kasik1106
Fanka BB :)
louise - mam prośbe, chyba wczoraj podawałas link do mebelków dziecięcych. Bardzo mi się podobały, a sobie go nie zapisałam i nie moge go odnaleźć. Mogłabyś go przesłać, jak masz, plisss;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
louise - mam prośbe, chyba wczoraj podawałas link do mebelków dziecięcych. Bardzo mi się podobały, a sobie go nie zapisałam i nie moge go odnaleźć. Mogłabyś go przesłać, jak masz, plisss;-)
No to nieźle rośnie, jak byłam na USG to moja córcia ważyła 280g (19tydz) a tu 3 tygodnie i waga prawie dwa razy więcej. No teraz czas na rośnięciehej dziewczynki:-)
my po wczorajszej wizycie dowiedzieliśmy się, że nasz junior waży 480g no i potwierdzono, że jest chłopcem:-) jak zawsze był bardzo ruchliwy, nadal jest w położeniu pośladkowym, ale ma jeszcze czas, żeby się obrócić ;-)
tiffi, gdzie w Wawie Pepco otworzyli? Sprawdzałam na stronie jakiś tydzień temu i nie było, a byłam ostatnio w Ełku i fajne bodziaki i skarpetki kupiłam. Chętnie bym się przejechała.
Dziewczyny, odebrałam właśnie wyniki badań i mam bardzo wysokie ph moczuW aptece odesłali mnie do lekarza, ale wizytę mam dopiero jutro. Nie wiecie, co to może znaczyć?
Dokłądnie to mam 9, czyli chyba max :/ I liczne pasma śluzu, poza tym w normie.ale dokladnie jakie masz??