reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja juz po wizycie.
Wszystko ok waga 52.5 czyli tyle samo co mi wskazywało rano(4 kilo do przodu od poczatku ciazy). Pani doktor zbadała powiedziała ze rzeczywiscie dzidzia ładnie rosnie (ze duza)-maccica juz wysoko. Zabroniła mi sie kłasc na prawy bok, bo mozliwe ze mi uciska moczowód a tym ze ja leze na prawym moge sobie pogarszac. Dała skierowanie na przeciwciała-kontrola. Zrobiła USG-nadal dziewczynka, nic jej nie urosło :). Blizna po CC wyglada ok, a swedzi mnie bo sie rozciaga. Bedzie ja kontrolowac. Nastepna wizyta 30 marca.

iwusia Gratuluję Synka

Cześć dziewczynki!!!

Ja sie dziś obroniłam więc jestem happy,ale rano się stresowałam jak niewiem, mimo że się uspokoajałam ze nie mogę dzidzi stresować, no ale nie szło, na szczęście już po wszystkim
zabieram teraz M na kolacyjkę i nadrobię Was wieczorkiem :)

WIELKIW GRATULACJE !!! Teraz się kochana zrelaksuj

Anetka gratulacje!!!
Patipaula super ,że wizyta udana :)))
Ja się położyłam do łóżka i leniu****e z laptopikiem.

Ashika po Twoich fotach to nie sadzę,żebys wyglądała podobnie;-) Tamta miała krok w kolanach, przykrótki sweterek,kóry odsłaniał pół pasa ciążowego w spodniach,a na głowie fryzurka na cebulkę,:szok: Trochę wiary w siebie kochana.Bo z tego co widze to atrakcyjna z Ciebie kobieta:tak:
Ja w pierszej ciąży chodziłam w dresach, bluzie i adidaskach całą ciążę:zawstydzona/y:Niby byłam wtedy młodziutka, ale teraz wstyd mi za to.Mamy zresztą teraz tyle lumpków,że można za grosze fajnie się ubrać.

aneta-h GRATULUJĘ!!!!!!

Kurcze dziewczyny,zjadłam pół pączka do kawki i czuję się jakbym w brzuchu miała 100 kilogrmową cegłe :nerd: Tak się jeszcze nigdy nie czułam.Jakbym nagle napuchła i takie sumo się ze mnie zrobiło :confused: Przecież to tylko pół pączka!:confused:Masakra...:dry:

reklama
Anetah gratulacje, teraz należą ci się "wakacje" :-).

Asieńka fajnie, że udało ci się tak szybko umówić do dobrej lekarki, będziemy trzymać kciuki :tak:.

Patipaula gratuluję udanej wizyty, szkoda, że sisior nie urósł, ale chyba już się z tym pogodziłaś ;-).

Iwusia gratuluję syneczka, jak to mówią pospolicie, do parki będzie :-p:tak:.

Dzamena gołąbki :szok:, mniam, ale mi smaka narobiłaś :szok:, aż ślina cieknie choć właśnie najadłam się pierogów z truskawkami :sorry2:, jutro kupuję kapustę i mięcho :tak:.

A na mnie Pepsi nie patrzy i nie kusi, bo jest schowana, za to Fanta pod ręką i co chwilę przechylam butelkę :-D.

Do góry