reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

kasik1106 ja też nie znoszę być kierowcą jak M jest wstawiony, też wszystko dotyka przestawia...i strasznie dużo gada i często zaczyna poruszać ckliwe tematy co mnie dodatkowo wkurza bo taki miły do mnie to tylko po kilku kieliszkach bywa...i jak tu taka wkurzona mam samochód prowadzić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jedyne co Go jeszcze ratuje, to podziękowania, że Go do domciu całego i zdrowego dostarczyłam:-pMoja mama ma w sobotę imieniny...i będę kierowcą...
Agatha powodzenia na wizycie:tak:
Ashika super, że na taką promocję wannową trafiliście i że babci się kafelki podobają:tak: Zdrówka dla synka:tak:
Patipula spóźnione ale najszczersze życzenia imieninowe:-)
Emih zdrówka dla córci i dla Ciebie Kochana:tak: no i powodzenia na wizycie:tak:
Mruczka powodzenia na wizycie:tak: współczuje problemów z kotkiem.
Magdzia bardzo się ciesze, że maleństwo się odezwało i spokojniejsza jesteś:tak:
Asienka trzymam kciuki za badanie, na pewno wszystko będzie dobrze:tak:

reklama
cześć dziewczyny,
ja nie śpie od 5- masakra...wszystko przez głupie plecy, nie ma dla mnie wygodnej pozycji... nie wiem jak wytrzymam jeszcze tyle tygodni, jak wszyscy mi mówią, ze będą coraz bardziej bolały....
Asienka powodzenia, trzymam kciuki!!!!!!

cześć dziewczyny,
ja nie śpie od 5- masakra...wszystko przez głupie plecy, nie ma dla mnie wygodnej pozycji... nie wiem jak wytrzymam jeszcze tyle tygodni, jak wszyscy mi mówią, ze będą coraz bardziej bolały....

doskonale Cię rozumiem, plecy też mi dokuczają, lecz dochodzi do tego niesamowity ból kości ogonowej.. czasami nie mogę usiąść, tak boli..:no:

czesc dziewczynki ,moze dzis bede miała troche czasu zeby poczytac i dowiedziec sie co u WAS .dziekuje za troske,niestety u nas bez zmian prawie wydawało mi sie ze juz dzieciorki zdrowe wiec poszli do szkoły i do przedszkola od wczoraj i dzis znów powtórka z rozrywki kaszel itd normalnie chyba finansowo na leki nie wyrobie,do tego jeszcze mam troche kłopotów z byłą mojego M ,zabic k....e to mało brak słów gdyby nie to ze jestem osobą która sie nie poniza do tego zeby dac w pysk to pewnie bym ja rozszarpała.strasznie ją boli widok mojego m ze moze miec nowa rodzine i byc szczesliwym ,a juz to ze jestem w ciązy to dla niej straszna porazka,a karta przetargowa sa oczywiscie dzieci ale to temat na zamkniety .Zycze wszystkim miłego dzionka i powrotu do zdrowia zasmarkanym mamom a szczególnie tym biednym dzieciaczkom i dziewczyny wizytujace dzis powodzenia,emih no nareszcie powróciłas z zaswiatów, jak sie czujecie?a wogóle to widze ze masz jakies koszmary senne skoro ci sie sniłam ,sorki,sorki

sorki ze jeden pod drugim emih ale zes mnie kobito nastraszyła tym postem o blizniakach wczorajszym( dopiero nadrabiam wiec prosze o wyrozumiałosc )ja tez jestem skopana z kazdej strony jajnika,nieraz spac nie moge bo moje dzidzi ma nawet juz swoje pory i godz np 22-50 zaczyna sobie akrobatyke czwiczyc i cholera wie co jeszcze,ja jestem z blizniaków i jakbym teraz miała jeszcze miec bliznieta to bym chyba pier....a dostała juz ta dwójka i trzecie w drodze mnie przeraza ale czwórka to ponad moje siły

reklama
Ja tez się witam z rana, już z pracy skrobie do Was, dzisiaj mam to połówkowe - masakra, całą noc spać nie mogłam, śnio mi się, że lekarz powiedział, że ja mam jakąś wadę gentyczna i nigdy nie będę mieć zdrowych dzieci, a Majka to wyjątek potwierdzający regułę. Obudziłam się zlana potem normalnie.

Malewa, ty jesteś taka teraz businesswoman - trzymamy kciuki:-)

Ashika, super, że udało się Wam z promocją i dodatkowo babcia pochwaliła Wasze wybory.

Emih, no rozwaliłaś mnie tymi bliźniakami, ale myślę, że mało prawdopodobne, żeby do tej pory nie było widać, ja już miałam chyba z 7 USG to coś wyszłoby. No ale jakby były to ok, przecież nie pozbędę się jednego:-D:-D

Do góry