reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A nie wiecie,czy można w ciązy chodzić na stepperze?
Ja słodyczy nie jem, jak nie mam w domu. A jak coś zostanie z gości, z imprezy to czasem skubnę...

reklama
[FONT=&quot]Hmm, ja nie wiem, czy u Was też tak jest, mam normalnie jakieś "opóźnienia". Piszę post później długo, długo, nic nowego nikt nie pisze, a następnie się okazuje, że nowych postów jest kilka... albo kilkanaście jak teraz…[/FONT]
Ja mam tak samo. I nie zawsze mi pokazuje ze sa nowe posty. Ja cos napisze i jak wysle wiadomosc to sie okazuje ze byly jakies ktorych nei przeczytalam;/ Tak jakby sie gdzies ukrywaly, albo wszytskei byly pisane w tym momencie co ja pisalam.

louisie ale Ty z pewnością jesteś dużo szczuplejsza ode mnie.. co do mango, to dla mnie miało taki jakby lekko marchewkowy posmak, z dodatkiem mięty:tak:

yustynia trzeba odswiezac strone od czasu do czasu. i wtedy wskakuja nowe posty-w kazdym razie u mnie tak jest. a moze ma tu do rzeczy cos ta przegladarka-jak tiffi pisala. ja rowniez polecam wam firefoxa (mozille). explorer ma duzo bledow i jest starego typu :-) ewcik z podjadaniem to sie najbardziej pilnuje wlasnie. to i jedzenie pozno todwie zakazane rzeczy dla mnie. nie powiem ze mi sie nigdy nie zdarza ale przewaznie nie. na poczatku jak rzucilam palenie to sobie na za duzo rzeczy pozwalalam i taki skutek-ale wtedy sie nie dalo inaczej. wybor byl albo albo. albo podjadanie albo papierosy :-) teraz juz potrafie nad tym zapanowac

Znowu pol dnia mnie nie bylo :sorry2:
z placu zabaw poszlam do kolezanki i tak sie zasiedzialam ;-)
przyszlam obiadek zrobilam ,a teraz lenie sie przed tv najedzona ;-)
zrobilam miesko w sosiku i kasza gryczana do tego :tak:
zelki jeszcze sobie zjem bo mam w domu i kusza :-p

ide Was nadrobic:tak:

O właśnie miałam o tym pisać, ja mam mozille tą najnowszą, bo jakoś explorera nie lubię i wiecie co, z tymi emotikonami to jest tak, że raz są a raz nie ma i nic nie muszę blokować odblokowywać ???

Yustynia też tak miałam. Teraz weszłam dopiero przez mozille i ryjki mam od razu faktycznie po prawej tak jak wcześniej, zobaczymy dalej.

ewcik ja tak mam że bym podjadała i podjadała, wcześniej papierochy mnie "trzymały" a teraz pozostało podjadać:-)

Vanilka to milutko spędziłaś dzień, nie jak ja na kanapie:-p

mruczka dobrze że z kotkiem nic poważnego, zagoi się łapeczka;-)

Aha, Julci urodził się wczoraj braciszek 2750 i 52 cm, szkoda że nie dzisiaj bo dzisiaj Jula ma urodziny:-)

ewcik ja tak mam że bym podjadała i podjadała, wcześniej papierochy mnie "trzymały" a teraz pozostało podjadać:-)

Aha, Julci urodził się wczoraj braciszek 2750 i 52 cm, szkoda że nie dzisiaj bo dzisiaj Jula ma urodziny:-)

gratuluję Julci braciszka:-)

ja też niestety ciągle bym coś wrzucała na ruszt.. ehhh

reklama
jedyneczkaod kilku dni ciagle jestem na pelnych obrotach i brakuje mi polegiwania na kanapie!!Dzisiaj mialam to robic ale taka piekna pogoda ,ze az szkoda bylo kisic dziecka w domu ..
Ale teraz nadrabiam zaleglosci kanapowe :):):)

Do góry