reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
mój M mówi, żebym już nic nie kupowała dla juniora, bo trochę już mamy, trochę dostaliśmy, poza tym kuzynka powiedziałą, że da mi wszystko po swoim synku, nawet laktator, przewijak, łóżeczko itd.. ale tak ciężko się powstrzymać, jak się widzi takie piękności w sklepach;-)

no ja wymyśliłam póki co długie zasłony w jakimś fajnym kolorku i ewentualnie rolety rzymskie. Ale kurcze, musiałabym mieć jednak coś zasłaniającego, bo będą mi się lampić w okna, a ja lubię łazić w samych majtach :-D

u mnie jest ten sam problem :-D:-D:-D i przebieram sie tez nie w lazience :no: ale ja mam z tym fajnie ze na najwyzszym pietrze w wiezowcu mieszkam wiec raczej nikt nie podejrzy. zaslonki fajne. teraz naprawde jest taki wybor ze szok...i nie sa drogie...ale firaneczki tez mi sie marzy znow powiesic. a tu dupa. a z golebiami to u mnie jest niezly klimat bo w malym nie mam zaslonek i potrafia france wlatywac do domu i np nagle mi zaglada taki jeden z drugim do kuchni (obok malego jest) i grucha. a jak sie je pogoni to tak fajnie uciekaja idac. bo one biegac nie potrafia :-D:-D:-D

asienka zielone tapety beda super :tak::tak::tak: my planujemy na zolto pomalowac sciany w duzym wlasnie zeby bylo tak cieplo i wiosennie. jade na inspekcje i na spacerek. do wieczora
papap

u mojej mamy też tak przylatywały na parapet.. zaczęła do nich mówić, sypać im kaszę, ziemniaki itd no i się oswoiły, tzn. taka jedna samiczka:-) i teraz zawsze przylatuje, nawet nieśmiało potrafi wejść do kuchni, jak jest głodna:-) i nawet przyprowadziła swojego partnera:-)

A my zaraz na imprezkę do znajomych idziemy.
Idę się szykować :)
Miłego wieczorku życzę wszystkim lipcóweczkom!

Znowu ja, wpadłam na chwilkę, u nas nadal cisza... zaraz idę wziąć prysznic, umyć włosy i chyba coś pooglądam na tv, żeby nie siedzieć na necie i nie czytać jakiś głupot i nie wkręcać sobie niczego :/

hej
no cisza jakaś....nikt o mnie nie pytał chyba...:baffled::confused:-chciałam sie zameldować ze żyję :tak::-)
od wczoraj mamy "dni otwarte"-i wpadają do nas goście :laugh2:-także jest wesoło.
pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego wieczorku.

Dziewczyny to nie jestem sama z tą siarą, ale mam uciapane niektóre rzeczy i bieliznę, a M zapomniał mi dziś kupić wkładek
kasik ona ci się może pojawić dopiero po porodzie przed karmieniem, ale dlaczego chciałabyś ją mieć??? ani ona nie gwarantuje, ze będziesz miaa pokarm później, ani nic poza plamami
asieńka tak jak pisałam wczoraj, moim zdaniem te wyniki (te pomiary) są ok, to znaczy wcale niekoniecznie musi być to związane z jakimiś wadami, a po prostu z innymi pomiarami tzn. OM i USG, no ale wiadomo, ze każda taka informacja niezbyt dobrze wpływa na samopoczucie, ale musimy czekać na wyniki badań. Masz bardzo dojrzałe podejście, w twoich słowach jest dużo opanowania i takiego czegoś co jakoś jak czytam twoje wpisy to sobie myślę - kurde, ale silna babka i będzie dobrą mamusią.Trzymaj się kochana
ashika no mnie się własnie podobały płytki z leroy merlin z kolekcji onde
ewelad ja myślałam że się oplułam stąd plamka na bluzce a potem druga i trzecia i potem patrzę na kapki
magdzia jak robisz żurek, szukam dobrych proporcji i smaku, co do dziecka, to jak czułas wczoraj to może dzisiaj zrobiło sobie wolną sobotę- moje też leniwe
mysza no przecież pisałam o tym pepco, ze otworzyli niedawno, ze to blisko mnie na bemowie, a to przecież kilka z nas mieszka, byłam ostatnio trochę rzeczy kupiłam
madzik ja mam własnie łożysko na przedniej ścianie
louise ale ta luteina pod język nie dobra, co do śluzu to ja mam trochę, no i czasem czuję jak wypływa

Ja wczoraj mojemu powiedziałam po raz kolejny co myślę, o sytuacji z jego rodziną, dodałam szybko, że się zdenerwowałam a nie powinnam i temat się skończył, bo on chyba nie chciał odpowiadać na moje "zarzuty"/ Poza tym wstałam dziś po 6-ej bo miałam dzisiaj cały dzień poza domem (pomagałam dzieciakom i młodzieży w konkursie kreatywności - fajna rzecz i dopiero wróciłam). Chyba jednak się zmęczyłam i czułam dzisiaj takie napięcie w brzuchu, chyba jednak coś z tej przepukliny pępkowej mam bo boli czasem. Mój M właśnie robi placki ziemniaczane, mniam mniam.
Moja mała też leniwa i mam wrażenie, że jej nie czuję. Do tego śniło mi się, że urodziłam córeczkę, bardzo szybko urodziłam i od razu zaczęła ssać pierś (ale to był miły sen).

Jeny jakie dobre placki ziemniaczane

reklama
Do góry