Witam Kochane
Wyspałam sie dzis wyjątkowo bo do 8Potem jeszcze trochę poleniuchowałam, a teraz też muszę się zabrać za porządki.W kuchni piętrzy się już stos garów i naczyń i nawet do zmywarki nie ma kto włożyć
M narazie w pracy, ale jak wróci ma montować suszarkę podsufitową.Wczoraj zeszło nam przy tym 3 godz.,a instrukcja jest tak jasno napisana, że dalej nie mamy pojęcia jak te sznurki zamontować
Nakupiłam wczoraj trochę ciuszków w Realu i nie tylko, mam też trochę z lumpka.Zamieszczę foty jak uporam się z bałaganem.
Vanilka Córeczce damy na imię Emilia.Miała być Malwinka albo Kalinka jak chciał M, ale zarówno imieniny Kaliny jak i Malwiny są tylko raz w roku w Lipcu, więc będziemy mieli malutką Mili;-)
sasanka tak odrazu antybiotyk przez bakterie w moczu???Widzę,że u Was dają antybiotyki na potegę.Pisałam o tym kiedyś,ale raz robiłam badanie moczu z drugiego sikania i nie podmyłam się wcześniej porządnie i wyszły mi bakterie bardzo liczne w moczu, powtórzyłam na drugi dzień- zrobiłam tym razem prawidłowo i bakterii w moczu już nie było
![]()
Antybiotyk mialam z serii B wiec nie taki grozny dla dziecka u mnie pewnie tez tak bylo ze sie zle podmylam po za tym wieczorem szlam na to badanie a rano juz wyszlam z domu i fladrowalam po znajomych. Zapewne bylo ich duzo jak tak szybko mnie wezwala do siebie i dala ten antybiotyk. Dmuchala na zimne bo jakby sie spoznila czy stalo by sie cos z dzieckiem to wie ze moglabym ja zaskarzyc (tutaj z pomylka plci lataja po sadach amerykanie wiec lekarze nie chca ryzykowac - odszkodowania sa kosmiczne)
hej,
sasanka a dużo miałaś tych bakterii w moczu? jeśli możesz to napisz mi swoje wyniki.
nie wiem ile mialam bakterii bo badania przychodza od razu do lekarza z laboratiorium ja nie pytalam a i ona nie mowila - teraz jak bede 10 marca wezme xero badan to zobacze