ewelad to dobrze że z piesiem lepiej, mnie też zawsze żal jak zwierzak chory i tak patrzy bida tymi swoimi oczętami ufnie:-(;-)
kasik KONIECZNIE zdjęcie wklej w nowym fryzie
arlecia to Cię czeka w sobote wielka frajda:-)
ania_pestka ale babsztyl wredny
ale zazwyczaj ludzie się znaja na takich plotkarach i słuchają jednym uchem;-)a z M słusznie słusznie, niech szuka innego miejsca
Vanilka nie pomyliłaś mi się, marudziłaś na dodatkowe kilogramy i mi chodziło o to że się sama zszokowałam jak siebie zobaczyłam w lustrze sklepowym w przymieżalni, tzn. ile mnie przybyło:-)
Reasumując miałam na mysli że ja też radośnie rosne wszerz i nie jesteś w tym osamotniona
A pranie suszarka u mnie z praniem to już jak mebel
agatha to miłego wieczorku z wytęsknionym M;-)ja mam tak czasem, może nie smyra ale czuję jak uciska a jak zmieni pozycje jest oki.
ewcik a co to za przygotowanie w poradni
kciukasy trzymam;-)
justa ja właśnie zakupiłam botki i torebke na wiosne, od razu mi lepiej:-)
atabe strojem się nie przejmuj bo jak mówiła moje kochana babcia " ladnemu we wszystkim ładnie";-)
louise do mnie na ogródek zapraszam:-)
aisim 9 kilo nie wydaje mi się jakoś super dużo na ten tydzień, przecież norma do porodu mówią to ok.12-17 kg
mysza a jakie farby?fax chyba wyślą, tak myśle
ashika dziś widzę znowu wierszem poleciałaś
jak remont u Ciebie kochana, koniec definitywny z łaźnią?
mruczka to bardzo ładna hemoglobinka;-)
agatha ja też nie puchne i z Emi też nie puchnęłam, mam nadzieję że mnie ominie
Vanilka gratki skoku w 7 miesiąć
mysza ja krótki rękaw wdziałam na to ciepełko dzisiaj i sztruksową letnią katanka, nie zapiętą;-)
No i ja nie znoszę skarpet pończochowych więc półbuciki i gołe girki
tweenie nie masz masakrycznie podwyższonego cukru i dziecku nic nie grozi na pewno inaczej lekarz by Cię umieścił w szpitalu, przecież powtórzysz badania a jak będzie bez zmian zaordynujesz diete i będzie dobrze, znałam dziewczyny z cukrzyca ciążową i z nimi i maluszkami wszystko dobrze!nie martw się więc już
emih tez się trzymaj i zdrowiejcie nam dziewuszki;-)
louise super że wszystko oki:-) i nie myjemy już okienek, nu nu;-)
tiffi a mnie właśnie najlepiej zawsze kryje dekoral i wciąż do niego wracam;-)za to na duluksie sie przejechałam, zamiast "one" był trzy razy
ja też botki na malutkim obcasie kupiłam bo na płaskim - typu baletki - po przymierzeniu nie umiałam chodzić, miałam wrażenie że do tyłu się zaraz przewróce
choć to pewnie też kwestia przyzwyczajenia.
Ja objeździłam znów kilka okiennych salonów i juz coś mi się wyklarowało, jutro zabieram M żeby rabaty negocjował bo on jest w tym świetny a ja nie umiem
ale faceci są śmieszni, podsuwają jakis kolor standard a ja akurat niestandardowy sobie upatrzyłam i mówią że po co dopłacać jak ten standardowy też jest bardzo ładny i mnie na gwałt namawiają
- oni po prostu nie widzą różnycy i im to wsio radno, mojemu M zreszta też
oczywiście są wyjątki ale w mniejszości;-)
Teraz inne wątki nadrobie