reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

No ja kupiłam dwa opakowania tego żurku z wędzonką z knorra i robiłam dokładnie tak jak w przepisie z tyłu paczki na staropolski żurek, dodałam tylko od siebie majeranek i wędzony boczek, żurek wyszedł przepyszny :)

A co do dzidzi to dopiero co się obudziłam ale nadal cisza... Jutro idę do lekarza

Madzia napewno z dzidzia wszystko w porzadku. Zobaczysz. Nie martw sie juz tak.

reklama
Uciekam dziewczynki się ogarnąć bo nadal w szlafroku siedzę i wziąć za ten obiad :)
Jeśli już dziś mnie nie będzie to na pewno odezwę się jutro po wizycie, jeśli nie będzie tyle osób i mnie lekarz przyjmie.

Miłej niedzieli Kochane ;D

Cześć brzuchatki:tak:

magdzia antybiotyku sama nie odstawiaj bo może to przynieść więcej szkody niż pożytku. A jak malutka się tak martwisz wyskocz do szpitala na IP, sprawdzi Ci tętno i będziesz spokojna;-)

justaa to ty masz zaprawę z kotkami przed dzidziusiem:-)

ewcik ja uwielbiam czasem na plecki się przetoczyć ale staram się rzadko bo ponoć uciska maluszek na jakieś żyły i nie jest to zbyt zdrowe ani dla niego ani dla nas:confused:

aneta-h no to koleżanka zabalowała:-D

madzik to się obkupiłaś, poprawia humor udany zakup prawda?:-)

ashika dymek do kawy - marzenie;-)

louise i co z oknami, poprawią partacze?nie obrażając nikogo ,czy oni niewidomi?

asieńka ładne zestawienie zielień z żółcią i jak chyba ewcik pisała zieleń z cri też bardzo ładnie;-)

mysza ale twój mąż bystrzacha, nieźle wybrnął za Ciebie , pewnie z doświadczenia z twoimi hormonami he he:-)

tiffi dobra taktyka, dałaś mu do myślenia i zamarudzić nie mógł żeby Cię nie denerwować;-)może pzrozumie jak bardzo Cię ten temat irytuje.

agatha czekamy na zdjęcia;-)

gregorka no proszę, następna imprezowiczka:-)dobrze dobrze, nie te czasy że kobieta w ciązy była jak trędowata:-p

A ja dziś mam jedzonko z imprezki, zaraz na śniadanie wetne bigosik:tak:Wogóle było super, była moja mama ze swoim "chłopakiem", teście siostra M z mężem i córą 8 i 1,5 roczną więc starsza miała zajęcie z Emi i Julą a mała bawiła nas, jest przesłodka:tak:Ale męczyłam się okropnie bo dostałam ataku alergii od rana i było coraz gorzej, kichałam co 2 minuty seriami i woda z nosa non-stop, nawet zjeść nie mogłam spokojnie:wściekła/y:koszmar jakiś, może od sprzatania bo choć M łaźnie mył to domestos walił w całym domu a do tego przyprawy w kuchni, nie wiem:no:zasnęłam
ok.2iej, brzuch napiety pewnie od tego kichania, nospe musiałam wziąśc. Na szczęście dziś lepiej ale nos i usta starte od kataru, a tak chciałam wczoraj zabłysnąć:-pI dostała od szawagierki i jej szwagierki torby ubranek, karuzelke, przewijak i fotelik nam chcą dać chicco do 13kg więc mam oglądania a oglądania:-)

cześć dziewczynki !!!
Ale mam dzisiaj fajny humorek, wprawdzie dopiero wstałam i jem śniadanie, ale sam fakt, że śniegu nie ma za oknem jakoś dobrze na mnie wpłynął.
M w pracy, więc dziś znowu się wynudzę.
Planuję jakiś dłuższy spacer, bo zjadłam suszone śliwki i nie można ze mną wytrzymać jeśli wiecie o co chodzi :-D:-D:-D Muszę się trochę rozchodzić :-D:-D
A tak to życzę Wam kochane miłej niedzieli i zaraz Was nadrobię.:happy2:

Witam niedzielnie!:-)
Wczoraj znów pobalowaliśmy do 1, więc wstałąm dziś o 11, nie ma jak intensywny weekend:-)
dobrze ze się już kończy bo dziś bym już niegdzie nie poszła ;)

gregorka mój M też zadowolony że go woże, przedwczoraj popił, wczoraj popił...
jak nie byłam w ciąży to piliśmy tak na zmiane, a teraz to chłop może poszaleć, a niech ma:-)

wybieramy się powoli do teściów na obiadek więc będę dopiero wieczrokiem

miłej niedzieli:-)

gregorka mój M też zadowolony że go woże, przedwczoraj popił, wczoraj popił...
jak nie byłam w ciąży to piliśmy tak na zmiane, a teraz to chłop może poszaleć, a niech ma:-)
Ha, ha - u mnie to samo, kiedyś na zmianę piliśmy, albo taksówkami wracaliśmy, a teraz jestem szoferem. Ale pewnie, niech korzystają nasi M jak mogą :)

Witam panie szanowne i szanowne brzucholki ich ;-)

No coz bede was jeszcze rzadziej odwiedzac bo od wtorku REMONT i nie wierze normalnie ze bedzie nowa lazienka
wrzuce pozniej na zamkniety zdjecia przed i po na pewno bedzie efekt bo ostatni remont byl w 1964 roku :szok::szok::szok::szok: takz moglabym teraz zapraszac wycieczki jak do muzeum relikt lazienki z lat 60 czasu komunizmu ;-) ale ulga ze juz niedlugo

Nie rozumiem co wy ciagle o tym jedzeniu ja w ogole nie jestem glodna :zawstydzona/y: nawet chyba troszke schudlam ostatnio
Wczoraj wracalam wieczorem od mamy wsciekla i policja mnie zatrzymala kazala dmuchac w alkomat (zawsze szybko jezdzilam) i oddalam panu grzecznie dokumenty zeby wypisal mandat, dowiedzialam sie ze nie musimy zapinac pasow, ja akurat zapomnialam bo znowu z M sie poklocilismy i zaryczana bylam ze juz nei mam sily i chyba sie rozwiedziemy i teraz zastanawiam sie jak potwornie wygladalam ze pan Policjant wrocil z dokumentami i powiedzial ze nie ma serca dawac mi mandatu tylko zebym zwolnila :baffled:
W koncu jednak rozwodu nie bedzie bo sie dogadalismy w koncu :-)

louise no wlasnie w casto nic specjalnego ale w leroy juz tak a dzis jeszcze jade do obi zerknac a co do remontu we wtorek gosc przychodzi robic demolke :-)

tiffi ja wybralam takie jedne niedrogie ale okazalo sie ze na podloge potrzebuje gres a nie terakote i jak mi sie uda dobrac do nich podloge to bedzie ok a jak nie to szukam dalej, ale spokojnei do wtoreku, srody mam czas ;-)

mammi a mnei najbardziej wkurza jego opanowanie jak sie klocimy, bo ja cala latam teraz :szok: jak nigdy z nerwow zawsze potrafilam nie pokazywac po sobie emocji a teraz nici mam wrazenie ze jego to po prostu nie obchodzi kompletnie i czuje sie olewana :zawstydzona/y: a tak nie jest ehh szkoda slow nikt ze mna nei wytrzymuje bo nerwus jestem jak diabli teraz :zawstydzona/y: az sie boje czy mnie fachowiec nei opusci w trakcie jakby cos bylo nie tak :-(

jedyneczka gratuluje "lupow"

mysza powodzenia na spacerze :-)

asienka dobry zestaw swiezy, tylko ostatnio slyszalam duzo niepochlebnych opinii o farbach dulux podobno cos tam z nimi ostatnio nie tak, jakas wpadka na linii produkcyjnej i odlaza ze scian, wiec na wszelki wypadek dopytaj fachowca,

Wszystkim milej niedzielki zycze i zdrowka chorowitkom

reklama
Witajcie w sloneczno chmurny dzien.
Ja dzis tak ze prawie leniu****e wiadomo moj synek nie da mi az tak odpoczac bo ciagle cos.
Ja zaraz jakis obiadek zaczne gotowac.
Zycze milej i spokojnej niedzielki.

Ah zycie z tesciem pod jednym dachem bywa czasem uciazliwe:-(
pozdrawiam Wszystkie mamusie

Ashika musisz wytlumaczyc mezowi ze powinnien byc bardziej wyrozumialy bo tobie hormony buzuja hihi albo daj mu poczytac jak byc w ciazy razem z zona moze to poskutkuje akurat tu na tym portalu jest wiec niech wie co i jak a bedzie dobrze i rozwod pojdzie w odstawke:)

ej jak dlug trzeba tu bys aby sobie zasluzyc na dostep do forum zamknietego bo i ja jestem ciekawa sesji zdjeciowej naszej kolezaneczki.agatha

mammi powiedz a co ty sprzedajesz na allegro??

Ostatnia edycja:
Do góry