reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam:-)
Piekny dzionek may dzisiaj:-)
Dzis byłam na zakupach w auchanie i za wasza namowa pierwszy raz skorzystałam z przywilejów ciezarnej-poszłam do kasy pierwszeństwa i mozna powiedziec wepchnelam sie. Znaczy powiedzialam ze to kasa pierwszenstwa bo jakos dziwnie spojrzeli-ale nikt nic nie powiedzial. Postanowiłam ze od tej pory bede egzekwowac swoje prawa-bo jak to mowicie jak nie teraz to kiedy.:-)

madzik1980 pochwal się nowa fryzurka, a z M szybko sie pogodzicie :tak:

Perla Witaj z powrotem i jeszcze raz gratuluje córeczki:-)

A ja dzis rozmrozilam lodówke i ja wyszorowałam:-) w koncu trzeba te porzadki przedswiateczne sobie porozkladac.

reklama
perla Witaj !!opowiadaj jak bylo w pl ??

A ja mam dzien do dupy ;/
Placz juz zaliczony ........
Moj tesciu troszke przesadza w pewnych sprawach i tak mnie nerwy wziely jak sie dowiedzialam o wszystkim ...
ehhh ...dosc mam juz :(
dzieki jeszcze raz dziewczyny! ;-)
Vanilka glowa do gory! badz ponad to... tesciowie niestety czasem tak maja! :sorry2:
1 polowa wyjazdu super, ale w polowie maly dostal mi wirusowki i lecialo z niego z 2 stron... :szok:bylismy na ostrym dyzurze pediatrycznym bo co zjadl czy wypil to zygal jak kot, az chlustalo...
teraz jest juz prawie dobrze choc dalej na dietce lekkostrawnej, a i mnie troszke zlapalo dzien przed lotem i brzuch mam obolaly, ale daje rade! :zawstydzona/y:
tylko ze nie spotkalismy sie przez to wszystko z polowa znajomych, ale co zrobic...
w wolnych chwilach Was nadrabiam moje pisareczki :-D

perla wogle teraz grypa jelitowa panuje :baffled:
Raz to przechodzilam i myslalam,ze umre !
Powiem Ci ,ze mialam konsultacje z poloznikiem i bede miala cc :happy2:
Wcale mi sie nie sprzeciwiali i bardzo fajnie do tego podeszli :tak::tak:
taki wiec jestem happy bo bala sie ,ze moga mnie olac...

no to fajnie! to przynajmniej nie musisz sie bac porodu ;-)
w PL podobno masakra a ta wirusowka przez to ze tak szybko stopnial snieg i bakterii spod niego jest od groma w powietrzu... :sorry2:
przez chwile nawet myslalam ze bede musiala zostac dluzej z mlodym w PL taki byl slabiutki! :-(

patipaula warto egzekwować swoje prawa\. Ja dziś byłam na poczcie, ale tam nie ma miejsc dla uprzywilejowanych w sensie kobiet w ciąży, dobrze, że nie było dużo ludzi, a już trochę mi się siku chciało
perla to wiać typowa jelitówka, ja to w ciąży przechodziłam. Poza tym u nas większość nas wie już kogo nosi w brzuchu. Niestety są też smutne wieści, ale o tym możesz przeczytać na zamkniętym

Ja poszłam na pocztę, potem do piekrani i zjadłam wielkiego pączka z bitą śmietaną, poza tym zajrzałam do paru sklepów byłam też w pepco i pojutrze nowa gazetka będzie, ale pani mi już dziś dała, dużo rzeczy dla dzieciaczków, kaftaników, bluzeczek itp. zakupiłam też kiełbasę, bo mi się zachciało na kolację

Witam sie popołudniowo
No jak mojemu powiedziałam żeby ściągnął pranie i powiesił drugie to nic nie mówił i poszedł zrobić. Ja niewiem jak to będzie
z tym myciem okien bo w domu trochę ich jest a zawsze ja myłam a teraz to tylko chyba siostra będzie musiała umyć. a ja potroszku coś innego posprzatam.
Dzisiaj byłyśmy z córcia na spacerku tak cieplutko było że aż szkoda siedzieć w domu.Jak dobrze że już wiosna.Dzisiaj wracaja rodzice to się okaże co z ta dobudówką.

hej laseczki :p

Ja dzisiaj po lekarzach, mały ma anginę :/ i niestety mimo ładnej pogody siedzimy w domku ;( Marudza i łobuzuje okrutnie ale cóż nie ma nic gorszego niż znudzony, chory czterolatek. Tydzień niestety ciężki dla mnie ale cóz muszę jakoś przeżyć :pPP Byleby mały szybko wyzdrowiał bo szkoda wiosny :D

Acha i jeszcze: czy mogę poprosić o dopisanie do działu zamkniętego :D

a ja właśnie wróciłam z jogi:tak:

i muszę trochę posiedzieć, bo żeby zdążyć na autobus, podbiegłam sobie do niego, o ja głupia:dry: trochę się po tym biegu dziwnie czuje.. mam nadzieję,że nigdy już się tak nie zapomnę

dziewczyny, pewnie, ze raz na jakiś czas sama zjem Maca, ale tak ogólnie byłam w szoku, że dopuszczają takie świństwa.

Ja dzisiaj długi spacer i sprzątanko potem i teraz padam normalnie, ale człowiek słaby w tej ciąży:-(

reklama
no, niestety McD jest taki dobry, że nawet wiedząc, co jest w tym jedzeniu, ciężko się powstrzymać.. najgorsze, że świadomie ładują takie świństwa do np kanapek wiedząc, że jedzą to dzieci..

Do góry