reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dzieki mysza :-) widze, ze u Ciebie bardziej rozowo bedzie, Nina to bardzo ladne imie :-) ja pozostawilam wybor w kwestii Tatusia, ciekawe co wymysli...
co do kolezanki, to i owszem, godna pozazdroszczenia ;-)

reklama
iwusia to gratulacje synusia:-)ale mi sie rymło:-pno a koleżanki pozazdrościć:tak:

dzamena guantamera mi się nie podoba:-Da zakupy to zrobiłaś fest, he he skąd ja to znam:-pszkoda że nie ma takiego miejsca przed sklepem jak na rowery gdzie dzieci mozna uwiązać:-D

mysza ale sobie twój M naskrobał, aż mi go żal:-D

Ja grochóweczkę warzę a potem będę zbijać bączki:-p

asienka, dzamena ja pisałam o IMiD bo choć szpital w sensie budynku koszmarny to fachowa opieka i dobry sprzęt (ja się zastanawiam czy tam nie rodzić)
louise co do tynków to wiem, ze ci fachmani robią swoje, ale generalnie warto wiedzieć z czego, bo oczywiście da się to zrobić na zwykłym gipsie, ale wtedy masz widoczne wszelkie zarysowania bo ściana jest miękka. Co do ciągłych decyzji, to jestem w tej samej sytuacji więc cię doskonale rozumiem
Co do teściów to też rozumiem w weekend byłam u swoich i mnie wkurzało wiele rzeczy, ale cóż zrobić,a co do kasłania głośno to się ubawiłam.
powodzenia na wizycie
oczekiwanie ja też się z tym zmagałam, dużo pij bo to podstawa. jedyne pocieszenie to trwa krótko ale umęczy bardzo
Co do USG ja połówkowe miałam mieć 23 marca w 23 tyg, ale byłam wcześniej w 19tyg i już miałam takie połówkowe. Teraz idę na wizytę w piątek to się dowiem, kiedy następne
madzik po tych wszystkich zakupach i fryzjerze na pewno poprawi ci się humor
mruczka dzięki za przepisy zaraz zerknę sobie
ashika no z tym fryzjerem jest różnie. Co do zakupów ja tylko kupiłam jakieś spodnie, bo narazie popatrzyłam że w szafie też coś się znajdzie. Ja też chodziłam zawsze na obcasach dlatego chętnie zakładam ale tylko na krótkie wyjścia. No to już taki nasz stan, ale ja myślę, że jak trochę słońce się pojawi to będzie lepiej.
mammi fryzura na kocura hi hi hi, ale fakt ja też tak się czułam i co z tego, że nie przytyłam jak wyglądam i czułam się kiepsko. Podstawa to trochę zadbać o siebie a od tego myślę, że jak się założy jakiś kolorowy szal albo jakiś kolor w ogóle to jakoś tak lepiej
agatha ja też po wejściu do domu zakładam luźniejsze rzeczy i zdejmuję biustonosz, wkurza mnie
iwusia gratuluję synka
mysza no jak widać trzeba uważać jakie pytania się zadaje, bo można nie uzyskać odpowiedzi hi hi hi

Objadłam się bardzo, ale risotto wyszło mi bardzo dobre i starczy na jutro na obiad. Dziewczyny ja w niedzielę wzięłam ostatni duphaston i powiem wam że od wczoraj ciągle mnie coś kłuje, pobolewa brzuch. Ciekawe czy jeszcze ginka przepisze mi.
Poza tym wczoraj oglądałam mebelki do pokoju dziecka i powiem wam to jakaś masakra cenowa np. na tej stronie, no fajne, ale ceny brrr
Bellamy Meble Dziecięce

piję colę - tak patrzyła na mnie z lodówki - no i się zlitowałam. Myślę sobie - niech stracę. A potem będzie płacz... wszystko bym zniosła ale nie ten pieprzony cellulit :no:
Zaraz M wyszukam jakieś kąpielówki i lecimy od przyszłego tygodnia na basen... Bo za niedługo już nie będzie co ratować :-D

o na tvn o nadwadze - pooglądam

Ostatnia edycja:
iwusia to gratulacje synusia:-)ale mi sie rymło:-pno a koleżanki pozazdrościć:tak:

dzamena guantamera mi się nie podoba:-Da zakupy to zrobiłaś fest, he he skąd ja to znam:-pszkoda że nie ma takiego miejsca przed sklepem jak na rowery gdzie dzieci mozna uwiązać:-D

mysza ale sobie twój M naskrobał, aż mi go żal:-D

Ja grochóweczkę warzę a potem będę zbijać bączki:-p
oj by sie takie miejsce dla dzieciaków przydało,bez obrazy ale dla moich napewno.co do zwijania gołąbków to poprostu ja lubie to robic wogóle to kocham gotowac ale moze dlatego ze uczesczałam do szkoły gastronomicznej.chetne zapraszam na jedzonko.
mysza no wiesz za takie cos to kara musi byc ito powazna.

a jeszcze wlazlam bo juz siedze jak na szpilkach i sobie miejsca nie moge znalezc.

patipaula
zaraz Ci wysle-ale jestem pewna na 100% ze to Ty-jak zobaczysz to bedziesz wiedziala o co mi chodzi ;-) :-)

iwusia gratuluje dobrych wiesci i synusia ;-)

dzamena teraz to Tys mi smaka narobila na golabki. juz kiedys mysza mi narobila i nie zjadlam a teraz Ty. no to juz na bank musze zrobic ;-)

oczekiwanie
zdrowiej rybenko :-)

agatha mysle ze supcio zapracowana jak zwykle a poza tym pewnie biedactwo humoru tez nie ma...

mysza doslownie wczoraj pytalam o to samo mojego M :-) ale biorac pod uwage ze pytam go o to srednio raz na tydzien to nie powinnam byc zdziwiona, ze odpowiada juz jak automat (w zaleznosci od pytania: tak kochanie/nie kochanie) ale i tak mu nie dowierzam ;-)

tiffi dzieki ;-) a jezeli chodzi o te tynki to szczerze mowiac pojecia nie mam na czym to robione...ale zapytam dzis mojego M -pewnie bedzie zorientowany. w kazdym razie wyglada to fajnie i chyba trwale bo bylismy u naszego pana plytkarza (tego co te tynki bedzie robil) w domu w gosciach obejrzec i super to wyglada i mowi ze trwale. a robi nam tymi samymi materialami podobno bo standardowo robia tymi samymi no chyba ze sobie ktos inaczej zyczy. napisze jak sie cos dowiem :-)

Dziewczyny jak ten czas szybko ucieka. To już przecież trzeci miesiąc nowego roku, ani się obejrzymy, a już lipiec będzie. Strasznie dzisiaj zmęczona jestem, a wyspałam się. To chyba ta pogoda.

reklama
Do góry