reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Nie wiem co mam robić dziewczyny.... Wszystko mi się posypało.... Z pięknego wspaniałego życia zostały tylko zgliszcza.... Dzisiaj już mój eks powiedział że będę samotną mamą bo jemu tatusiowanie się znudziło nie wiem co mam teraz robić jak się zachować:sad::sad::sad::sad::sad:

Wszystko mi się posypało.....

Rybkabial- przykro mi,ale na pewno idzie jeszcze to naprawic, porozmawiajcie,przecież kochacie się,oczekujecie na maleństwo,tyle przed Wami, myślę że teraz najważniejsze są rozmowy. Nie wiem co dokładnie się stało,to Wasza sprawa,ale myślę że Wasza miłość jest mocna,przecież jej owocem jest dzidzia i udźwigniecie te problemy,trzymam kciuki

reklama
Witam wieczorową porą
Dzisiaj byliśmy u M siostry i zjadłam trzy krokiety i jeszcze naleśnika po córce. Nie mdli mnie tak jak wcześniej. Brzuszek już u mnie widać troszke. Spodnie zaczynają niektóre być za wąskie. U nas straszne wiatrzysko dzisiaj. Ja też najbardziej lubie spać na brzuchu ale teraz robi sie nie wygodnie. We wtorek mam wizyte u lekarza` i w końcu zobacze bijace serduszko i że wszystko ok.

aneta-h - niestety mój eks partner jest uzależniony od ojca i on powiedział że ma być tak i koniec. I on mimo swojego wieku 25 lat nie ma swojego zdania i dzięki temu sama je wychowam niestety albo stety

oj to źle jak rodzic chce ułożyć życie swojemu dziecku,czy ten Pan nie oczekuje na wnuka lub wnuczkę?:wściekła/y: przecież to taka piękna sprawa być dziadkiem!!! liczę na to że Twój eks jeszcze przyjdzie po "rozum do głowy" i wszystko się ułoży, trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!!!

Nie wiem co mam robić dziewczyny.... Wszystko mi się posypało.... Z pięknego wspaniałego życia zostały tylko zgliszcza.... Dzisiaj już mój eks powiedział że będę samotną mamą bo jemu tatusiowanie się znudziło nie wiem co mam teraz robić jak się zachować:sad::sad::sad::sad::sad:

strasznie mi przykro:-(ale przeciez jeszcze wszytsko moze sie zmienic....mysle, ze z czasem przemysli to wszystko, wkoncu bedzie mial dziecko...ehhh trzymaj się cieplutko:-(
pamietaj o twoim dzidziusiu... ono jest najwazniejsze....

Rybkabial-3 maj się, na pewno się ułoży, 3 mamy za to kciuki!!!

Odnośnie kolczyka w pępku-mam, ale narazie nie wyciągam. Jak brzuś urośnie wyjmę.
Co do smarowanka-narazie balsamikiem zwykłym, ale muszę coś zakupić, tylko nie wiem co...PerfectaMama tani i dobry, ale od 4 m-ca niby...Mustella dobra, ale droga...Może coś polecicie?

Nie dziewczyny z nim to już się nie ułoży oni jako dziadkowie będą domagać się wnuka/wnuczki ale my się na to nie zgadzamy i będziemy za wpisaniem ojca nieznanego a w razie dalszych roszczeń o odebranie praw dla ojca biologicznego trudno miało być pięknie będzie gorzej ja muszę się starać dla małego

Życie bywa trudne zaskakują nas różne sytuacje i ludzie, których wydaje się znamy i kochamy. Oczywiście jest szansa, że on zrozumie co stracił i wróci-często tak się zdarza. Jeśli nie zrozumie, to znaczy, że nie był wart ani jednej twojej łzy, a na pewno nie tego, żeby się nim zamartwiać. Teraz dzidzia jest najważniejsza.
Na pewno będzie ci trudno, ale z tego co pisałaś masz fajnych rodziców i na pewno ci pomogą.
Głowa do góry, a jak chcesz popłakać to płacz, my tu od tego jesteśmy.

A u mnie zmulenie totalne, mdłości mam okropne, nic mi się nie chce jeść.

Nie dziewczyny z nim to już się nie ułoży oni jako dziadkowie będą domagać się wnuka/wnuczki ale my się na to nie zgadzamy i będziemy za wpisaniem ojca nieznanego a w razie dalszych roszczeń o odebranie praw dla ojca biologicznego trudno miało być pięknie będzie gorzej ja muszę się starać dla małego

jakos nie moge tego pojac...to tak nagle sie popsulo? i czy jest to spowodowane twoja ciążą?
super ze masz rodziców, którzy Cie nie zostawią i tak jak napisała koleżanka wyżej - on nie jest ciebie wart i twojego malenstwa. zycie moze cie jeszcze zaskoczyc, ale wszystko sie wkoncu ulozy. Ty masz byc szczesliwa i dzidzius - a jak on sie nie opamieta i nie zobaczy co stracil to niech spada:crazy:

reklama
Dziewczyny-dziekuje Wam za wsparcie.
rybkabial rozumiem Cie bardzo dobrze.Przyznam,ze mialam o tym w ogole nie pisac,ale zrobie to jednak.Mam nadzieje,ze nie zmieni to w zaden sposob stosunku do mnie:tak:
Moj M nie jest ojcem bilogicznym mojej coreczki.Owszem traktuje ja jak wlasne dziecko,kocha nad zycie,ale to nie on ja zplodzil.Zaszlam w ciaze w wieku 19lat,z chlopakiem,ktoremu niestety tez tatusiowanie bardzo szybko sie znudzilo.Zostawil mnie na samym poczatku ciazy.Izabelke wychowywalam sama.Z moim M jestesmy dopiero 4 lata,a Izabelka ma juz prawie 8.Powiem Ci,ze samotne macierzynstwo tez moze byc piekne.Na poczatku troche sie balam jak to bedzie,ale radzilam sobie moim zdaniem bardzo dobrze.Troche pomagali mi rodzice.Przyzwyczailam sie do tego,ze bylysmy tylko we dwie i wcale nie czulam sie gorsza.Bylam tak samo szczesliwa jak inne mamusie.Jezeli on nie chce Waszego dziecka to uwierz w siebie kochana.Dacie sobie rade bez niego.Wierze w to z calego serca.Poza tym pamietaj,ze to nie jest jedyny facet na swiecie.Jeszcze wszystko sie ulozy-zobaczysz.Trzymaj sie cieplutko

Do góry