reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

I ja się witam!!!
Coraz wcześniej wstaję, bo coraz szybciej chodzę spać-wczoraj już o 21.30 padłam :)
U nas też piękna pogoda-pójdę do parku na ławeczkę posiedzieć.
Do brennej znowu nie jadę bo ta rura pękła w 2 miejscach i nadal jest to niezrobione :(
Tweenie trzymam kciuki za badanka-będzie dobrze :))
Atabe miłego wypoczynku życzę:-)
Ania_Pestka ,a kiedy się dowiesz czy chłopczyk czy dziewczynka??
Emih życzę,żeby choróbska poszły od was daleko!!!
Louise dobrze,że masz już ten remont za sobą -teraz tylko masz wypoczywać:tak::tak::tak:
Jedyneczka miłych zakupków-pochwal się poźniej co kupiłas!

reklama
ania_pestka fajnie masz, ja w ogródku do jedzenia to mam tylko pietruszke:-pale posadzę sobie kiedyś , zwłaszcza pomidore mi się marzą:tak:

louise bardzo ładna ciepła kuchnia:tak:to wklejam moją, upatrzyłam sobie taka za 50 000 a tacy chłopcy z Krakowa od remontu zrobili mi ją za 1/25 tej ceny a jeszcze druga ściana była zabudowana i kaloryfer , te wstawki/ kratki w drzwiczkach to osobno kupili i musieli bejcować na ciemno i wstawiać a kostka była w dwóch kolorach też osobno ,ja narysowałam wzór a oni wycinali z siatki po kosteczce i kleili:-Dale byliśmy w dobrej komitywie to wszystko znieśli:-)

Załączniki

• skanowanie0009.jpg
    skanowanie0009.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 43
ello

witam z rana

Lazienka skonczona nareszcie, ja nie bardzo moge chodzic :zawstydzona/y: noge mam jedna tak spuchnieta ze az boli wieczorem a na rano wcale nie jest lepiej nadal zapuchnieta :-(
Ja w dolinach raczej bo nei dosc ze sie kiepsko czuje to jszcze wygladam potwornie :-( a sprzatania masa

jedyneczka remont skonczony wczoraj, teraz zostalo najgorsze bo nie ma wieszakow polek itp itd a i jeszcze nie wiem jakie chce meble :-:)zawstydzona/y:
kuchnie masz cudna masz namiar jeszcze jakis na tych "chlopcow z krakowa"??

emih zdjecia wrzuce :tak:

Milego dzionka wszystkim zycze

madzik no ja tez sie ciesze i naprawde juz sie teraz oszczedzam :-) a to co wam sie stalo z ta rura na dzialce? pekla po zimie? kurde mrozy byly faktycznie tegie...idz koniecznie na spacerek-ja tez zamierzam :tak: tyle ze kolo nas parku nie ma a nie chce sie oddalac bo M moze wyjdzie wczesniej z pracy i pojedziemy na reszte zakupow. no i spij ile wlezie-korzystaj poki sie da bo pozniej dzieciaczki chyba nam nie dadza sie wyspac :-)

jedyneczka super kuchnia-b mi sie podoba :-):tak::tak: ale to faktycznie chlopaki sie narobic musieli przy tej kosteczce Twojego pomyslu :-) ;-) no ale efekt koncowy....warto bylo :-)

Cześć Dziewczyny!
W Wawie niestety słonka nie ma :( , ale zapowiadają w tv, że ma jeszcze wyjść koło południa, no zobaczymy.
Miłego dnia Wam życzę!

madzik mam nadzieje, że się dowiem na kolejnej wizycie 12 kwietnia:tak:
jedyneczka teraz w ogródku do jedzenia tylko szczypiorek i pietruszka...ale w sezonie to ciężko wyliczyć czego nie ma:-D prym nad tym wiedzie teściowa ja jej tylko pomagam:tak: ale nie ma to jak własne warzywka i owoce...roboty przy tym dużo, ale i dużo satysfakcji:tak:

byłam w tej aptce i wiecie co, pan zapytał czy nospe lekarz mi zalecił bo przechodzi przez łożysko ja że tak a on no to ok:baffled:no i teraz tak trochę się wystraszyłam i nie wiem czy prać profilaktycznie dalej rano i wieczór czy doraxnie:confused:

ashika właśnie na wyborze tych pierdółek chyba najwięcej schodzi czyli masz zajęcie że hej:-)i tym się zajmuj a sprzataj pomalutku, ja się zrobiłam taka, że pan dziś architekt przychodzi a ja mam w d.... że nie pozmywane i bajzel na stoliku, robię na co mam ochotę:-pA M jadł 3 dni żurek:-D
Ta kuchnia to w moim byłym domku teraz mam taką co mi się nie podoba:-Da do tych chłopaków nie mam niestety namiaru bo to znajomi byłej szwagierki a się nie znosimy serdecznie no i z tego co wiem to parę lat temu byli w irlandii, to tacy dwaj bracia. Łazienke tez mi zajefajnie zaprojektowali i zrobili, złote chłopaki samouki, ale poszukam komórki bo gdzieś miałam zapisaną choć wątpie czy nie zmienili:sorry2:

A pamiętacie piwo EB?Było takie jaśniutkie i tak mi się przypomniało bo moje siuski wyglądają własnie jak EB:-D

Lece, miłego dzionka kochane,;-)

hello :-)

a ja witam słonecznie, bo u nas piękna pogoda:tak: włąsnie zjadłam śniadanko- bułeczkę z dżemem porzeczkowym własnej roboty plus kawę Ricorre:-)
wczoraj po wizytce nie dałam rady już wejść na bb, byliśmy w domu po 22:dry:wszystko opiszę na wątku o USG

tweenie kochana, trzymam mocno za jak najlepsze wyniczki:-)
jedyneczka Ty pytałaś, co to za poradnia? to się nazywa dokładnie Ginekologiczno-Położnicza Poradnia Psychofizycznego Przygotowania Do Porodu, znajduje się przy szpitalu gin-poł. Idzie się tam
przed rozpoczęciem zajęć w szkole rodzenia, przyjmuje tam ginekolog, któremu zadaje się pytania związane z porodem, ot co;-)

reklama
jedyneczka no teraz to mnie wystraszylas...ja wlasnie mam od wczoraj na stale wlaczyc no-spe do jadlospisu 2 x dziennie...:-( ale mysle ze chyba dzidziusiowi sie od tego nic nie stanie, bo z tego co slysze to kazdy naprawde lekarz ja poleca. i chyba lepsze to niz skurcze roznego rodzaju...juz sama nie wiem...ps-piwo EB pamietam b dobrze-glownie nad morzem bylo i brok. ale u nas tez sie trafialo. :" czas na EB" :-) ;-) widze ze masz konkretny glod piwka jak nawet siuski Ci sie z nim kojarza :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry