reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A jak to jest z tym pępuszkiem?Pieluszki go nie obcierają?Im więcej czytam gazet i poradników, tym cześciej stwierdzam,że tam nie ma praktycznych porad.

kochana, myk polega na tym, żeby wywinąc pieluszkę (tzn. tą część z misiami) pod pępuszek, żeby cały czas się wietrzył i podsychał :-)

reklama
Dzamena zdrówka dla małego życzę i gratki z powodu rocznicy !
Vanilka coś Ci ten katar nie chce odpuścić-może spróbuj wapna -mi często pomaga.
Ja zaraz lecę na małe zakupy do sklepu obok i do kiosku-kupię sobie gazetki na dzisiejszy nudny dzień.

Ewcik A brałaś moze na kaszel tabletki Thiocodin sa rewelacyjne, bardzo szybko kaszel po nich mija. Pytałam sie lekarki i mowila ze mozge brac je jak meczy mnie kaszel (gdy bylam chora). Brałam po pol tabletki.

dzamena Gratulacje z okazji wczorajszej rocznicy slubu:-)

reklama
cześć dziewczynki, ale cisza w weekend na forum była....

Ja siedzę w pracy sobie i skrobie z Wami:-)

Naszło mnie przez weekend na urządzanie gniazdka i wymyśliłam już w zasadzie całkowicie pokój dla małej. Bedie połączenie fioletu z groszkową zielenią ibiałe meble. Jak tylko M wróci to go przegonię po sklepach i już będziemy robić chyba powoli.

Wczoraj wybrałam się z Majką do parku, ledwo ujechałysmy troszkę autem (muszę dojechac do tego parku) zaczęło lać, ale na szczęście miałyśmy parasolki, mam nadzieję, że żadnego przeziębienia z tego nie będzie...

Atabe, zycze poprawy humorki, to przez tych gości pewnie..

Mruczka mam podobne odczucia co do seksu w ciąży: po pierwsze zwyczajnie mi się nie chce, po drugie wszelkie wygibasy wychodzą znacznie trudniej, po trzecie boję się o brzuch, po czwarte czuję się gruba itd itp, odbiorę sobie po porodzie, tak pewnie z 6 tygodnie po, ale już będę chuda
mam nadzieję.

Dzamena, życze powrotu do zdrowia małemu...

Tweenie, Bella HAppy maja wycięcie na pępek,ale mi jakoś nie podchodziły, wywijałam pampersy normalnie i nie obcierało.

Do góry