reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
A ja znowu na chwileczkę wieczorową porą;-)

Asieńka ja oczywiście również będę trzymała kciuki za to,żeby badanie było udane i pozostało bez wpływu na malutką.

Maruśka Szymonek,który ma już 16 miesięcy jest jeszcze nie ochrzczony.Izabelkę zresztą też chrzciłam jak miała półtora roku.Postanowilismy jednak go ochrzcić razem z malutką siostrzyczką-najprawdopodobniej we wrześniu,ale była to nasza decyzja,nie narzucona i podjęta w zgodzie z własnym sumieniem i uważam,że Wy tez musicie zastanowić co jest zgodne z Wami.Nie ma sensu robić nic na siłę, bo i po co???

Kacperek i fasolka proszę uprzejmie;-)Jak chcesz zobaczyć inne aukcje to wejdz w opcję
"Pozostałe przedmioty użytkownika
*SUPER*3PACK PAJACYKÓW BABY CONNECTION (945967974) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatni raz wklejam linka, żeby nie było,że piszę tylko po to,żeby reklamę sobie tu robić;-)

ja tez uciekam juz w kierunku sypialni:)Mowi miziac sie zachcialo czy co:/

dzisiejszym solenizantkom sto lat!!!

dobranoc brzuchatki!!!

Asieńka, z twojego opisu wynika, ze to na bank amniopunkcja. Trzymam za Ciebie kciuki i póki M nie ma mocno przytulam:tak: Trzymaj się jutro i na pewno będziemy myślami z Tobą, jak tylko będziesz mogła to napisz coś koniecznie i najlepiej leż cały dzień po badaniu, nie forsuj się. Próbą wcale nie przejmowalabym się - masz prawo mieć św. spokój, a jeźdżenie gdzieś dzisiaj i forsowanie się nie byłoby rozsądne.

Maruśka, na pewno brak chrzcin byłby uczciwy w stosunku do siebie samych, skoro z kościołem nie macie nic wspólnego. Z drugiej strony patrząc, nic dziecku nie zaszkodzi, a potem przecież i tak i tak sam zadecyduje. Jednak moje zdanie jest takie jak Tiffi - ja mam ślub kościelny, ochrzciłam Maję i na pewno ochrzcimy drugiego brzdąca, ale to wynika z moich przekonań. Jednak absolutnie każdy powinien to robić w zgodzie ze swoim sumieniem i nikomu innemu nic do tego.
Swoją drogą już ostatnie dni mrozu dla Was, co? :-)

Louise, no grzyby w marcu, na pewno nie przyśniło Ci się to????

Ewcik, ale Ci dobrze, mój M z gotowania ogranicza się do usmażenia naleśników, poza tym totalnie nic innego:-( Za to odkurza i sprząta, żeby nie było, że nic nie robi...

Ja chyba też już spadam do łóżka, jutro wieczorkiem połówkowe, więc dzień pełen emocji...

reklama
Asieńka, z twojego opisu wynika, ze to na bank amniopunkcja. Trzymam za Ciebie kciuki i póki M nie ma mocno przytulam:tak:

Dzięki za huga!Już mi lepiej :-D

Jak będę mogła to napiszę,że żyję ;-) Aczkolwiek nie obiecuję,że M pozwoli mi prędko usiąść do komputera.Pewnie mnie przywiąże do łóżka żebym tylko leżała i się nie przemęczała :-D

Tak w ogóle to musze się podzielić z Wami ogromną radością:tak: Jutro późno wieczorem przylatuje z Anglii mój brat z 4-letnią córcią,Anią! Jakies pół roku się nie widzieliśmy jak nie dłużej i baaardzo się cieszę,że wreszcie ich zobaczę! :-) Pobędą u nas niestety tylko tydzień ale zawsze coś ;-)

Do góry