reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka przy remoncie to często atmosfera związku się zagęszcza- u mnie też tak było, jakoś przetrwaliśmy, ale ciche dni były, awantury na środku sklepu, a pod koniec remontu czułam, że jestem o krok od załamania nerwowego, więc wrzuć na luz (chcociaz jeszcze w ciąży to ciężko):-)

reklama
hej,
jestem- wróciłam własnie z ktg...od wczoraj twardniał mi brzuch i mnie bolał, rano zadzwoniłam do gina i kazał mi na ktg jechać- na szczęście wszystko z zapisem ok, mam się obserwować, odpoczywać i jakby co dzwonić...mam nadzije, ze wszystko będzie dobrze...

ide was nadrobić, bo nic jeszcze nie wiem co u was

witajcie kochane!!!
Na poczatku bardzo wam dziekuje za gratki dziewuszki i oczywiscie vanilce za przekazanie... W pl bylam na usg 4d i lekarz potwierdzil corcie!
My juz w uk i postaram sie was choc troszke nadrobic choc bedzie ciezko bo sanego glownego jest 30 stron!
Mam nadzieje ze u was wszystko ok i zycze milego dnia! Ps.kurcze stesknilam sie za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

atabe to uważaj na siebie kochana!a kazał Ci coś brać?

Kurde, jednak będzie mc donalds:-pM zadzwonił że bedzie wypytywał o fachowca, do taty tez zadzwonił żeby kogoś poszukał, ustaliliśmy kolejność prac więc jadę za oknami i panelami:-ptylko muszę makeup zrobic mocniejszy na oczy:-Dale i tak się gniewam na M bo po co mi nerwy psuje, nie można było tak od początku na spokojnie?:dry:

dziewczyny ja sie zbieram!!trzymajcie kciuke-masakra jeszcze w zyciu nie bylamy ta zestresowana!!!

jedyneczko gratuluje postawienia na swojim i stanowczosci,zawsze mozesz klatwa mysz postraszyc:)

perla fajnie ze jestes!!!

atabe odpoczywaj duzo i uwazaj na siebie podwójnie!!

jedyneczka wiesz nie chce cie buntowac ale nie pozwól teraz na to zeby temat remontu przeszedł w pózniej bo pózniej to juz bedzie dupa blada nie dosc ze bedziesz miała syf przed samym porodem a wiadomo ze tesc czy M raczej porzadków za Ciebie nie zrobia ,Ty juz wogóle bedziesz w tych upałach tylko marzyc o tym zeby w koncu urodzic bo toczac sie za duzo i tak nie zrobisz ,a z dzieciakiem niestety do takiego syfu wejsc nie mozesz
ja mam tym preparatem własnie w domu robione bo u nas tez był grzyb dodatkowo był kładziony taki specjalny przed malowaniem na jeden dzien tylko trzeba wtedy zorganizowac sobie czas na cały dzionek bo nie wolno tego wachac,ale jest skuteczne teraz tez w tym drugim mieszkaniu bede to kłasc na sciany tak na wszelki wypadek,szkoda ze nie mieszkamy blizej bo ja siedze akurat w tym temacie czyli firm remontowych to zawsze mogłabym ci kogos doradzic a tak na marginesie jak tesc taki madry to niech sam zacznie robic a nie tylko dyryguje bo w gebie to kazdy mocny

mam brać nospe...a jakby coś było gorzej to dzwonić do niego, albo do szpitala jechać....kurcze jeszcze tyle tygodni....

kama powodzenia!! ja stawiam na dziewuszke:-p

jedyneczka no u mnie też tak czasem jest. Potrzebujemy fachowca do kuchni i kuzyn M robi kuchnie. Nie mogę się doprosić by zadzwonił do tego kuzyna i zapytał, czy się podejmie czy nie, a jesli nie to ja będę szukała dalej, a M ma czas już schodzi miesiąc, szlag mnie trafia
ania pestka no każde mieszkanie, dom ma swoje minusy, no ale jakoś trzeba się z tym uporać
supcio to dbaj o siebie kochana
atabe no właśnie teraz taki czas że jednak trzeba obserwować siebie i reagować na to co się dzieje
perla jeszcze raz gratulacje córuni i fajnie, że już jesteś

Dziewczyny mam do Was pytanie, odnośnie wizyt u gina, ja od czerwca mam chodzić co tydzień na wizytę. A w ogóle po wczorajszym USG mam termin na 22.07, ale nie jestem przekonana czy tak wcześnie urodzę.

atabe supcio no tak to nie róbcie dziewczyny no wiosna a wy tu z jakimis skurczami i wogóle ,a tak na powaznie to lepiej wiecej teraz polegujcie bo nie ma co ryzykowac.supcio odbija ci sie teraz ta sytuacja z M I JA BYM MU TO USWIADOMIŁA
KAMA TRZYMAM KCIUKI
PERLA no kochana w koncu wróciłas z wojazy ,dawaj zdjecia niuni i my tez tu sie steskniłysmy

reklama
tiffi pewnie bedziesz miała robione ktg od czerwca ja tez tak miałam a pod koniec jakies 1.5 tyg codziennie musiałam przychodzic
a co do terminu to przewaznie sprawdza sie ten pierwszy ale to tez zalezy kiedy zaszłas

Do góry