reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ufff,nadrobiłam Was,udało się :sorry2:

_magdzia_ zdrówka życzę :tak:
Mi jak byłam w szpitalu to babka w ogóle nie mogła znaleźć tętna Dzidzi!Było tylko słychać,że sie malec wierci i nic więcej...

Vanilka współczuję z powodu taty,oby szybko poczuł się lepiej i już było ok.Dobrze,że to był tylko lekki zawał a nie nic bardziej poważniejszego.:tak: No i gratuluję przeprowadzki.Obyś nie miała większych problemów z zaklimatyzowaniem się:-p

Aniołeczek, kacperek i fasolka,agu_ska,skrzat witajcie!:-)
Jak dużo nowych osóbek,faaajnie :-):-)

Życzę powodzenia wszystkim,które maja dziś lub jutro wizyty :happy:

louise my kobiety w ciąży mamy prawo do wszelkiej wygody i zasługujemy na najlepsze warunki do spania:-p

iwusia, gratuluje serdecznie syneczka!!:-) Dobrze,że nic poważnego sie nie stało.Głupie schody :-p

Oj ta garderoba...nie pogardziłabym jakimiś kuponami z gigantycznymi kwotami do wydania w fajnych sklepach :sorry2: Zawsze przyda się coś nowego.

W ten czwartek na 16:30 jadę do ginekologa,pani profesor,która zajmuję się trudnymi przypadkami patologii ciąży.Prywatnie oczywiście.Mam nadzieję,że ona w końcu mi powie dokładnie co się dzieje z moją Dzidzią i co dalej robić.

ale Wy to wariatki jestescie naprawde!!!!!!!!!!!!!!!
a ja sie wyłamuje i nie ide do sklepu po cole bo .......mam w domu

he he agatha ja miałam tak przez ściane bar hamburgerowy i w rok przytyłam 5kg:-D

ogladacie tvn?kobietka nie kochała się 21 lat jak dobrze zrozumiałam, dłuuugo:-p

reklama
Do góry