witam sie po kilku dniowej nieobecnosci!!!
u mnie ostatnio spadek formy jakies dolki,nerwy ,placz...ach szkoda gadac:/
zabralam sie za porzadki i jeszcze wiekszego bajzlu sobie narobilam a dokonczyc niestety mi sie nie chce,moze jutro...
Vanilko i jak tam zakupy?oby byly udane!!ja ostatnio po caldniowym chodzeniu po sklepach zakupilam 2 pary butow

chociaz wogule ich nie potrzebuje ale coz...
ania pestka,dzamena,mammi,emih i reszta juz rodzacych zazdroszcze wam tego doswiadczenia mnie najbardziej dobija ten strach przed nieznanym!!
aneta-h widze ze u ciebie kolejny aktywny dzien,jak nie zakupy,to sprzatanie,to praca,skad ty dziewczyno na to sily bierzesz??
emih witaj w swiecie zywych!gratuluje cory!!!ciesze sie ze u ciebie lepiej ze zdrowkiem,trzymam jeszcze kciuki za corke zeby wyleczyla to wstretne choróbsko!!usmiechalam sie pod nosem jak czytalam jak mala dba o przyszle rodzenstwo!!!
madzik a ty tez wiecznie jakies zakupy-masz racje korzystaj poki mozesz!!!
tiffi1 pytalas czy ktos kupuje fotelik samochodowy z takim stelarzem.otoz taj ja

mysle ze bedzie to podreczne szczegolnie na wyskoki na miasto na zakupy czy cos,znajomi mi bardzo polecali wiec sie zdecydowalismy!!
Mysza u nas tak samo,maly/a kopie w nocy najbardziej,miejmy nadzieje ze mu to nocne rojbrowanie nie zostanie!!
Supciu u nas z seksem tez straszne posucha,ja wcale ochoty nie mam,moglby dla mnie nie istniec,jakos nie potrzebuje
Perla widze ze ty specjalista od przyspieszenia porodu!!rozbawila mnie durexowa historia
ja juz chce wiosne,ta szarowa za oknem mnie dobija!!!
temat porodu í polznych sie przewija!!jak dla mnie magia!!z kazdym dniem boje sie coraz bardziej!!boje sie ze sobie nie poradze,boje sie tego bolu i wszystkiego!!!