reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Uciekam dziewczynki moze zagladne pod wieczor na chwilke a za chwile jade do mamy bo taka brudno do lekarza przeciez nei pojade :-) i zakupy musze zrobic jakies jeszcze bo chlopaki nie maja co jesc za bardzo

reklama
emih ide jutro na 19 na usg wiec kochana pal te kadzidła i zaklinaj
wyfrytki a ja mam dzis gosci w zwiazku z imieninami wczorajszymi kochanego wnuczka ,przyjedzie szeryf z mezem czyli moja mama ,
na obiad wymysliłam ze zrobie pomysł na 'winiary' karkówke z ziemniakami i cebula to wszystko wrzucasz do worka z przyprawami i sie zapieka .jeszcze tego nie robiłam osobiscie ale podobno jest pyszne ,zobaczymy .
wiecie co jak mnie strasznie dzis piecze zgaga to poprostu szok oszalec mozna ,az mi niedobrze .moze dziecie juz we włosy obrasta,
w tamtych ciazach tez strasznie mnie piekła i moje dzieci a szczególnie ten mały to rodziły sie z długimi włosami .ten mały to miał takie ze całe uszka miał przykryte az pielegniarki przychodziły popatrzec

A co was będę przepraszać (znowu) za swoje gapiostwo... wiecie.. zatoki blisko mózgu- może jakiś wyciek mam :sorry2:

Co prawda przyzwyczaiłam się że wychodząc ze sklepu sprawdzam czy wzięłam portfel, potem wracam po telefon, ale przypominam sobie że do kurtki go włożyłam, za chwilę jednak nie pamiętam czy sprawdzałam portfel, a komórki w kurce jednak nie mam, więc znów torba- bach na środek chodnika, przegrzebuję ją, kiełbasa dla M leci na płytki, ludzie kręcą porozumiewawczo głowami a ja z miną Zwycięscy smieję się głupio sama do siebie, bo: MAAAAM- nie zapomniałam! ALe zaraz, zaraz, gdzie są klucze do domu? Zostawiłam w sklepie? W drzwiach mieszkania? A może w windzie mi wypadły? :baffled: itd.... Reasumując: DOjście do sklepu: 2min, zakupy: 3-5min- dotarcie do domu łącznie z poszukiwaniem rzeczy zagubionych, lub domniemawczo zagubionych: 15
w porywach do 20min :cool2:

Dzamenka: ja tez w poprzedniej ciąży zgagę miałam, a córeńka mało włosków, mało, potem całość wypadła ;) A dziś też mam i nie wiem od czego- chyba o czytaniu o waszych frytkach ;) Ps. A o kadzidłach nie zapomnę, nie zapomnę! Pewnie dla odmiany- ty mi się dziś przyśnisz ;)

Ostatnia edycja:
ta karkówka z worka dobra jest, ale my musieliśmy wszystko o wiele dłużej piec, bo po czasie z opakowania wszystko surowe było ....

iecka jest:tak:z okazji tego ze to cywilny i w skromnym gronie taka tez sukienka,nie chcialam bialej bo w takiej moze tam kiedy przed oltarz pojde.jasne ze sie pochwale w koncu to ty emih polecilas mi tego linka:
Sukienka Leatitia

mam ta w kolorze fuksji

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry