reklama
M
madzik1980
Gość
A ja byłam z rodziacami w Silesi-to takie duze centrum handlowe w Katowicach-zjadłam kawałek pizzy Hut i polazilam po sklepach
Z M już ok -chociaż mnie wkurza , no , ale to tak czasami jest......................
Kama ja czułam ,że będzie dziewczynka-gratulacje i wklejaj fotki!!!
Tweenie a te 180 cukru miałaś po tym obciązeniu 50 gramowym?a ile miałaś nad czczo?Morfologią się nie przejmuj, pobierzesz żelazo i będzie dobrze-w tym zestawach witaminowych jest mało żelaza-no akurat w Elvicie w tym co biorę jest dużó 80 mg może dlatego ja mam dobrą hemoglobinę, ale w reszcie jest mało.
Ja wkleję zdjęcia z moimi krótkimi włosami zaraz na zamknięty-chociaz dużej zmiany nie ma
A wieczorkiem będe oglądać YCD
Z M już ok -chociaż mnie wkurza , no , ale to tak czasami jest......................
Kama ja czułam ,że będzie dziewczynka-gratulacje i wklejaj fotki!!!
Tweenie a te 180 cukru miałaś po tym obciązeniu 50 gramowym?a ile miałaś nad czczo?Morfologią się nie przejmuj, pobierzesz żelazo i będzie dobrze-w tym zestawach witaminowych jest mało żelaza-no akurat w Elvicie w tym co biorę jest dużó 80 mg może dlatego ja mam dobrą hemoglobinę, ale w reszcie jest mało.
Ja wkleję zdjęcia z moimi krótkimi włosami zaraz na zamknięty-chociaz dużej zmiany nie ma
A wieczorkiem będe oglądać YCD
hej hej jeszcze ja nie znam płci ;p
KAMA gratulacje córeczki
Ja niestety nie mam ostatnio czasu na bb, mam ostatnie 3 tyg zajęć na uczelni, pisanie pracy licencjackiej, początek egzaminów itp. Po całym takim dniu pełnym wrażeń jestem padnięta jak po całym dniu na wykopkach ;]
Może któraś może mi streścić co u Was ? Bo nie dam rady nadrobić ;(
KAMA gratulacje córeczki
Ja niestety nie mam ostatnio czasu na bb, mam ostatnie 3 tyg zajęć na uczelni, pisanie pracy licencjackiej, początek egzaminów itp. Po całym takim dniu pełnym wrażeń jestem padnięta jak po całym dniu na wykopkach ;]
Może któraś może mi streścić co u Was ? Bo nie dam rady nadrobić ;(
ja biorę prenatal, nie pamiętam, jaka jest dawka żelaza, ale to ok 430% dziennego zapotrzebowania. A tymi wynikami jestem przerażona, bo żelazo i hemoglobina zawsze piękne jak u hutnika, a cukru miałam malutko, na pograniczu normy. A tu taki klops.
Tak, 50 mg glukozy. Nie powiem, ile miałam na czczo, bo nie kumam tych skrótów, a u lekarza z tego wszystkiego zapomniałam zapytać :/
_louise_
Fanka BB :)
jedyneczka dobrze ze na twoim stanelo w koncu....tylko zawsze zastanawia mnie jedna rzecz-skoro i tak staje na naszym-bo przewaznie mamy racje-to po co to wszystko, te okolicznosci towarzyszace...nerwy stres placze...i to serwuja nam wlasnie najblizsze nam osoby w postaci naszych M....
supcio lez jak kaza...dzieciak najwazniejszy
atabe i ty tez lez...kurde wszystkie powinnysmy chyba lezec... cos sie dzieje z naszymi brzuchami i nie tylko ostatnio
perla my tez sie za toba stesknilysmy :-)
tiffi ja zaszlam 31 pazdziernika :-)
anetka i dobrze ze olalas to okno-ja tez dzis nic nie zrobilam tylko spacerowalam-po wczorajszym bolu dalam sobie luz
patipaula brawo!!! b dobrze zrobilas-dlaczego mamy stac i sie zle czuc skoro nie musimy?! tak trzymaj!!! :-)
ewcik dostaniesz po pupsku za te biegi. ani to zdrowe ani przyszlosciowe. nu nu nu!!!!
