reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tiffi- jedo fyn 4ds to czterokołowiec - mnie trójki też nie kręcą :-D Właśnie dekoral tak fatalnie krył, ale poprawiliśmy duluxem i jest ok.
ja właśnie robiłam moim chłopakom budyń, bo jak otworzyli brązową farbę to im się tak skojarzyło i smaka załapali :-D
Teraz troszkę się polenię, poczytam forum a potem oglądam Hotel 52. Jakoś mi się spodobało.

reklama
Miałam mieć prezentacje i kicha nic z tego przełożona na jutro :/ Szkoda gdybym wiedziała to bym nie szykowała się od 6 rano :(. Poza tym dzionek minął mi całkiem dobrze poplotkowałam z koleżanką poprzytulałam się z moim misiaczkiem :D czyli wszystko co można chcieć :D

jedyneczka z tą moją urodą to bym tak nie przesadzała;-) jednak upewniłaś mnie że musze ubrać coś ładnego:-D
gregorka ja jestem tak niezdecydowana, ze nawet nie wiem jakie bym imię chciała, M obstaje przy Jagódce od początku...a ja nie wiem...pożyjemy zobaczymy;-)
tiffi jak dobrze, że jest ktoś tak niezdecydowany jak ja:-D
louisie fajnie, ze wizyta ok! i Stasiek zdrowy!
byłam w szkole rodzenia z M i były zajęcia o połogu...bleeeeeeee masakra...
jutro i w sobote mnie nie będzie, ale w niedziele wróce do was:-)

Hejka,

Ja sobie house'a oglądam, a M wraca z lotniska, pewnie za jakieś 2 godz będzie dopiero więc czekam.

Dzisiaj miałam dużo pracy w pracy i w zasadzie już najchętniej usnęłabym, idę się zaraz kąpać, rzeczywiście dzisiaj tu cisza...

Dzamena, a gdzie Ty się podziewasz????

reklama
witam :)

o tej porze mnie tu jeszcze nie widzieli...
Idę dziś na powtórkę tej cholernej glukozy, z nerwów nie mogłam spać i tak obijałam się całą noc po łóżku, a w dodatku M ciągle mi do ucha chrapał. Już nie reaguje na moje szturchania, żeby się przesunął, wrr. Stoperów nie mogłam włożyć, bo bym budzika nie słyszała.
Tak więc jestem, niewyspana, głodna i ze sztywną macicą :/

Miłego dnia Wam życzę :)

Do góry