Dziewczyny to nie jestem sama z tą siarą, ale mam uciapane niektóre rzeczy i bieliznę, a M zapomniał mi dziś kupić wkładek
kasik ona ci się może pojawić dopiero po porodzie przed karmieniem, ale dlaczego chciałabyś ją mieć??? ani ona nie gwarantuje, ze będziesz miaa pokarm później, ani nic poza plamami
asieńka tak jak pisałam wczoraj, moim zdaniem te wyniki (te pomiary) są ok, to znaczy wcale niekoniecznie musi być to związane z jakimiś wadami, a po prostu z innymi pomiarami tzn. OM i USG, no ale wiadomo, ze każda taka informacja niezbyt dobrze wpływa na samopoczucie, ale musimy czekać na wyniki badań. Masz bardzo dojrzałe podejście, w twoich słowach jest dużo opanowania i takiego czegoś co jakoś jak czytam twoje wpisy to sobie myślę - kurde, ale silna babka i będzie dobrą mamusią.Trzymaj się kochana
ashika no mnie się własnie podobały płytki z leroy merlin z kolekcji onde
ewelad ja myślałam że się oplułam stąd plamka na bluzce a potem druga i trzecia i potem patrzę na kapki
magdzia jak robisz żurek, szukam dobrych proporcji i smaku, co do dziecka, to jak czułas wczoraj to może dzisiaj zrobiło sobie wolną sobotę- moje też leniwe
mysza no przecież pisałam o tym pepco, ze otworzyli niedawno, ze to blisko mnie na bemowie, a to przecież kilka z nas mieszka, byłam ostatnio trochę rzeczy kupiłam
madzik ja mam własnie łożysko na przedniej ścianie
louise ale ta luteina pod język nie dobra, co do śluzu to ja mam trochę, no i czasem czuję jak wypływa
Ja wczoraj mojemu powiedziałam po raz kolejny co myślę, o sytuacji z jego rodziną, dodałam szybko, że się zdenerwowałam a nie powinnam i temat się skończył, bo on chyba nie chciał odpowiadać na moje "zarzuty"/ Poza tym wstałam dziś po 6-ej bo miałam dzisiaj cały dzień poza domem (pomagałam dzieciakom i młodzieży w konkursie kreatywności - fajna rzecz i dopiero wróciłam). Chyba jednak się zmęczyłam i czułam dzisiaj takie napięcie w brzuchu, chyba jednak coś z tej przepukliny pępkowej mam bo boli czasem. Mój M właśnie robi placki ziemniaczane, mniam mniam.
Moja mała też leniwa i mam wrażenie, że jej nie czuję. Do tego śniło mi się, że urodziłam córeczkę, bardzo szybko urodziłam i od razu zaczęła ssać pierś (ale to był miły sen).
Jeny jakie dobre placki ziemniaczane