madzik vanilka glowy do gory i mam nadzieje ze humorki juz lepsze
agatha ja tez wlasnie dzis stwierdzilam ze slaba jestem masakrycznie. nic nie zrobie a uhetana jak dziki dzik. a gdzie 8-9 miesiac...:-(
tweenie straszne rzeczy opowiadasz... no tak naraz Cie to wszystko napadlo...moze dadza ci zelazo i witaminy i bedzie luz. jedz duzo czerwonego miesa i warzyw/owocow. ale z cukrzyca nie pomoge...biedna Ty
ja sie zalamalam dzis....kupowalam spodnie bo nie mam co na dupe wlozyc tak przytylam. no i na nieszczescie sie obejrzalam w lustrze typu cala i dokladnie wreszcie. nie poznalam sie-oblesny slon z cellulitem i walkami szynki po bokach :-( wcale nie wygladam kwitnaco i ladnie-jestem gruba spasiona (brzuszek brzuszkiem ale to tluszcz na maxa oprocz tego) i cala napuchnieta jak pijaczka...mam mega dola i odechcialo mi sie wszystkiego. na dobitke gwozdziem do trumny bylo jak spodnie w ktore wchodzilam i nie cisnely zaczynaly sie od rozmiaru 31. wiec takie zakupilam a drugie 32. przed ciaza nosilam 25/26/27. wiec w optymistycznej wersji przytylam o 4 rozmiary...stracilam ochote do wychodzenia z domu i pokazywania sie ludziom na oczy...
supcio lez jak kaza...dzieciak najwazniejszy
atabe i ty tez lez...kurde wszystkie powinnysmy chyba lezec... cos sie dzieje z naszymi brzuchami i nie tylko ostatnio
perla my tez sie za toba stesknilysmy :-)
tiffi ja zaszlam 31 pazdziernika :-)
anetka i dobrze ze olalas to okno-ja tez dzis nic nie zrobilam tylko spacerowalam-po wczorajszym bolu dalam sobie luz
patipaula brawo!!! b dobrze zrobilas-dlaczego mamy stac i sie zle czuc skoro nie musimy?! tak trzymaj!!! :-)
ewcik dostaniesz po pupsku za te biegi. ani to zdrowe ani przyszlosciowe. nu nu nu!!!!
madzik vanilka glowy do gory i mam nadzieje ze humorki juz lepsze
agatha ja tez wlasnie dzis stwierdzilam ze slaba jestem masakrycznie. nic nie zrobie a uhetana jak dziki dzik. a gdzie 8-9 miesiac...:-(
tweenie straszne rzeczy opowiadasz... no tak naraz Cie to wszystko napadlo...moze dadza ci zelazo i witaminy i bedzie luz. jedz duzo czerwonego miesa i warzyw/owocow. ale z cukrzyca nie pomoge...biedna Ty
ja sie zalamalam dzis....kupowalam spodnie bo nie mam co na dupe wlozyc tak przytylam. no i na nieszczescie sie obejrzalam w lustrze typu cala i dokladnie wreszcie. nie poznalam sie-oblesny slon z cellulitem i walkami szynki po bokach :-( wcale nie wygladam kwitnaco i ladnie-jestem gruba spasiona (brzuszek brzuszkiem ale to tluszcz na maxa oprocz tego) i cala napuchnieta jak pijaczka...mam mega dola i odechcialo mi sie wszystkiego. na dobitke gwozdziem do trumny bylo jak spodnie w ktore wchodzilam i nie cisnely zaczynaly sie od rozmiaru 31. wiec takie zakupilam a drugie 32. przed ciaza nosilam 25/26/27. wiec w optymistycznej wersji przytylam o 4 rozmiary...stracilam ochote do wychodzenia z domu i pokazywania sie ludziom na oczy...
reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
ja mam z żelazem odwrotną sytuacje.. na początku brałam Feminatal N no i zrobiłam z ciekawości poziom żelaza- norma jest 50 do 150, mi wyszło 167.. za jakiś czas znowu zrobiłam i było 197 facet w lab powiedział, że jest zdecydowanie za wysokie, że może mi wątroba wysiąść.. no to odstawiłam witaminy.. zrobiłam po jakimś czasie powtórkę i wynik był 55- na granicy anemii no to kupiłam sobie inne witaminy, Prenatal- w tamtym tyg robiłam badania i żelazo mam.. 247! ja już nie wiem, co to się dzieje, muszę jutro poważnie pogadać o tym z ginką
louise ja czuję się podobnie niestety, jak balerona co będzie dalej..
dziewczynki, ja już się pożegnam .. idę ogląda tv, you can dance za pół godzinki no i spać kolorowych senków Wam życzę, dobranoc
louise ja czuję się podobnie niestety, jak balerona co będzie dalej..
dziewczynki, ja już się pożegnam .. idę ogląda tv, you can dance za pół godzinki no i spać kolorowych senków Wam życzę, dobranoc
Ostatnia edycja: