reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

no gdzie ta kama??????

madzia mam nadzieję ze sie szybko pogodzicie,nie płakusiaj już :)))
ewcik To biegłas do autobusu!!!!!!!!!!! no mam Ci po dupce wyszczelać????????!!!!!??????
rybkabiala nareszcie się odzywasz po tak długiej przerwie:-)

ja teraz poprasuję firanki a eMek mi powiesi

reklama
tweenie zrób badania faktycznie bo mocno Ci leci jak piszesz. Mnie jeszcze nic nie krwawi ale też jutro zrobie od wypadku.A z M chyba zgoda skoro filmik razem oglądaliście?zakładam że wtulenia;-)No i udanej wizyty:happy2:

taa, M się w poduszkę wtulił i tyle było go widać...

Wróciłam w końcu od lekarza i mam mega doła. Moja morfologia jak u truposza. W ciągu 3 tyg mi strasznie poleciała, zwłaszcza, że wcześniej miałam lepszą niż przed ciążą. 3 tyg temu zaczęłam łykać witaminy dla ciężarnych i ciekawe, jakie byłby wyniki bez nich skoro po tych witaminach tak słabo :/
I mam podejrzenie cukrzycy, bo po tej glukozie miałam taki wynik, że położna, a potem lekarska się za głowę złapały.
Tak więc, zdołowałam się potężnie. W piątek idę na poprawkę glukozy, 3 razy będą mnie dziurawić...:confused2:

Kurcze zrobilam sałatkę z pora, ale chyba za mało sparzyłam, bo twardy i szczypie w język...
Byliśmy na spacerku, a teraz laba.
Gdzie ta Kama?????

Dziewczyny ja już jestem ponad 10 kg na plusie, a nie jem pieczywa, ziemniaków, słodyczy. Nie wiem dlaczego i od czego ja tak tyję. Może zrobić jakieś badania?Dla mnie to nie jest normalne i nie wiem, co o tym myśleć.

moja koleżanka przez całą ciążę prawie nic nie jadło, bo blyskawicznie wymiotowała po wszystkim, a 30 kg przytyła :cool:

Jeszcze do Tweene - nie martw się tym wypływem krwi z nosa, teraz krzepliwość jest gorsza, akrew rzadsza. u mnie to od jakiś 2 miesiecy na porzadku dziennym ze krew mi leci z nos co drugi dzień. Gin kazał tylko na konsultacje laryngologiczne isc czy sie jakis polip w nosie nie zrobił!! Ale jest ok! Za to z dziązłami mam spokój.

taa, też mam iśc do laryngologa, żeby mi naczynka przypalił, czy coś. ale daruję sobie, a nie będą mi w nosie grzebać

tweenie nie martw się, będzie dobrze.. a żelazo bierzesz??
brałam tylko te witaminy. Teraz dostałam żelazo na receptę i mam brać podwójną dawkę.

Ale bardziej to ja się martwię tym cukrem, bo to niebezpieczne dla dziecka. Przez całe życie obawiałam się cukrzycy, bo mam igłowstręt i to jest dla mnie nie do przejścia :/

reklama
Do góry