reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hejka

nogi mi wchodza do d... po tym ogladaniu i juz kompletnie nic nie wiem i ustawienie lazienki tez wzielo w leb :-( ale po 16 ma przyjsc fachowiec polecany przez znajomych moze troche rozjasni co sie da a co nie, tylko on ma wolne najblizsze 2 tyg a potem do konca roku lipa i nie wiem jak to bedzie bo na lapu capu nie chce robic

co do jedzonka - ja nie wiem zjadlam wczoraj przelotem pol bulki z serem z mikrofali i tyle nie jestem glodna i nei mam ochoty jesc tylko piciu i kawy mi sie chce a o tym jak mnie ciagnie zeby dymka do tej kawki puscic nawet nei wspominam :zawstydzona/y:
a na obiad u nas tez zurek - babcia gotowala :wściekła/y:

reklama
Magdzia ja tez czasami nie czuję dzidzi-może masz łozysko na scianie przedniej co?bo wtedy jest mniej czuć .Nie martw się-napewno jest wszystko ok
Ja wróciłam ze sklepów z mamą-i obkupiłam się-3 bluzki w h&m , jedna w orsayu i wygodne butki z Kazara :)Odrazu lepszy humor :)
Póżniej wkleję zdjęcia na odpowiedni wątek o modnych lipcówkach hihihi
Anetka ja Cie podziwiam -do 3 balowac :)ja wróciłam po 23 i byłam już padnięta lekko -a gdzie się bawiliscie?ja to tak kameralnie w Impresji-to jest knajpa za Platanem
Ok zmykam odpoczywac bo po zakupach jestem wykonczona......

fajnie ze zakupy udane,nareszcie się doczekałaś :-)

my bawiliśmy się w Sosnowcu w pubie "Lochy", w sumie to do 2 imprezowaliśmy,ale zanim dojechaliśmy do domu,jeszcze po drodze wstąpilismy do "chatki pychatki" i tak zeszło:-)

dziś zaś idziemy do Vipa na spotkanko ze znajomymi, pogramy troche w bilarda,posiedzimy i pewnie oblejemy też z nimi obronę, aktywny weekend:-)

Zjadłam sobie żurek a teraz zjem czekoladę i na koniec pomarańczę, trzeba sabotażem zmusić moje Maleństwo do porządnego skopania mamusi :):):)

kurcze, ja też trochę pojadłam, bo oprócz bigosu, dopchałam się kawą Ricorre , knoopersem oraz deserem z koroną o smaku karmelowym:-) chyba trzeba się kopnąć na jakiś krótki spacerek, chociaż pogoda do niczego no i samej się nie chce, bo M w pracy.. no ale chyba pójdę;-)

czesc laski. nawet nie wiem kiedy mi poludnie minelo. ide was poczytac. jakas sie taka pelna czuje i najedzona jabym konia z kopytami zjadla a jeszcze obiadu nie jadlam

agatha
ja chyba tez mialam hipotrofie bo wazylam 2400 jak sie urodzilam :-) a nie bylam wczesniakiem-w terminie wszystko. tyle ze w tych czasach to chyba nie bylo na to nazwy i nikt tego nie traktowal jak wady jakiejs-bylam po prostu malym dzieckiem :-)

tiffi ja tez mam ta luteine znow przepisana. tyle ze nie wiedziec czemu zamiast pod jezyk przepisal mi dopochwowo. ale nie zamierzam brac w takiej postaci-kupie pod jezyk. ja mam tez ten sluz-glownie rano. i ze tak powiem dosadnie az chlupie i wrazenie jakby sie mialo polac ze mnie. ale mowilam lekarzowi i to normalne. nigdy tak nie mialam dopiero w ciazy.

jedyneczka
wlasnie za bardzo dobrze juz szlo. wczoraj nam okna robili i tak zrobili ze mam ochote ich zamordowac. partacze cholerne. nasza ekipka nam slicznie wszystkie sciany wyrownala a te cwoki okno tak krzywo jak bylo dawniej wstawili. i jest wszystko do poprawki i nie wiadomo kto ma za to zaplacic i jeszcze pare dni w plecy-3 co najmniej. wkurzona jestem!!!! ahhhh-ale kusisz tym bigosem. mmmmm...

asienka ja tez bym na twoim miejscu nie sluchala innych tylko poczekala na te badania genetyczne-moze sie okazac ze to pomylka z ta tetnica a jak nie to ze z dzidziolkiem nie jest wcale zle. czekaj na badania i staraj sie o tym narazie nie myslec bo tylko sobie stresu dokladasz

kasik
lepiej zeby ta siara jak najpozniej ;-) jeszcze nam sie przejedza palmy na bluzkach, oj taaaaaak...:-) mam nadzieje ze nastroj juz lepszy u Ciebie i ze sie pogodziliscie

ashika w casto mozna kupic bardzo ladne plytki-tyle ze z tych tanszych. a drozsze tez sa-tylko dla mnie ceny kolo 100zl to za duzo troche. ale wybor jest :-) ashika to tak jak u nas masz z tym fachowcem. tez sie musielismy decydowac w 5 dni. ale sie ciesze-bo dobrzy sa :-) jak mozesz to sie nie zastanawiaj-tacy z polecenia sa najlepsi.

ewelad
a jaki to ten dziwny sport? :-) kurcze ja nie wiem-wszystkie prawie piszecie o tym wilczym apetycie i jedzeniu w nocy...ja nie mam nic takiego...moze ja mam ciaze urojona???????

magdzia
tez bym zjadla zurek...mniaaaam. ogolnie znow mam ochote na cos kwasnego-kapusty zurek bigos...zrobilam wczoraj pomidorowa-tak kwasna i tak duzo ze chyba w 5 osob 3 dni ja bedziemy jesc... :-) a to dlatego ze dawno juz kapusty kiszonej nie podjadalam. chyba mi witaminy c zaczyna brakowac. a moj organizm zawsze mi podpowiada czego mu brak :-)

jedyneczka jasne za jak mus to mus ;-) :-) -ja wczoraj po tyradzie na temat ze nie podjadam i nie jem slodkiego poszlam do lewiatana i zakupilam ciasto serowo-jogurtowe i 2 kawalki pozarlam

mysza
no podziwiam Twojego M za inwencje i jasne postawienie sprawy. no i oczywiscie za to ze stanal po Twojej stronie :-)

ja pomyłam podłogi, i ogarnęłam kuchnię. Teraz jak jest ten remont, to bez przerwy muszę przecierać bo się wszystko nosi.

Ewcik ale mi narobiłaś smaka tym knopersem. Uwielbiam, a w domu mam tylko milky-way :-)

U mnie na obiad był hamburger, bo priorytetem było sprzątanie. Ale jakoś nie jestem ostatnio głodna.

mysza ale knppersa to sie je w calej polsce o wpol do dziewiatej rano ;-) w reklamie tak mowili. a jest 16.20 wiec nie czas na knoppersa zupelnie:-D:-D:-D

reklama
louise masz rację, muszę obejść się smakiem :-D

szukam pomysłu na wystrój okien w dużym pokoju. Chcę coś krótkiego żeby się kurz w tym nie trzymał, i żeby można było jakieś kFiotki na parapecie postawić :-) Tylko te okna balkonowe takie dupiate i nic wpasować nie można wrrr...

Do góry