reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ewcik byłam dziś znowu w tako i mnie się strasznie podoba czerwony, taki intensywny jest, albo brązy - z pomarańczowymi kółkami, albo z brązem :) Chyba to był w ogóle nowy zestaw kolorystyczny. My chyba jednak warriora weźmiemy, ma trochę większy kosz na zakupy i o wiele lepszą torbę na zakupy. W jumperze jest fajne zakrycie w gondoli, tzn prawie całą się zakrywa jak zimno, ale i tak nasze dzieci nie przejeżdżą całej zimy w niej.

co do tego, że w zimie nie pojeżdżą w gonodli, to już nie mam złudzeń;-) widziałam nawet dziś ten brąz z pomarańczowymi kółkami, fajnie wygląda:tak: czerwonego niestety nie miałam okazji zobaczyć.. co do kosza na zakupy, to jumper i tak ma duży, np. w porównaniu do espiro;-)

tak, oba mają spore, ale warrior chyba trochę większy :)
Ale dziwi mnie fakt - skoro podobno w warriorze gondola jest większa, to dlaczego tam nie da się tak zakryć tej gondoli? Logiczne jest, że dłuższa gondola na dłużej wystarczy, więc powinna być też lepiej zakryta. Przynajmniej takie moje zdanie jest.
Ewcik, a Ty skąd jesteś?

I czekam aż będzie warrior na allegro. Niby w Częstochowie często bywamy, ale jak kupię na necie, to do domu za darmo dowiozą, a poza tym, często gratisy dają jakieś.

My już z Anetka po wizytacji w sklepach-ja się utwierdziłam że zamawam Tuetonię-oglądałysmy tez Jumpera i X Landera
Idę zaraz się położyc bo mam napięty brzuch i zaczynam się tym powoli martwić tzn jak leże na boku albo siedzę to jest normlany, najgorzej jak za duzo chodzę,albo leżę na plecach .Juz sama nei wiem czy to jest normalne czy nie.........................................
Miluszka witam serdecznie!!

wróciłam:-)
dzisiaj mam pracowity dzień: zakupy 3-godzinne na nogach-spacerku mi się zachciało:-) potem pranie x3, obiad, no i rozpoczęłąm sprzątanie-od mycia okien o 14.50, bo D o 15 wraca-więc jak wrócił, z miejsca zajarzył, że trzeba się tym zająć w końcu (prosiłam 2 tygodnie temu, ale on ma sklerozę i trzeba palcem pokazać, a ja Zośka-samośka) po obiadku spacerek zrobiliśmy z piesiem na plac, bo sobie wymyśłiłam białe hiacynty- i mam:-) a teraz chata cała rozgrzebana tymi porządkami, ale musze się sprężyć, bo koleżanka jutro wpada:-)

tiffi super przepis (jak widzę przepis pt. 225 gr coś tam , to od razu rezygnuje-do mnie trzeba prosto, szklankami, ewentualnie łyżkami), zrobię na święta-dziękuję pięknie:-D a co do wypadu z kuzynem to cóż można rzec-niektórzy mają tupet po prostu-masakra, ja się z takimi sytuacjami też czasami zmagam, bo D zawsze pierwszy sięga po portfel w sytuacjach towarzyskich, a ja nie jestem skąpa, ale są granice, a płytki super- ja mam mieszkanie w kolorach czarno-biało-czerwonym (oprócz sypialni), więc mnie podobają się bardzo, a łązienkę mam czarno-białą właśnie
ponizej fotki mojej mikrołazieneczki-może coś Ci to pomoże w wyborze:-)

Zobacz załącznik 230597

Zobacz załącznik 230600

tweenie ja też jestem dentystyczny świr;-)
atabe książki nie mam, ale słyszałam wiele pochlebnych opinii na jej temat i w ogóle tego faceta:-)
miluszka witaj:-)
atabe no to milka niezbędna na poprawę nastroju, ja się z D nie poprztykam, bo go wykorzystałam do sprzątania , a potem dałam wychodne-taka jestem wspaniała:-) a i tak się pocieszę-zrobie sobie jeżyny z jogurtem:-)

reklama
Do góry