reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć Laseczki!!
Ja też czytam Dziecko dla odważnych i też mam nadzieję,że to przesada:-)
Od soboty ma być zalamanie pogody:wściekła/y:
Ja mam takie sny,że normalnie włosy stają na głowie:baffled:
Kciuki za dzisiajsze wizyty!!!
Aisim ciekawe co by Twój gin powiedzial, gdyby postawił mnie na wagę...:confused:

reklama
jak to ma się pogoda popsuć?! o nieeeeee...
a co do butów to mnie też wszystkie cisną! jedynie w adidasach mi wygodnie i tylko w nich chodze! a co za buty ubiorę w sobote to ja nie mam zielonego pojęcia...w ogóle co ja ubiorę nie mam pojęcia...

Hejka!:-)

ja dziś pospałam dłuzej, do 10 :)) teraz śniadanko i biorę się za to ostatnie okno

ja na raize nie puchne ale mój M coś osttanio ściaga obrączkę bo mu się za ciasna zrobiła to niewiem o co kaman:baffled:

dzidzię czuje też przeważnie z lewej strony,ale z prawej też czasem,wczoraj to miałam taką bułę z prawej twardą a z lewej miękki brzuszek, tak się chyba ułożyła, a jak ją poszturchałam trochę to potem na lewy bok i zaś taka buła, ale śmiesznie to wyglaało

powodzonka na wizytach dziewczynki :-)

cześć dziewczynki :happy2::happy2:
Mam do Was pytanie, czy na poczcie wyślą mi fax za granicę?
Kurcze w pracy mogłam wysyłać, ale nie chcę się tam pojawiać z "interesem", dlatego szukam jakiegoś innego rozwiązania.

U mnie dzisiaj dalszy ciąg malowania, coś nam farby źle kryją, mam nadzieję, że po kilkukrotnym przemalowaniu będzie lepiej.

Ja już po śniadanku, właściwie, to tylko wciągnęłam bułkę i zapiłam mlekiem, bo mnie mały głodek z rana dopadł:-)

Idę gdzieś się posnuć. Miłego dzionka i udanych wizyt ;-)

mój M mówił kiedyś, że jak się ma skaner w domu, albo na kompie coś, to są na necie jakieś stronki, na których smsem płacisz za wysłanie faksu i wysyłają :) ale konkretnych namiarów nie znam

Ello

perla milo ze wrocilas

jedyneczka wspolczuje z tym remontem

kama gratuluje corci

louise witam w klubie spuchnietych

emih wracaj do zdrowka i do nas

mammi co z toba??

asienka czekam na ciebie i nogami przebieram nieomal

rybkabial z postow widac ze szczesliwa jestes i oby tak zostalo

Milego dzionka wszystkim

byłam na szybkich zakupach i już wróciłam:-)

ja wczoraj się dowiedziałam, że idziemy na wesele 2 maja- trochę się boję, bo nie wiem jak będę się czuć no i czy wyglądem straszyć nie będę, żeby innych gości w traumę nie wpędzić:-) to kilkadziesiąt km od Krakowa, więc nie wiem jak to zorganizujemy... a sukienkę kupiłam już dzisiaj-zjarzałam do mojego wypasionego lumpka na osiedlu i kupiłam kieckę z delikatnym luzem- pani powiedziała, że jak za miesiąc się nie zmieszczę, to mogę oddać:-D D wesele wymyślił (jego kolega) więc sponsoruje kreację- więc można powiedzieć że sporo do przodu jestem-do świnki sobie wrzucę:-)

Witam:-)

Z rana poszlam na pobior krwi-antyciała, morfologii nie robiłam bo i tak by zla wyszla przez ta moja chorobe(zrobie ja w poniedzialek-bo wizyta we wtorek). Jak mnie reka bolala po pobraniu, jakos gruba igle wbila. Potem pojechalam do biedronki po zakupy, kupilam tez dwie patery na ciasto.
Ja tez nie puchne, obraczke mam bardzo luzna.
Wiecie co widze ze wy byscie chcialy juz urodzic a mi sie wcale nie spieszy do porodu. Nioe ze bym sie bala poprostu mi ta ciaza tak szybko mija-az za szybko, a mi ten stan bardzo odpowiada:-)

Dziewczyny zycze powodzenia na wizytach

Ostatnia edycja:
reklama
ja myślę, że są zarówno plusy jak i minusy ciąży czy też tego, ze niektóre dziewczyny chciałyby już urodzic :-) ale myślę też, że ciąża to mimo wszystko piękny czas i trzeba się nim na maxa cieszyć:-)

kochane, ja się chwilowo pożegnam, idę się pomalować i doprowadzić do stanu używalności :) jadę do tej przychodni. odezwę się później. buźka

Ostatnia edycja:
Do góry