Vanilka - najlepsze życzonka, sto lat!!!!

Miluszka - witaj!

Padam jednak ze zmączenia i mówię już DOBRANOC, śpijcie dobrze.

Do góry