reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise - mam prośbe, chyba wczoraj podawałas link do mebelków dziecięcych. Bardzo mi się podobały, a sobie go nie zapisałam i nie moge go odnaleźć. Mogłabyś go przesłać, jak masz, plisss;-)

reklama
Atabe dobrze ze wizyta udana-malutko przytyłaś, ja mam już+5 kg i chyba z 3 kg tez niedawno nadrobiłam.Kuruj się teraz i leż w łóżku.
Ja coś dzisiaj spiąca jestem ,ale ta pogoda do niczego-przed chwilą padał śnieg , a teraz świeci słońce ;)

Widzę, że tu jeden wieczór nieobecności i kilka stron postów trzeba nadrabiać! A mi jeszcze trudno Was wszystkie spamiętać...
Ja dziś od rana buszowałam na Allegro za łóżeczkiem i pościelkami. Ale sama nie wiem jakie kupić, by nie okazały się "polskie" ale szyte w Chinach i chińską farbą barwione:(

Gratuluje mamom, które poznały płeć:)

My z Zet może 9 marca się dowiemy!

Czekam na koleżankę teraz, ale biedną na zajęciach przetrzymują i ciągle pisze, że się spóźni!
Miłego dzionka dla Wszystkich!

hej dziewczynki:-)

my po wczorajszej wizycie dowiedzieliśmy się, że nasz junior waży 480g no i potwierdzono, że jest chłopcem:-) jak zawsze był bardzo ruchliwy, nadal jest w położeniu pośladkowym, ale ma jeszcze czas, żeby się obrócić ;-)
No to nieźle rośnie, jak byłam na USG to moja córcia ważyła 280g (19tydz) a tu 3 tygodnie i waga prawie dwa razy więcej. No teraz czas na rośnięcie

jedyneczka
no właśnie piękne mebelki można kupić, ale tak jak liczyłam gdybym chciała kupić szafę, komodę, łóżeczko i jakiś regał to z takiej serii musiałabym zapłacić 4-5 tyś, to naprawdę dużo
kropa no to naprawdę duże zaskoczenie, ale nie wiem jak to jest jak byłam na USG to ginekolog mówiła, że ciężko by się zamieniło, no chyba że się źle zobaczy. Może to chodzi o sprzęt
ewelad to ty fajna koleżanka jesteś, jak takie prezenty robisz, na pewno mamuśka się ucieszy
mammi a ja trzymam kciuki za twój biznes
beatka to wszystko zależy od preferencji, ja wiem że będzie córunia, ale jakoś nie przepadam za różowym, więc rozglądam się za innymi kolorkami, ja bardzo lubię niebieski
mruczka to wcześnie miałaś tą glukozę
agatha nie martw się ja też wczoraj miałam dzień obżarstwa (zrobiłam risotto z 2 torebek ryżu, 0,5kg mięsa, plus dodatki i powiem ci że większość zjadłam)
magdzia antybiotyk też musi mieć czas by zadziałać, będzie dobrze, tylko odpoczywaj
louise ja wczoraj też oglądałam KSD i powiem ci ż znudził mnie jak nie wiem, a czytałam książki, które są super.
Co do ciśnienia u lekarza miałam 110/70 ale jak robię tak normalnie to max 100/60 czasem niższe, czasem tak jest i nie ma co się stresować. Co do wzrostu mam 168, więc jakaś wielka nie jestem. Co do rozstępów i innych skutków ubocznych to chyba to kwestia genów i w ogóle pewnych predyspozycji, bo jednak trudno teraz wyrokować jak będzie. Ja mam takie podejście, że nic na to nie poradzę to znaczy na to czy pojawią się jakieś rozstępy czy nie, więc nie zamierzam się tym stresować. Kochana szkoda naszych nerwów, jak będzie tak będzie
aneta-h nooo mebelki fajowe ale pisałam, ze drogie, ja rozejrzę się w BRW lub Ikei, a co do tytułowania to raczej miałam na myśli mgr czego?????
keejt oj masz motywację do porządków, u mnie też by się przydało
dzamena gołąbki robisz, zjadłabym takie domowe
kasik 116, ewcik nie wiem o jakie mebelki ci chodziło, ale ja podawałam link do dziecięcych
Bellamy Meble Dziecięce
BABY VOX sklep internetowy - meble dziecięce, wózki dla dzieci, dodatki do mebli, meble dla dzieci

Dziewczyny ja dzisiaj poszłam na badania a tam było tyle ciężarówek i to wszystkie na glukozę, ja tym razem na krew, mocz i tarczycę, ale chyba też mnie to czeka. Poza tym wybrałam się do Pepco ( w końcu w wawie otworzyli), nie wiem czy macie znacie ten sklep, ale tam można kupić mase fajnych rzeczy. ja dzisiaj kupiłam super bluzkę dla siebie taką bez rękawków odcinaną pod biustem (na lato jak znalazł) zapłaciłam 14.99, są body z krótkim rękawem po 4,90, kupiłam jeszcze fajne bluzeczki zkrótkim rękawkiem dla dzieciaków koleżanek po 5.90. Naprawdę polecam.
Potem zahaczyłam o biedronę i wzięłam te gołąbki, zresztą wzięłam sporo różnych rzeczy i trochę się zmęczyłam. Zakupiłam truskawki mrożone i warzywka na patelnię i inne dobre rzeczy, ale dzisiaj będzie wczorajsze risotto.

tiffi, gdzie w Wawie Pepco otworzyli? Sprawdzałam na stronie jakiś tydzień temu i nie było, a byłam ostatnio w Ełku i fajne bodziaki i skarpetki kupiłam. Chętnie bym się przejechała.
Dziewczyny, odebrałam właśnie wyniki badań i mam bardzo wysokie ph moczu :( W aptece odesłali mnie do lekarza, ale wizytę mam dopiero jutro. Nie wiecie, co to może znaczyć?

wrocilam za zakupow,nogi mi w tyleczek wchodza i zla jak osa jestem weszlam po drodze do sklepu z ciuchami i mysle sobie kupie jakies spodnie i co zmiescilam sie ale w rozmiar uwaga uwaga 40!!!!gdzie zawsze 36 nosilam:szok:nic tylko plakac:no:dobrze ze w modzie teraz leginsy na gumce:laugh2:

atabe biedaku ty tez herbatka z cytrynka i w lozko sie kurowac!!!

tiffi rzeczywiscie nie drogo!i prosze nie piszcze juz o golabkach:angry:

tiffi, gdzie w Wawie Pepco otworzyli? Sprawdzałam na stronie jakiś tydzień temu i nie było, a byłam ostatnio w Ełku i fajne bodziaki i skarpetki kupiłam. Chętnie bym się przejechała.
Dziewczyny, odebrałam właśnie wyniki badań i mam bardzo wysokie ph moczu :( W aptece odesłali mnie do lekarza, ale wizytę mam dopiero jutro. Nie wiecie, co to może znaczyć?

ale dokladnie jakie masz??

Hej, już jestem, mój M mnie wygryzł, przed pracą jeszcze chciał sobie poczytać o swojej ulubionej drużynie piłkarskiej, heh... sezon się zaczął witajcie rozgrywki i szybka piłko w niedzielę...

louise
obecnie nie mieszkam już w Gliwicach, tylko w sąsiedniej gminie, obiecuję będzie herbatka i ciasteczka,

Zapraszam forumowiczki na sabat ciężarówek... :-)

reklama
Do góry