reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej, już jestem, mój M mnie wygryzł, przed pracą jeszcze chciał sobie poczytać o swojej ulubionej drużynie piłkarskiej, heh... sezon się zaczął witajcie rozgrywki i szybka piłko w niedzielę...

louise
obecnie nie mieszkam już w Gliwicach, tylko w sąsiedniej gminie, obiecuję będzie herbatka i ciasteczka,

Zapraszam forumowiczki na sabat ciężarówek... :-)

yustynia, a gdzie dokładnie mieszkasz?? Bo ja też z tych stron :-)

reklama
Kurczaczki co za pogoda, głowa mnie boli strasznie, to chyba ciśnienie, a za oknem raz słoneczko, raz sypie śnieg...
Zmierzyłam sobie ciśnienie i mam 136/66, a mam się zaraz u lekarza pokazać jak tylko będzie 140, zaraz zadzwonię i się zapytam co i jak...

keeejt, kama - obecnie podlegam pod Tarnowskie Góry

wrócilam z zakupów w realu, za to ze poszło mi wczoraj pomyślnie to jeszcze dokupiłam Michasiowi komplecik,ten co dziewczyny kupowałyście różowy/fioletowy dla dziewczynek,to ja beżowy z kolorowymi akcentami, dla chlopczyka oczywiscie... coż ze właśnie odebrałam z poczty paczke z 45 ubrnakami,i gdzie ja to wsadze hihi:-D ale jestem zadowolona,ciuszki używane ale tak zadbane,pachnące i wogóle, ale mam humorek yupiiiiii

mruczka u nas tez padał rano śnieg a teraz słońce i wieje halny chyba

kropa ja też miałam wysokie pH,jadłam kwaśne i zmalało do normy

yustynia dasz rade z sesją, co się odwlecze to nie uciecze, to gdzie mieszkasz? oj Ty tak nie zapraszaj bo ja z Zabrza to mam do Gliwic czy okolic kilka minut więc wpadne na sabacik

atabe zdrówka kochana, i nie kichaj nam tu tak na forum bo się pozarażamy:szok::-D

louise nono mgr

tiffi mgr fizjoterapii, mam juz technika bo robiłam wcześniej 2 studium medyczne(jeszcze terapeuta zajęciowy),a teraz w koncu skończyłam studia:-)

Wiecie Dziewczyny, ja łaknę towarzystwa, po prostu chętnie bym sobie wyszła na parę chwilek z domu, bo się na te mury już patrzeć nie mogę i pogadałabym sobie z osobami, które wiedzą jak się czuję i co czuję będąc w ciąży, bo czasami mi się wydaje, że nawet mój M mnie nie rozumie...

o właśnie aporopos dołączam do klubu mężów Marcinów :)

atabe co to za badanie??

reklama
Zajrzałam tylko na chwileczkę.Głównie zobaczyć na relacje z wizyt.
Atabe-faktycznie najważniejsze,że z córunią wszystko dobrze:happy:

A gdzie realacja od Vanilki??????Ktoś tu chyba chce mieć sprany wirlualnie tyłek;-)
Vanilka Szybciutko pisz jak tam na badanku.;-)

Do góry