reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A ja odebrałam wyniki. Morfologia super, nawet hemoglobina 13. Zrobilam bilirubinę, bo zawsze miałam za dużą, a też wyszła dobrze :) Jestem gruba, ale wyniki jak nigdy. Rwa już mi całkiem przeszła dzięki spacerom. Niestety puchnięcie i wzdęcia w zamian :(

reklama
Cisza tu dzisiaj, pogoda wszystkich wygoniła, a ja siedzę w biurze, ale dzisiaj straszne nudyyyyyy.

Patipaula, ja chciałabym juz z jednej strony urodzić, bo nie moge się doczekac małej i mam dość bycia wielorybem. Z drugiej strony wiem, że jeszcze mam multum rzeczy do zrobienia przed porodem...

A ja o dziwo tez nie puchnę, obrączka luźna zupęłnie, w poprzedniej ciąży od 5 miesiąca już nie mogłam jej założyć, oby tak dalej.

No dziewczynki ,a mi juz 7 miesiac sie zaczol :happy2::happy2::szok:

Pogoda za oknem piekna ,a ja od 2 godzin zbieram sie do parku i jakos wyjsc nie moge :baffled:

A ja wróciłam z zakupów i ze spacerku-prawie 3 godziny mi zeszło, jest piękna pogoda :)odrazu mi lepiej jak świeci słoneczko
Teraz poodpoczywam trochę bo mnie buty obtarły troszkę.
Vanilka super,że już 7 miesiąc :)

ale ciepełko, u mnie na termometrze 23 stopnie w cieniu, super!!!

vanilka fajnie, już 7 miesiąc, mi za tydzień się zacznie :)))

oki,wybywam z domku,odezwe sie wieczorkiem :)

Vanilka gratuluję - ale fajnie to wygląda ;-) no ja jeszcze troszkę, jutro mam wizytę. Ale w sumie bada mi tylko szyjkę i dno macicy. Mam dostać skierowanie na glukozę. USG dopiero po 30 tyg.
Kurde na obiad zrobię chyba spaghetti bo mi się chłopaki wczoraj zupą nie najedli :-D Walnę może z mielonym i z jakimś dobrym sosikiem.
Spadam na zakupy. Anetko faktycznie pogoda rewelacyjna. W zimowej kurtce można się zapocić, ale w letnie nie wejdę :zawstydzona/y:

byłam na szybkich zakupach i już wróciłam:-)

ja wczoraj się dowiedziałam, że idziemy na wesele 2 maja- trochę się boję, bo nie wiem jak będę się czuć no i czy wyglądem straszyć nie będę, żeby innych gości w traumę nie wpędzić:-)

Ja idę na weselę 22 maja i mam podobne obawy a co gorsze nie mam pojęcia w co na siebie włożyć nie mam zamiaru kupić sukienki, której już nigdy nie założę chyba też zrobię rundkę po lumpkach.

wróciłam.. jest taki upał, że upociłam się jak nie wiem.. a szłam bez kurtki, bo taki mi ciepło było.. ja nie wiem, co to będzie, jak na dworze temp. będzie ze 30 stopni:no:padnę trupem

Ja idę na weselę 22 maja i mam podobne obawy a co gorsze nie mam pojęcia w co na siebie włożyć nie mam zamiaru kupić sukienki, której już nigdy nie założę chyba też zrobię rundkę po lumpkach.

Ja mam wesele 24 kwietnia...ale 30 maja mam Komunie Św. siostrzyczki i w dodatku jestem matką chrzestną...i to mnie przeraża...nie mam pojęcia co ja ubiorę...a nic nowego nie kupię na końcówkę ciąży bo po co...najwyżej mam białą bluzkę ciążową i mam nadzieje, że spodnie eleganckie przerobie na ten jeden dzień w pasie i jakoś przetrwam ten dzień-byle upałów nie było...

reklama
ania_pestka, ja mam 2 komunie, na jednej ja jestem chrzestną, na drugiej mój M. Kupie jakąś kieckę pewnie, no bo nie mam wyjścia, w nic swojego się nie zmieszczę:-(

Do góry